Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز در نشست خبری سخنگوی دولت گفت: ۱۰ پیشنهاد از سوی سازمان بورس برای اصلاح بازار ارائه شده و سه پیشنهاد آن برای دولت تصویب نهایی شده و ۷ پیشنهاد بعد از تصویب دولت باید در شورای هماهنگی اقتصادی نیز تصویب شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز در نشست سخنگوی هیأت دولت که به صورت زنده از شبکه خبر پخش شد، اعلام کرد در پی ریزش شاخص بورس در ماه‌های گذشته سازمان بورس ۱۰ پیشنهاد اصلاح روند بازار و تقویت جانب تقاضا در بورس ارائه کرد که سه پیشنهاد از این پیشنهاد‌ها در هیأت دولت تصویب و نهایی شده و ۷ پیشنهاد دیگر بعد از مصوبه دولت نیاز دارد که در جلسه هماهنگی اقتصادی سران قوا تصویب شود که امیدواریم مورد تصویب نهایی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: همچنین یکی از این پیشنهاد‌ها این بود که خریداران پالایش یکم که از دولت خریداری کرده‌اند بر اثر ریزش شاخص بازار دچار زیان شده‌اند که پیشنهاد کردیم دولت از محل سهام جایزه به میزان زیان این افراد واحد‌های جدید از همین صندوق ای‌تی‌اف پالایشی یا از صندوق‌های دیگر ای‌تی‌اف دولتی به آن‌ها سهام جایزه بدهد تا زیانشان جبران شود.

وی گفت: قبلا شرکت‌های سرمایه‌گذاری برای دریافت تسهیلات بانکی برای خرید سهام ممنوعیت داشتند، اما پیشنهاد شد با توجه به نیاز بازار موافقت شد این ممنوعیت دریافت تسهیلات رفع شود و این شرکت‌ها بتوانند برای توسعه سرمایه‌گذاری از تسهیلات بانکی استفاده کنند.

رئیس سازمان بورس همچنین گفت: همچنین مقرر شد خارجی‌هایی که اقدام به خرید سهام در بازار بورس ایران می‌کنند، اعطای اقامت پنج ساله برایشان قائل شویم که خارجی‌ها با خرید سهام در بازار می‌توانند اقامت پنج‌ساله دریافت کنند.

وی همچنین گفت: ۷ پیشنهاد دیگر به شورای عالی هماهنگی اقتصادی ارجاع شده است که یکی از آن‌ها این است که قبلا مصوبه داشتیم که طی آن ۸۰ درصد از درآمد ناشی از مالیات نقل و انتقال سهام در سال ۱۴۰۰ به عنوان آورده دولت در حساب صندوق تثبیت بازار و برای حمایت از بازار قرار گیرد. پیشنهاد دوم این بود برای ترغیب شرکت‌های بورسی به توسعه سرمایه‌گذاری، از محل سود انباشته شرکت‌ها اگر صرف افزایش سرمایه بشود، به همان میزان افزایش سرمایه از پرداخت مالیات معاف شود. همچنین شرکت‌هایی که اقدام به خرید سهام شرکت‌های زیرمجموعه خود می‌کنند، در جهت حمایت از بازار ۵۰ درصد از مبلغ خرید سهام یادشده به عنوان امهال مالیات یک سال این شرکت‌ها قبول شود یعنی به عبارت دیگر شرکت‌های بزرگ می‌توانند مالیاتی که باید به دولت بپردازند را یک سال نزد خود نگه دارند و با پول این مالیات به خرید سهام شرکت‌های زیرمجموعه خود کنند.

دهقان دهنوی پیشنهاد چهارم سازمان بورس را اینگونه عنوان کرد که بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری به دلیل علاقمندی به سرمایه‌گذاری و حمایت از بازار سرمایه و سهامی که متعلق به آنهاست بتوانند وارد بازار سرمایه شوند. قبلاً ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید شرکت‌ها را از خرید سهام ممنوع کرده بود و برای آن جریمه درنظر گرفته بود، اما پیشنهاد کردیم، اگر بانک‌ها از محل اموال مازاد خود به خرید سهام اقدام کردند، به مدت سه سال بتوانند از مجازات ماده ۱۶ معاف شوند و منابع بانک‌ها به حمایت از بازار سرمایه بیاید.

رئیس سازمان بورس در مورد پیشنهاد پنجم گفت: قرار شد با توجه به اینکه امکان سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در بازار سرمایه خارجی طبق اساسنامه فراهم است، این امکان در بازار سرمایه ایران هم فراهم شود و صندوق توسعه ملی بتواند بعد از مصوبه‌ای که دولت داشت، اگر شورای هماهنگی هم تصویب کرد، بتواند در بازار سرمایه ایران سرمایه‌گذاری کند.

دهقان دهنوی همچنین گفت: مورد ششم پیشنهادی بود که صندوق توسعه بازار تا سقف ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق بدهی با ضمانت دولت منتشر کند و سیاست حمایتی از بازار سرمایه اعمال کند.

وی هفتمین مورد پیشنهاد سازمان بورس را به شورای هماهنگی اقتصادی سران گفت: کسانی که واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق پالایش یکم یا ای‌تی‌اف دولتی را خریده‌اند، برخی از آن‌ها به خاطر ریزش بازار دچار زیان شده‌اند. قرار شد زیان آن‌ها جبران شود، به ین ترتیب که یا از واحد‌های سرمایه‌گذاری همین صندوق پالایشی یا واحد‌های صندوق بعدی به عنوان سهام جایزه به اندازه زیان آن‌ها داده شود تا زیان خریداران پالایشی جبران شود و این در راستای تقویت اعتماد سرمایه‌گذاران به دولت ارائه شده است که در هیأت دولت موافقت شد.

به گفته دهقان، بسته سیاستی ۳+۷ که در واقع پیشنهاد‌های دهگانه بود، در دولت تصویب شده و امیدواریم ۷ پیشنهاد هم در شورای هماهنگی اقتصادی تصویب شود و ما امیدواریم با اجرای این پیشنهاد‌ها روز‌های بهتری در انتظار بازار سرمایه ایران باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دهقان دهنوی اصلاح بازار بورس سران قوا رئیس سازمان بورس هماهنگی اقتصادی حمایت از بازار شورای هماهنگی بازار سرمایه سرمایه گذاری خرید سهام سهام جایزه پیشنهاد ها ۷ پیشنهاد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۵۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند

خریداران بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها موظفند در برنامه تقدیمی خود، محورهای ۶گانه سازمان خصوصی‌سازی را شامل اهداف کمی و در برش‌های یکساله رعایت کنند، در صورت عدم ایفای تعهدات این سازمان حق فسخ قرارداد واگذاری را خواهد داشت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، 85 درصد از سهام سرخابی‌ها روز دوشنبه(سوم اردیبهشت) به قیمت هر سهم استقلال 3 هزار و 46 ریال و ارزش کل معامله این باشگاه در بازار سهام حدود 2 هزار و 800 میلیارد تومان و قیمت هر سهم باشگاه پرسپولیس 3 هزار و 580 ریال و ارزش کل معامله رقمی حدود 3 هزار و 200 میلیارد تومان معامله شد.

بر این اساس 6 بانک «شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین» جزو متقاضیان خرید سهام باشگاه پرسپولیس و چهار شرکت از هلدینگ خلیج فارس، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی بندر امام از جمله خریداران باشگاه استقلال بودند.

همچنین 10 درصد این معامله باید به‌صورت نقدی و 90 درصد دیگر به‌صورت اقساطی انجام شود، و بخش نقدی قطعی شده و بخش اقساطی هم در اقساط 6 ماهه توسط کنسرسیوم‌ها پرداخت خواهد شد.

بر این اساس خریدار موظف است در برنامه تقدیمی خود برای اداره و توسعه بنگاه، محورهای زیر را هدفگذاری نماید. این برنامه که می‌باید شامل اهداف کمی و در برش‌های یکساله باشد، جزء تعهدات خریدار بوده و به طور منظم مورد پایش قرار خواهد گرفت. در صورت عدم ایفای تعهدات این بند سازمان خصوصی‌سازی حق فسخ قرارداد واگذاری را خواهد داشت.

الف- پیش بینی منابع درآمدی جدید و پایدار و افزایش درآمد از محل منابع فعلی.

ب- مدیریت هزینه و راهبرد جذب بازیکنان و کادر فنی .

ج- کاهش بدهیهای معوق .

د- خروج از زیان انباشته و سودآوری پایدار شرکت .

ه- برنامه تقویت و توسعه تیمهای پایه وکسب درآمد از این محل .

و- هدفگذاری جایگاه و رتبه تیم در بین باشگاههای ایران و آسیا.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • فرصت تحلیل برای اهالی بازار سرمایه با انتشار گزارش‌های ماهانه و سالانه شرکت‌ها 
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • ۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند