Web Analytics Made Easy - Statcounter

زالی در نشست با سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ به مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه در تهران سخت‌کوشانه و بسیار  مجدانه خیز چهارم را به معنای واقعی تجربه می‌کنیم، اظهار کرد: همکاران ما به صورت شبانه‌روز و رشادت‌آمیز و مجاهدتی ستودنی در حال تلاش برای مقابله با این بیماری هستند، شاید سهمگین‌ترین و توفنده‌ترین امواج ناشی از بیماری را از ابتدا تاکنون را در تهران در طول 10 روز اخیر تجربه کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران افزود: حجم بالای مراجعان سرپایی، بدحال بودن بیماران، تغییر در الگوی مراجعان بیماری، بالا رفتن سطح مراجعه بستری، وخامت حال بیماران، اشباع سریع تختها، افزایش تختهای مراقب ویژه و تغییر در افزایش تعداد مرگ و میر شهروندان تهرانی از آثاری است که در روزهای اخیر به شدت تن بر آتش زده و شاهد صحنه‌های تلخ و سهمگین هستیم.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود این شرایط در تهران حداقل 10 تا 14 روز آینده تغییر شگرفی نداشته باشد و کماکان این شرایط مشقت‌بار و طاقت‌فرسا را که به کادر بهداشت و درمان در حال تحمیل است، شاهد باشیم.

این مقام مسئول ضمن تقدیر از فرمانده انتظامی تهران بزرگ برای همکاری با ستاد مقابله با کرونا در تهران، خاطرنشان کرد: حسن تدبیر، مدیریت مدبرانه و نگاه عالمانه و مبتنی بر مسئولیت‌پذیری اجتماعی در تهران بزرگ را توسط فرماندهی انتظامی تهران بزرگ شاهد بودیم و هستیم.

زالی ادامه داد: در مواردی همچون تامین امنیت مکفی برای ارائه خدمات، ایجاد انتظام در فرآیندهای درون‌شهری، ایجاد ساماندهی به فعالیتهای اقتصادی کلان‌شهر تهران، شاهد حضور پررنگ و بزرگ نیروی انتظامی بودیم. با توجه به اینکه بین رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و میزان ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن وجود دارد، برخورد به شکل منطقی و ایجاد فرآیند گشتهای تلفیقی با کمک عزیزان در حوزه اصناف می‌تواند کمک‌کننده برای کاهش بار سخت این بیماری باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: در کنار مدافعان ارزنده سلامت، فرزندان برومند و غیور نیروی انتظامی از گروه‌های پرخطری هستند که ضمن ارائه خدمات، به انتظام‌بخشی شهر می‌پردازند و خود در معرض خطر هستند و حجم بالای از ابتلای عزیزان در نیروی انتظامی تهران بزرگ حاکی از آن است که دوستان با پذیرفتن ریسک خطرات، کاستی نداشته و به خدمت‌گذاری خود ادامه دادند.

سردار حسین رحیمی در این نشست با بیان اینکه در شرایط بسیار سخت و با محدودیتهای فراوان، با گذشت 14 ماه از شیوع این پاندمی، ایران اسلامی به برکت زحمتکشان عرصه سلامت سربلند بیرون آمده است، اظهار کرد: امروز کادر درمان، پزشکان و پرستاران ثابت کردند از همان جنس رزمندگان دفاع مقدس هستند.

رئیس پلیس تهران افزود: هجمه بیماری در موج چهارم بسیار سخت و سهمگین است، پزشک و پرستارانی بودند که چندین ماه به منزل خود نرفتتد و اینها جلوه زیبای ایثارگری است، کادر درمان ما این جلوه‌ها را به خوبی به تصویر کشید.

این مقام انتظامی تصریح کرد: نقش و جایگاه سلامت بعد از شیوع بیماری کرونا بیشتر برای ما پدیدار شد و با خدشه‌دار شدن سلامت، قدر این نعمت را فهمیدیم.

وی ادامه داد: ایجاد همدلی، اخوت و هماهنگی بین بخش سلامت و سایر اقشار از جمله مدافعان امنیت در این ایام ایجاد شد و ثابت کردیم که در صحنه‌های سخت کنار یکدیگر هستیم.

رحیمی با بیان اینکه به عنوان خادمان امنیت ممنون رشادتهای مدافعان سلامت هستیم، گفت: یکی از ماموریتهای اولویت‌دار نیروی انتظامی تا پایان یافتن این ویروس منحوس، همراهی و کمک به مدافعان سلامت است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ متذکر شد: تلاش کردیم به شیوه مدارا مدارانه نظارت بر رعایت پروتکلها توسط صنوف را رسیدگی کنیم اما ده‌ها واحد صنفی که چندین بار به آنها تذکر داده شده پلمب شد همچنین محدودیتهای شبانه اجرا می‌شود.

منبع: تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: انتظامی تهران بزرگ نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • پیکر یک شهید گمنام در فاتب آرام گرفت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • شهدا رفتند تا مستکبران جرأت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • پلیس هر لحظه در معرض شهادت است
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟