Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خیلی‌ها می‌خواستند کشور را زمین بزنند، اما با تلاش‌های بسیار نه تنها زمین نخوردیم بلکه با اقدامات جهادگرانه موفق به تولید واکسن داخلی شدیم، همچنین قرار بود سازمان بهداشت جهانی به کشور هشت میلیون دوز واکسن بدهد و با چانه‌زنی این تعداد را به ۱۶ میلیون دوز رساندیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید نمکی در بیست و سومین آئین پویش ره سلامت و مراسم آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا در خصوص وضعیت شیوع و کنترل بیماری کووید ۱۹، اظهار کرد: در مدیریت شیوع کرونا مدیون افراد بسیاری هستم و در این بحران تلخی‌های زیادی را شاهد بودم، افراد بسیاری در این زمینه کمک کردند که رئیس انستیتو پاستور ایران نیز در زمره آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولین کشور در منطقه بودیم که ۳۶ معبر ورودی را بازرسی و بررسی کردیم و این در شرایطی بوده که ما کیت تشخیص کرونا ویروس را نداشتیم و کار خود را با کیت‌های تشخیصی که با چمدان وارد کشور شده، شروع کردیم.

وی ادامه داد: پس از ورود کیت‌های تشخیص کرونا توانستیم به تولید انبوه کیت‌های تشخیصی توسط انستیتو پاستور ایران برسیم، امروز با قدرت و تلاش‌های فراوان یکی از بهترین و مؤثرترین واکسن‌های کرونا را تولید کرده‌ایم. در روزهای ابتدایی شیوع کرونا روزها طول کشید تا به تولید مواد ضدعفونی کننده برسیم و از جایی که وارد کننده مواد بهداشتی و تجهیزات پزشکی مربوط به کرونا بودیم توانستیم به تولید کننده و صادر کننده آن تبدیل شویم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: خیلی‌ها می‌خواستند کشور را زمین بزنند اما با تلاش‌های بسیاری که داشتیم، نه تنها زمین نخوردیم بلکه با اقدامات جهادگرانه موفق به تولید واکسن داخلی شدیم، همچنین قرار بود سازمان بهداشت جهانی به کشور هشت میلیون دوز واکسن بدهد و با چانه زنی این تعداد را به ۱۶ میلیون دوز رساندیم. چهار ماه برای انتقال پول ما را اذیت کردند، با هند، چین و روسیه و کشورهای دیگر مذاکرات بسیاری داشته‌ایم بیش از سه هزار صفحه مکاتبه در این زمینه دارم.

نمکی با اشاره به اقدامات دلالان برای واردات واکسن روسی با قیمت گزاف، افزود: بعد از تولید واکسن، تماس‌های فراوانی برای واردات واکسن به کشور داشتیم.

وی با اشاره به واردات کم و قطره چکانی واکسن در کشور، افزود: حدود ۸۵ درصد از واکسن دنیا توسط هفت کشور دنیا مصرف می‌شود و هر چه اضافه بیاید آن را به سایر کشورهایی که خودشان می‌خواهند می‌فرستند و ما باید برای تولید داخلی واکسن تلاش می‌کردیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کشور نباید برای واکسن به این و آن دست دراز کند، گفت: قطعاً کشور ما یک کشور سرافراز و سربلند است و باید برای تولید واکسن داخلی که تنها راه کنترل بیماری است، تلاش کنیم، حدس می‌زدیم که کووید ۱۹ حداقل سه سال کشور را درگیر می‌کند و باید هر شش ماه یک بار واکسن تزریق کنیم، بنابراین رسیدن به تولید واکسن در کشور یک امر مهم و ضروری است و باید زیرساخت‌های لازم آن را فراهم می‌کردیم که با تلاش‌های بی‌وقفه، این زیرساخت‌ها برای تولید داخلی واکسن فراهم شده است.

تولید واکسن کرونا در ۶ پلتفرم در حال انجام است

وی گفت: افراد زیادی در آغاز به کار برای تولید واکسن در کشور به ما کنایه زدند و این موضوع را به سُخره گرفتند، اما امروز نه به عنوان وزیر بهداشت بلکه به عنوان شهروند این سرزمین می‌گویم که ایران درخشان‌ترین کشور در عرصه تولید واکسن کرونا در منطقه است و قطار تولید واکسن در کشور به راه افتاده و دیگر باز نخواهد ایستاد و ژنرال‌های عرصه تولید کرونا کار خود را آغاز کرده‌اند و این چرخه نه با توییت و نه با کنایه متوقف نخواهد شد و در مورد واکسن برکت نیز فاز دو و سه را شروع کرده و به زودی شاهد نتایج آن نیز هستیم.

نمکی در خصوص پلتفرم‌های تولید واکسن کووید ۱۹، اظهار کرد: تولید واکسن کرونا در ۶ پلتفرم در حال انجام است و همه اقدامات به صورت هماهنگ و نه جزیره‌ای است، همچنین به زودی از تولیدات جدیدی که از این واکسن فعلی شگفت‌انگیزتر است، رونمایی می‌کنیم.

وی با توضیح اینکه راضی نشدیم تا مردم کشور را عامل آزمایشگاهی تولید واکسن دیگر کشورها کنیم، خاطرنشان کرد: برخی نسبت به چرایی عدم استفاده از فاز سوم کارآزمایی بالینی دیگر واکسن‌های تولید شده در دیگر کشورها انتقاد داشتند و در این مورد اعلام کردم که من مردمم را عامل آزمایشگاهی دیگر کشورها نخواهم کرد مگر اینکه در تولید واکسن به طور مشترک سهم داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بیست و سومین آئین پویش ره سلامت و مراسم آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای انستیتوپاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا با حضور سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عباس رضایی استاندار اصفهان، زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و جمع دیگری از مسئولان در تالار ابن‌سینای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

همچنین در این مراسم علیرضا بیگلری رئیس انستیتوپاستور ایران، محمدمهدی گویا مدیرکل اداره کل مبارزه با بیماری‌های وزارت بهداشت، سیدکمال حیدری رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان، آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مهدی فارسی کارشناس مسئول مراقبت‌های کرونا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اولین داوطلبان دریافت واکسن کرونا بودند.

فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا در قالب ۲۴ هزار دوز در هفته جاری در کشور به داوطلبان تزریق خواهد شد که سه هزار دوز آن سهم استان اصفهان است.

کد خبر 489421

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزیر بهداشت وزارت بهداشت کارآزمایی واکسن کوبایی سفر وزیر بهداشت به اصفهان شیوع کرونا در اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فاز سوم کارآزمایی بالینی درمان و آموزش پزشکی تولید واکسن در کشور واکسن کرونا وزیر بهداشت برای تولید میلیون دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۲۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا