Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد هدایتی با توجه به شدت شیوع کرونا در کشور هند درباره آخرین تصمیمات برای تردد مسافر و کالا در مرز ایران و پاکستان گفت: طبق آخرین تصمیمات ابلاغ شده، ورود اتباع هندی از مرزهای زمینی ممنوع‌ است و برای اجرای این ممنوعیت نظارت ویژه بر مرزهای ایران و پاکستان داریم.

وی تاکید کرد: همچنین از ورود تمام افرادی که به صورت مستقیم و غیر مستقیم از کشور هند، بخواهند وارد ایران شوند، جلوگیری می‌شود و افرادی که اخیرا سفری به هند داشته‌اند و بخواهند از مرز هند به پاکستان و از پاکستان یا از مرز افغانستان به ایران بیایند، اجازه ورود به کشورمان را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری درباره پروتکل ورود اتباع پاکستانی به ایران گفت: هر چند ورود اتباع پاکستانی از مرزهای مشترک به کشورمان ممنوع نیست اما این افراد با تشدید پروتکل‌های بهداشتی غربالگری می‌شوند و در صورتی که تست پی سی آر منفی داشته‌ باشند که این تست در مرز هم گرفته می‌شود، اجازه ورود به ایران را دارند. 

هدایتی تاکید کرد: البته جلوی ورود افراد مشکوک گرفته می‌شود به این معنا که اگر تست فردی منفی باشد اما علایم ابتلا به ویروس کرونا را داشته باشد اجازه ورود به کشور را ندارد.

وی افزود: نظارت‌های بهداشت مرزی و نمایندگان وزارت بهداشت در مرزهای مشترک ایران و پاکستان جدی‌تر و تشدید شده‌ است. 

هدایتی ادامه داد: پس از شیوع ویروس کرونا تردد مسافر بین مرزهای ایران و پاکستان به حداقل رسیده و در حال حاضر تردد مسافر در مرز میرجاوه کمتر از 120 نفر در روز است.   

مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری درباره تردد تجاری بین ایران و پاکستان و ورود کامیون‌های اعزام شده از مبدا هند، اظهار داشت: از آنجایی که هند و پاکستان روابط سیاسی خوبی ندارند، میزان تجارت این دو کشور هم بالا نیست و معمولا کامیون هندی از مرز پاکستان وارد سایر کشورها نمی‌شود.

هدایتی ادامه داد: درباره تجارت با کشور پاکستان هم، عمده تبادلات صادراتی از سوی ایران است و در این تبادلات ایران سهم 80 درصدی در صادرات دارد و تنها 20 درصد واردات از پاکستان انجام می‌شود که البته این کامیون‌ها هم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وارد کشورمان می‌شوند.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ایران و پاکستان ورود اتباع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمد علی گودرزی در دهمین اجلاس مرزی که با حضور سرتیپ ستاد دریایی شیخ مبارک علی الصباح فرمانده گارد ساحلی کویت برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اهداف مهم جمهوری اسلامی ایران توسعه دیپلماسی با کشورهای همسایه است که بحمدالله روابط ۲ کشور دوست و مسلمان ایران و کویت بسیار حسنه است.

وی با اشاره به اینکه چنین نشست‌هایی برای ارتقا امنیت مرزی ۲ کشور ضروری است، افزود: از حسن همکاری مسئولان مرزی کشور کویت در رهایی و آزادی تعدادی از صیادان به دلیل عدم آشنایی به قوانین و مقررات و وجود امواج دریا وارد آب‌های سرزمینی کشور کویت شدند، تقدیر کرد.

این مقام ارشد مرزبانی با تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان در مرزهای دریایی مشترک بیان داشت: اجرای گشت‌های همزمان در دریا، تبادل اطلاعات و تجربیات، مقابله با قاچاق و ترددهای غیرمجاز به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

سردار گودرزی با اشاره به ۲۷۰۰ کیلومتر مرزهای آبی جمهوری اسلامی ایران، گفت: جمهوری اسلامی ایران مرز مشترک دریایی با کشور کویت دارد که با اقدامات مرزبانان ۲ کشور در سال‌های گذشته مرزها بسیار امن بوده است.

وی با اشاره به شهادت تعدادی از همرزمان در مقابله با قاچاق مواد مخدر، تصریح کرد: تبادل اطلاعات یکی از مؤثرترین مؤلفه‌ها در برخورد و مقابله با قاچاقچیان است که با استفاده از تجهیزات فنی پیشرفته می‌توان این پدیده شوم را مهار کرد.

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان نشست دیپلماسی مرزی با همتای کویتی بر برخورد قاطع مرزبانان ۲ کشور با قاچاقچیان، تداوم برگزاری اجلاس سالیانه، امدادرسانی به شناورها و استیفای حقوق دولت و مرزنشینان در مرزهای مشترک تاکید کرد.

کد خبر 6086491

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • تجارت آزاد با پاکستان در انتظار پاسخ طرف پاکستانی/ واردات گوشت گرم از آفریقا
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • افتتاح مرکز جامع غربالگری اتباع در شهرستان ری
  • ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • تصاویر اختصاصی شبکه پاکستانی از اسکورت زمینی و هوایی رئیسی در لاهور
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی