Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@03:39:31 GMT

اعتراض ترکیه به بیانیه جوبایدن

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۲۸۳۴

رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه از اقدام جو بایدن رییس جمهوری آمریکا در برسمیت شناختن کشتار ارامنه در سال ۱۹۱۵ با عنوان «نسل کشی» به شدت انتقاد کرد. ناطقان: به گزارش خبرگزاری آناتولی، رییس جمهوری ترکیه روز دوشنبه بیانیه بایدن در مورد وقایع سال ۱۹۱۵ را بی اساس و بر خلاف حقایق عنوان کرد.

اردوغان در یک کنفرانس خبری پس از جلسه سه ساعته کابینه دولت در آنکارا، اعلام کرد که بایدن بیانیه‌ای منشتر کرد که بی اساس، نا عادلانه و بر خلاف حقایق دردناکی است که بیش از یک قرن پیش اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با ابراز ناراحتی عمیق خود و ملت ترکیه از سخنان بایدن بار دیگر تاکید کرد که صحبت‌های رییس جمهوری آمریکا هیچ مبنای قانونی و تاریخی ندارد.

رییس جمهوری ترکیه همچنین ادامه داد که آمریکا و اروپا اگر با وقایع تاریخی روبرو شوند قادر نبودند در انزار عمومی ظاهر شوند. اردوغان با اشاره به اقدام بایدن در برسمیت شناختن کشتار ارامنه در زمان امپراتوری عثمانی در سال ۱۹۱۵ با عنوان نسل کشی، گفت: اگر شما این را نسل کشی می‌نامید، باید در آینه نگاه کرده و خودتان را برانداز کنید.

ترکیه می گوید ماجرای ارامنه در اوایل قرن بیستم نسل کشی نیست و ارامنه که درگیر رقابت های منطقه ای شده بودند، در جانبداری از  دولت های متخاصم علیه حکومت عثمانی قیام کرده بودند.

روابط ترکیه و آمریکا طی دو سال گذشته، بر سر موضوع هایی همچون حمایت های همه جانبه ایالات متحده از کردها که آنکارا  آنها را گروه های تروریستی می خواند و همچنین اختلاف های شدید در خصوص خریدهای تسلیحاتی ترکیه از روسیه بویژه سامانه دفاع هوایی اس ۴۰۰ با فراز و فرودهای زیادی روبه رو بوده است. منبع: ایرنا برچسب ها: اعتراض ، ترکیه ، بیانیه جو بایدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اعتراض ترکیه بیانیه جو بایدن رییس جمهوری نسل کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۲۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

شرکت راه‌آهن اعلام کرد: با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «علی‌رغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود را جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه اعلام کرده است.

متاسفانه پس از گذشت هفت روز کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز  گمرک را برای ترانزیت واگن‌های مذکور اخذ نکرده است. راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران بار دیگر آمادگی خود را جهت حمل این واگن‌ها پس از وصول تاییدیه گمرک اعلام می‌کند.»

بیشتر بخوانید اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است

این در حالی است که جواد طاهرافشار -معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان- درباره این اطلاعیه به ایسنا اظهار کرد: اقدامات گمرکی از ابتدا انجام شده بود و این کالا مشکل گمرکی و مرزبانی ندارد. مدارک و اسناد این مکاتبات هم موجود است.

وی در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفت: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است. 

طاهرافشار درباره مدارکی در دست کنسرسیوم است، بیان کرد: ما قبل از اینکه مستندات را به رسانه‌ها بدهیم، اسناد را با پیوست نامه‌هایمان به مسئولان مربوطه یعنی وزیر راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس‌جمهور در افغانستان ارسال کردیم. روال کار این است که ابتدا اسناد را به مسئولان ارائه دهیم و اگر هیچ‌کس صدایمان را نشنید، آن را رسانه‌ای کنیم. تا کنون هم به مسئولان صحبت کردیم و آنها گفتند کمی صبور باشید.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • آمادگی مازندران برای سفر رییس جمهوری
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه