Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار ضیایی صبح سه شنبه در نشست هماهنگی برگزاری بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه‌گویی با اشاره به اهمیت قصه‌گویی به عنوان ابزار ارزشمند تربیتی، اظهار کرد: قصه گویی نقش کاربردی در ثبت و ضبط تجربه‌های ارزشمند دارد.

وی با بیان اینکه همدلی و مجاهدت جهادگران در کنترل ویروس کرونا از موضوعات محوری قصه‌های این روزها است، افزود: همه به این موضوع اعتقاد دارند که قصه نقش تأثیرگذاری در پاسداشت گنجینه‌های فرهنگی و کاربری مهم در نظام تربیتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل کانون پرورش فکری گیلان در ادامه با تأکید بر اینکه باید این جشنواره در تقویم رسمی کشور گنجانده شود، گفت: عمر بیست و سه ساله این جشنواره نشان دهنده اثربخشی این حرکت فرهنگی و فرآیند محور است.

وی با بیان اینکه استان گیلان با توجه به اینکه نقش مهمی در برنامه ریزی و برگزاری این جشنواره را داشت امسال بیست و چهارمین سال برگزاری آن را تجربه می‌کند، اضافه کرد: این حرکت فرهنگی دستاوردی ماندنی و ریشه در فرهنگ غنی استان و توانمندی نیروهای انسانی آن دارد.

ضیایی با تأکید بر لزوم تشریح برنامه‌های این جشنواره، اظهار کرد: باید از همه فعالان و گروه‌های فرهنگی برای شرکت و برگزاری هر چه بهتر این جشنواره دعوت شود.

لزوم بهره‌گیری از قصه‌درمانی در روزهای کرونایی

سرپرست معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری گیلان در ادامه این نشست نیز قصه و قصه‌گویی را فعالیتی جذاب برشمرد و افزایش گستره مخاطبان و بالندگی آن طی سال‌های برگزاری را یک موفقیت ارزیابی‌کرد.

خدیجه تقی‌پور با اشاره به شیوع ویروس کرونا و پیگیری برنامه‌های بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از طریق فضای مجازی، گفت: نقش قصه درمانی و بهره‌گیری از قصه و رویکردهای آن بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: در این زمینه نیازمند شناسایی فرصت‌ها و سرمایه‌گذاری مناسب هستیم و استان گیلان با تکیه بر گویش‌ها، لهجه‌ها و تنوع فرهنگی چهار گوشه خود، ظرفیت‌های گسترده‌ای در این زمینه دارد.

تقی پور در ادامه به تشریح برنامه‌های بیست و سومین جشنواره قصه گویی، اضافه کرد: امیدها و آرزوها، شادی‌ها و غم‌ها و ایثار و ازخودگذشتگی را محورهای موضوعی این رویداد فرهنگی است.

وی همچنین به بخش‌های پنج‌گانه این جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: اجرای زنده قصه‌گویی توسط دختران و پسران ۱۲ تا ۱۸ ساله، زنان و مردان ۱۸ سال به بالا و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها از برنامه‌های «بخش ملی» این جشنواره است.

سرپرست معاونت فرهنگی کانون فکری گیلان برگزاری بخش‌های «بین‌الملل» و «برترین قصه گوهای کشور» را دیگر برنامه‌ها این جشنواره عنوان کرد و افزود: بخش «قصه‌های ۹۰ ثانیه» با محوریت من و کرونا، دیروز غرور آفرین، فردای افتخار آفرین برگزار می‌شود.

وی گفت: این بخش از سال گذشته کلید خورد و به همراه بخش پادکست، تجربه‌ای تازه در مسیر گسترش کمی و کیفی جشنواره به شمار می‌رود.

تقی پور با دعوت از تمام علاقه‌مندان برای حضور در این رویداد فرهنگی، بیان کرد: ۱۵ خرداد امسال آخرین مهلت ثبت‌نام بوده و آثار به نشانی wwwww.kanoonfest.ir شود.

کد خبر 5198887

منبع: مهر

کلیدواژه: کانون پرورش فکری گیلان جشنواره قصه گویی ویروس کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر گرگان محدودیت های کرونایی ماه مبارك رمضان کمک مومنانه اردبیل انتخابات 1400 شهرکرد بارش باران برنامه ها قصه گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا

علیرضا خزائلی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین گفت: جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری با هدف معرفی آداب و رسوم و فرهنگ گل و گیاه، جذب گردشگر و افزایش رونق کسب و کار‌های مرتبط با صنعت گل و گلاب از امروز /۱۳ اردیبهشت/ در مجموعه گردشگری تالار شهر قزوین و مجموعه گردشگری کشاورزی روستای خوزنین برگزار شده است.

وی اضافه کرد: جشنواره گل محمدی و آیین گلابگیری مجموعه تالار شهر از تاریخ سیزدهم به مدت ۲۰ روز برپا خواهد بود که ویژه برنامه‌ای شاد و متنوع فرهنگی و هنری نیز در روز ۱۹ اردیبهشت همزمان با آیین کهن پنجاه به در برگزار خواهد شد.

خزائلی گفت: این جشنواره نیز از امروز تا ۲۸ اردیبهشت در مجموعه گردشگری کشاورزی واقع در باغستان این روستا دایر شده و در روز ۲۰ اردیبهشت که در تقویم ملی روز گل محمدی نامگذاری شده است، ویژه برنامه آن نیز برگزار خواهد شد.

این مسئول بیان کرد: جشنواره‌های گل محمدی معمولا با استقبال خوبی از سوی مردم و گردشگران رو به رو بوده و امیدواریم با برنامه‌ریزی که برای برگزاری این ۲ رویداد انجام شده، شاهد حضور گسترده علاقمندان به آیین‌های سنتی و گردشگران در این مراسم باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آئین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود