Web Analytics Made Easy - Statcounter

« محسن تواضع» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه تعاونی ها برنامه تامین و توزیع انواع کودهای شیمیایی ، سموم شیمیایی و ریز مغذی ها را دارند افزود: تعاونی ها آمادگی کامل جهت افزایش سهمیه تامین و تدارک کود اوره حداقل به میزان ۱.۵ میلیون تن در سال، تامین و تدارک همه نیازهای سموم شیمیایی کشور از طریق شبکه و  واردات تکنیکال توسط شبکه برای فرمولاتورهای تولید کننده سموم مورد نیاز کشور  را در دستور کار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص برنامه و عملکرد کود اوره سال  ۱۳۹۹ و چشم انداز برنامه تا سال ۱۴۰۴ گفت: براساس برنامه ریزی و سیاست گذاری معاونت امور زراعی ، کود اوره مورد نیاز کشور معادل دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن است که شبکه تحت پوشش این سازمان بر اساس سهمیه ابلاغی معاونت زراعی سالیانه حدود ۲۰ درصد  کود اوره را از مجتمع های پتروشیمی ۶گانه مستقیما خریداری و پس از حمل با هماهنگی معاونین بهبود تولیدات گیاهی استان ها در اقصی نقاط کشور توزیع می شود.

مدیرکل دفتر توسعه خدمات فنی و کشاورزی تعاونی های کشور تصریح کرد: به طور مضاف میزان یک میلیون تن نیز از سهمیه شرکت خدمات حمایتی توسط شبکه تحت پوشش سازمان توزیع می شود.

وی در برنامه میزان تامین و توزیع کود اوره از پتروشیمی ۶گانه داخلی سال ۱۳۹۹ افزود: در سال ۱۳۹۹  میزان سهمیه کود اوره  ۴۳۶ هزارتن و میزان تامین ۴۰۹ هزارتن بوده است.

تواضع اظهارداشت: این سازمان در راستای عملیاتی کردن اهداف اساسنامه ای ( هدایت ، حمایت و نظارت ) به منظور نظارت عالیه بر نحوه تامین و توزیع کود اوره در اقصی نقاط کشور سامانه نهاده پخش ( نپ) را راه اندازی کرده که توزیع کود شبکه در قالب سامانه یاد شده  به نحوی صورت می گیرد که در سطوح ملی ، استانی ، شهرستان و شرکت توزیع کننده قابل رصد بوده و گزارش گیری دقیق در همه سطوح در دسترس تصمیم گیران است.

وی درباره برنامه تامین و توزیع  کودهای پایه،ریزمغذی ها و کودهای آلی و زیستی در سال ۱۴۰۰ گفت: در برنامه اجرایی تامین و توزیع کودهای فسفاته ۱۴۰ هزار تن، کودهای پتاسه ۵۰ هزار تن، ریز مغذی  ۶۸ هزار تن ، کودهای آلی زیستی حدود ۷۰ هزار تن  در دستور کار شبکه تحت پوشش قرار گرفته است.

کاهش مصرف سموم شیمیایی طی یک برنامه پنج ساله

مدیرکل دفتر توسعه خدمات فنی و کشاورزی تعاونی های کشور با اشاره به اینکه برنامه اجرایی تامین و توزیع سموم شیمیایی توسط شبکه تحت پوشش انجام می شود افزود: دسترسی آسان و به موقع کشاورزان به سموم شیمیایی ، پرداخت هزینه کمتر جهت تهیه سموم ، کاهش هزینه حمل و نقل ، اشتغال کارشناسان کشاورزی در مناطق کشاورزی (فروشگاه ها) و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر واگذاری اختیارات بیشتر به تعاونی های روستایی کشور از مزایای این اقدام است.

وی با تاکید براینکه تغییرات اقلیمی در نوسان مصرف سموم شیمیایی موثر است اظهارداشت: اکنون ایران با مصرف ۲.۲ لیتر در هکتار نسبت به رقم جهانی مصرف سموم ۲.۸ لیتر در هکتار دارای کمترین میزان مصرف سموم در بخش کشاورزی است اما با این وجود وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات برنامه کاهش مصرف را برای بهبود کیفیت تولیدات در دستور کار دارند.

تواضع اظهارداشت: توزیع سموم شیمیایی برنامه سال ۹۹  دو هزارو ۲۰۰ تن بود که از این میزان یک هزار و ۱۲۰ تن مصرف شد.

وی درباره برنامه مصوب مصرف سموم از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ گفت: طبق برنامه تامین و توزیع سموم بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۰ حدود دو هزارو ۲۰۰ تن، در سال ۱۴۰۱ نیز دو هزارو ۲۰۰ تن، سال ۱۴۰۲  نزدیک دو هزارتن، سال  ۱۴۰۳ حدود دو هزار تن و برای سال ۱۴۰۴ نزدیک یک هزارو ۹۰۰ تن تبیین شده است.

مدیرکل دفتر توسعه خدمات فنی و کشاورزی تعاونی های کشور با اشاره به اینکه انواع کودهای شیمیایی ، سموم و ریز مغذی ها نهاده های مهم مورد نیاز جهت افزایش تولید محصولات کشاورزی به شمار می روند تصریح کرد: بخش قابل توجهی از افزایش عملکرد مربوط به استفاده بهینه از نهاده های موصوف است و در صورت عدم استفاده از آنها به طور قطع با کاهش کمی و کیفی محصول روبرو می شویم.

وی اظهارداشت: تامین انواع کودهای شیمیایی کشور، نقش اصلی برعهده شرکت خدمات حمایتی و شبکه تحت پوشش سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران است این درحالیست که تا سال۱۳۹۱ شرکت خدمات حمایتی، تنها تامین کننده کود شیمیایی کشور به شمار می رفت و شبکه تحت پوشش، به طور صرف به عنوان عامل وکارگزار توزیع محسوب می شد.

تواضع اضافه کرد: بر اساس مصوبه اسفند ماه سال ۱۳۹۰ هیات وزیران، از  ابتدای سال ۱۳۹۱ این شبکه به عنوان تامین کننده و توزیع کننده کود شیمیایی (اوره) ، دارای نقش جدی در بازار کود شیمیایی کشور شد.

مدیرکل دفتر توسعه خدمات فنی و کشاورزی تعاونی های کشور با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۳۸۴ آزاد سازی سموم شیمیایی و کودهای ریز مغذی  در دستور کار وزارت متبوع قرار گرفت افزود: به منظور بهره مندی کامل از فرصت پیش آمده برای شبکه تعاونی های روستایی و مشارکت سالیانه در توزیع بخشی ازسموم شیمیایی کشور بلحاظ دارا بودن فروشگاههای فنی سموم و تجارب پنج دهه فعالیت در این فرآیند ، طرح های تهیه و تدارک سموم شیمیایی (غیر یارانه ای) بصورت متمرکز از طریق (اتحادیه مرکزی تعاونی روستایی ، اتحادیه مرکزی شرکت های تعاونی تولید روستایی، اتحادیه سراسری باغداران ایران) با نظارت کامل سازمان مرکزی به اجرا گذاشته شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی اخبار کنکور تامین و توزیع شبکه تحت پوشش سموم شیمیایی انواع کودهای شیمیایی کشور دستور کار مصرف سموم توزیع کود سال ۱۴۰۰ کود اوره ریز مغذی هزار تن دو هزار مغذی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۱۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، انقلاب صنعتی دوره‌ای از پیشرفت‌های عظیم فناوری است که اساساً وضعیت جوامع را در فاصله بین قرن هجده و نوزدهم تغییر داد. اختراعات مهمی مانند موتور بخار، ماشین نخ ریسی و ماشین بافندگی مکانیزه، فرآیندهای تولید را متحول کردند و منجر به تولید انبوه کالا و افزایش کارایی در صنایعی مانند نساجی، آهن و معدن زغال سنگ شدند.

این نوآوری‌ها نه تنها موجب تسریع تولید شدند، بلکه افزایش شهرنشینی را نیز در پی داشتند چراکه مردم در جستجوی فرصت‌‌های شغلی در کارخانه‌ها از مناطق روستایی به شهرها مهاجرت کردند و در نهایت اقتصاد کشاورزی سنتی نیز به یک اقتصاد صنعتی تبدیل شد. ماشینی شدن کارها، نه تنها بهره وری را افزایش داد، بلکه زمینه را برای نوآوری‌های بیشتر در حمل و نقل، ارتباطات و زیرساخت‌ها فراهم و اساس جوامع صنعتی مدرن را پی ریزی کرد.

نیروی بخار

نیروی بخار نقش مهمی در شکل دهی انقلاب صنعتی بازی کرد. به لطف موتور بخار «جیمز وات»، حمل و نقل سریعتر و کارآمدتر شد. قطارها و کشتی‌های بخار، نحوه جابجایی کالاها و مردم را در مسافت‌های طولانی تغییر دادند.

توسعه نیروی بخار نه تنها حمل و نقل را متحول کرد، بلکه تاثیر قابل توجهی بر صنایع در سراسر جهان گذاشت. اکنون کارخانه‌ها می‌توانند با استفاده از موتورهای بخار برای نیرو دادن به ماشین آلات، تولید و کارایی خود را افزایش دهند. این نوآوری، دوران صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد و نشان دهنده تغییر به سوی فرآیندهای تولید مقیاس بزرگ و خودکارتر بود.

ماشین آلات نساجی

 ماشین آلات نساجی چگونگی تولید پارچه را متحول کردند. ماشین‌‌هایی مانند نخ ریسی و بافندگی مکانیزه تولید را سریع ‌تر و کارآمدتر کردند. این اختراعات بهره وری را افزایش و صنعت نساجی را برای همیشه تغییر دادند.

صنعت نساجی با معرفی ماشین آلات ریسندگی و بافندگی مکانیزه به طور چشمگیر تغییر کرد. با جایگزین شدن ماشین آلات به جای کارهای دستی، فرآیند تولید سریعتر و سازگارتر شد؛ پیشرفتی که زمینه ساز تولید نساجی مدرن قلمداد می‌شود.

متالوژی

در طول انقلاب صنعتی، پیشرفت‌های متالورژی، تولید انبوه آهن و فولاد را امکان پذیر کرد و در نتیجه شرایط برای ساخت سازه‌های قوی تر مانند ساختمان‌ها، پل‌ها و ماشین آلات مهیا شد. همین تحولات زمینه را برای شکوفایی صنعتی شدن مدرن فراهم کرد.

تولید آهن و فولاد نقش مهمی در متحول کردن روش‌های ساخت و ساز و توسعه زیرساخت‌ها داشتند. توانایی تولید این مواد در مقادیر انبوه، انقلابی در نحوه ساخت ساختمان‌ها و پل‌ها ایجاد و آنها را بادوام تر و قابل اطمینان تر کرد. این دستاورد، زمینه ساز پیشرفت صنعتی پس از آن شد.

دسترسی گسترده به آهن و فولاد، صنایع مختلف را از ساخت و ساز گرفته تا حمل و نقل، متحول کرد. این مواد برای ساخت راه ‌آهن، کشتی‌ها و ابزارها، رشد اقتصادی و پیشرفت‌‌های فناورانه ضروری شدند. تاثیر تولید آهن و فولاد در طول انقلاب صنعتی، هنوز در جامعه مدرن دیده می‌شود.

تلگراف

 تلگراف، پیام‌ها را از طریق سیگنال‌های الکتریکی در امتداد سیم‌ها مخابره می‌کرد. این فناوری برخلاف روش‌های سنتی که بر حمل و نقل فیزیکی متکی بودند، امکان ارسال سریع پیام‌ها را فراهم می‌آورد. مردم می‌توانستند در فواصل بسیار دور در عرض چند ثانیه ارتباط برقرار کنند؛ فناوری که افراد و کسب‌ و کارها را طوری به هم متصل می‌کرد که پیش از آن هرگز دیده نشده بود.

تلگراف نقش مهمی در شکل دهی رشد صنایع و بهبود هماهنگی در عملیات تجاری داشت. با فراهم شدن ارتباط سریع بین مکان‌‌های مختلف، کسب ‌و کارها می‌‌توانستند سریع ‌تر تصمیم بگیرند و به تغییرات بازار واکنش فوری ‌تری نشان دهند. این نوآوری تبادل اطلاعات را تسهیل، و به افزایش سرعت تجارت و داد و ستد کمک کرد.

صنایع شیمیایی

صنایع شیمیایی نقش تعیین کننده‌ای در شکل دادن به علم مواد داشتند. این صنعت نوآوری‌هایی در فرآیندهای شیمیایی ایجاد کرد که موجب افزایش تولید مواد حیاتی مانند کودها و رنگ‌ها شد. این پیشرفت‌ها با فراهم آوری مواد ضروری برای بخش‌های مختلف، از رشد کشاورزی و صنعتی حمایت کردند.

همچنین، تکامل صنایع شیمیایی به بهبود چشمگیر ظرفیت‌های تولید کمک کرد. با توسعه ترکیبات و فرآیندهای شیمیایی جدید، صنایع توانستند کالاها را کارآمدتر و موثرتر تولید کنند. این تولید کارآمد، به تقاضای فزاینده برای محصولات مختلف در بازار پاسخ داد و منجر به رشد و شکوفایی اقتصادی شد.

***

صنعتی شدن در قرن هجده و نوزده، آسیب جدی به محیط زیست وارد کرد و موجب جنگل زدایی گسترده، افزایش آلودگی و کاهش منابع طبیعی شد. این امر به شدت به محیط زیست آسیب زد و این تاثیر منفی حتی تا امروز نیز ادامه دارد. جنگل زدایی، آلودگی و کاهش منابع، چالش‌های اصلی ناشی از گسترش صنعتی سازی بودند. نیاز به مواد و انرژی برای سوخت صنایع منجر به قطع گسترده درختان، انتشار مواد شیمیایی مضر در هوا و آب و بهره برداری بیش از حد از منابع طبیعی شد. این فعالیت‌ها اثرات ماندگاری بر محیط زیست و زیست بوم داشته است.

در عین حال انقلاب صنعتی پیشرفت‌های چشمگیری در فناوری و همچنین دگرگونی‌های عمیق اجتماعی ایجاد کرد که همچنان جهان امروز ما را شکل می‌دهد. نوآوری‌های این دوران، جامعه صنعتی مدرن را پایه گذاری کرد، اما همچنین سوالات مهمی را در مورد عدالت اجتماعی، پایداری زیست محیطی و تاثیر پیشرفت فناوری بر زندگی انسان مطرح می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران