Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی اکبریان پیش از ظهر سه شنبه در جلسه ساماندهی پساب‌های شهرستان شهریار که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، طی سخنانی گفت: امروز حتی یک لیتر آب از سد کرج به دشت شهریار اختصاص ندارد، در حالی که زمانی این دشت ۴۱۰ میلیون متر مکعب از این رودخانه تخصیص آب داشت.

وی با بیان اینکه غرب استان تهران تنها منطقه‌ای در این استان است، که آب‌های سطحی دسترسی ندارد، افزود: پیگیر اتصال این منطقه به سد امیرکبیر هستیم، اما در سال جاری و با توجه به کاهش بارش‌ها فشار زیادی به منابع آبی زیرزمینی وارد می‌شود، که این امر با توجه به وضعیت فرونشست‌ها در دشت شهریار بسیار خطرناک است و بدین ترتیب روز به روز شرایط فعلی و فرونشست در دشت شهریار بدتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آبفا غرب استان تهران گفت: کاهش بارش‌ها سبب شده است، که در سال آبی جاری رهاسازی آب برای تغذیه آبخوان نیز اتفاق نیفتد.

وی از رهاسازی ۱۰۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز یا ۱۵۰۰ لیتر در ثانیه فاضلاب تصفیه شده در رودخانه‌های غرب استان تهران انتقاد کرد و آن را نتیجه برخی ناهماهنگی‌ها دانست و گفت: شهرداری‌ها می‌توانند، برای آبیاری فضای سبز از آب تصفیه شده بهره گیرند و شهرک‌های صنعتی نیز از این آب برای مصارف صنعتی استفاده کنند.

کد خبر 5199007

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی اکبریان شرکت آب و فاضلاب استان تهران تصفیه خانه فاضلاب ویروس کرونا واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه بوشهر گرگان محدودیت های کرونایی ماه مبارك رمضان کمک مومنانه اردبیل بارش باران انتخابات 1400 شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد