Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها تاکید کرد: اینکه به مردم بگوییم کرونای انگلیسی یا کرونای هندی چقدر خطرناک است فایده ای ندارد؛ بلکه باید تمهیدات اساسی برای پیشگیری از شیوع آنان در کشور اندیشیده شود.

جلال رشیدی کوچی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت انجام اقدامات لازم برای پیشگیری از گسترش ویروس جهش یافته کرونا، در کشور بیان کرد: ما تابع نظرات کارشناسان در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به نظر می رسد باید یک عزم جدی برای کنترل ویروس کرونا و انواع جهش یافته آن در کشور شکل بگیرد. هر از چندگاهی ما شاهد یک جهش در این ویروس در کشورهای مختلف هستیم. اینکه صرفا به مردم اطلاع رسانی کرده و ترس در دل مردم ایجاد کنیم اما در عمل اقدامات پیشگیرانه انجام ندهیم موثر نیست.

وی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه در مواجه با نوع جهش یافته انگلیسی نیز اقدام خاصی برای کنترل مرزها صورت نگرفت. اینکه صرفا بگوییم یک یا دو هفته پروازها محدود شود اما نظارتی بر روی اجرای آن نیز نباشد و سپس همه چی به روال قبل بازگردد؛ نمی توانیم این اپیدمی را به جهش های مختلفی که دارد کنترل کنیم.

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بحث کرونای انگلیسی نیز گفته شد که پروازها محدود شده است اما بعد به مردم گفتند از طریق مرز زمینی از عراق به کشور وارد شده است. اینکه به مردم بگوییم کرونای انگلیسی یا کرونای هندی چقدر خطرناک است فایده ای ندارد بلکه باید تمهیدات اساسی برای پیشگیری از شیوع آنان اندیشیده شود.

رشیدی کوچی در ادامه تاکید کرد: از کجا معلوم کرونا در هند از چند ماه پیش جهش نیافته است؟ ما در این مدت چه میزان رفت و آمد مسافر با این کشور داشتیم. برای پیشگیری از ورود ویروس های جهش یافته باید از قبل تمام مسافرانی که به کشور باز می گشتند حداقل ۱۰ روز قرنطینه می شدند و تست بر روی آن ها انجام می شد. این کار اکنون هم باید با جدیت دنبال شود.

وی افزود: با دستورات آنی و لحظه ای که نظارتی بر روی آنها نیز نشود نمی توان اپیدمی را کنترل کرد. باید برای کنترل بیماری و پیشگیری از ورود انواع جهش یافته آن به کشور یک اقدام اساسی صورت گرفته و بر روی اجرای آن نیز نظارت شود. با دستورالعمل های روی کاغذ نمی توان بیماری را کنترل کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونای هندی برای پیشگیری جهش یافته بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس