Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@17:19:59 GMT

قطعی مکرر آب؛ سریالی چند ساله در کنگان!

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۶۳۲۲

قطعی مکرر آب؛ سریالی چند ساله در کنگان!

خبرگزاری فارس- شهرستان کنگان، صلاح خنافره: قطعی مکرر آب در کنگان سریالی است که از سال‌ها پیش شروع شده است و ظاهرا پایانی ندارد. وضعیت بسیار بد آب در کنگان سال‌هاست که مردم این شهرستان را کلافه کرده است و پیگیری‌های زیادی در این خصوص انجام شده اما متاسفانه تا به حال این مشکل رفع نشده است.

همه از شدت گرما و شرجی در جنوب کشور خبر دارند و می‌دانند که مردم جنوب کشور ما تابستان بسیار سختی دارند، حال نبود آب را به این گرمای شدید اضاف کنید، با این کار شاید بتوانید درد مردم جنوب کشور به ویژه در شهرستان کنگان را احساس کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این ماه مبارک رمضان که مردم روزه‌اند و معمولا عصرها برای افطار آماده می‌شوند، متاسفانه در برخی محلات کنگان آب قطع می‌شود و تهیه افطار را سخت‌تر می‌کند.

یکی از شهروندان کنگانی که ساکن‌محله گوده می‌باشد به خبرنگار فارس گفت: قطعی مکرر آب در کنگان ساعات خاص و معینی ندارد و در ساعاتی که آب وصل می‌شود، افت شدیدی دارد.

وی افزود: پیگیری‌های زیادی برای رفع این مشکل کردیم اما نتیجه‌ نگرفتیم و کسی هم جوابگو نیست.

عدم پاسخگویی مسؤولین!

یکی دیگر از شهروندان کنگانی که ساکن شهرک شهید بهشتی است به خبرنگار فارس گفت: با وجود این ثروت عظیم در کنگان، ما مردم کنگان باید تا کی مشکل قطعی آب داشته باشیم؟ وی همچنین عنوان کرد:کسی از مسؤولین هم پاسخگوی ما نیست تا بدانیم دقیقا مشکل قطعی آب چیست.

یکی از شهروندان بنکی به خبرنگار فارس گفت: متاسفانه در بنک وضعیت آب بسیار بد است و هیچکدام از مسؤولین این شهر پاسخگو نیستند و حتی به رئیس اداره آب شهرستان اعلام کرده‌ام اما جوابی نگرفتم.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان کنگان اردیبهشت‌ماه سال گذشته به خبرنگار فارس گفته بود که اولویت ما اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان است چرا که این شبکه عامل اصلی قطعی آب است.

حسین غلامی فرسوده بودن شبکه آب شهرستان را مشکل اساسی قطعی آب دانست و گفته بود: اگر نوسازی شبکه انجام نشود، حتی اگر سهمیه آب کنگان افزایش یابد، مشکل قطعی آب حل نخواهد شد چرا که آب در شبکه نمی‌ماند و هدر می‌شود.

وی همچنین گفته بود که اصلاح شبکه آب شهرستان به ۶ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

یازده‌ماه گذشت، قطعی مکرر آب ادامه دارد!

به گزارش فارس، حال پس از گذشت ۱۱ ماه از مصاحبه رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان کنگان اما متاسفانه مشکل قطعی آب کماکان وجود دارد و مردم از این وضعیت ناراضی‌اند.

انتظار می‌رود که مسؤولین استانی و شهرستانی برای رفع این مشکل به صورت جدی ورود و نسبت به رفع آن اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قطعی آب کنگان اداره آب و فاضلاب ماه رمضان تابستان گرما آب خبرنگار فارس شهرستان کنگان قطعی مکرر آب مشکل قطعی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جهانیان عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از پل سوخته سرا اظهار کرد: با تلاش های شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل سوخته کلاسالیان سال راکد بود و حدود ۲ سال قبل پروژه نیمه کاره از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذارشده بود در حال انجام و بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه اتمام این پروژه تاثیر خوبی در کاهش بار ترافیکی ۳۰ روستای همجواردهستان بالا تجن شهرستان قائمشهر و همچنین شریان سوادکوه شمالی خواهد داشت گفت: با افتتاح این پروژه تردد بیش از ۴۰ هزار جمعیت ۳۰ روستای مذکور به آسانی فراهم خواهد آمد.

جهانیان با اشاره به اینکه توسعه و رفع محرومیت از چهره روستاها از اولویت های دولت مردمی است، گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامه‌های خدمت‌رسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی می باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.

وی در ادامه گفت: طی یک سال گذشته ده ها پروژه نیمه تمام که سالیان سال راکد مانده بود ازجمله پل اروست شهرستان ساری، امیر ده وگردرودبار شهرستان بابل، بلیران و چنگ میان شهرستان آمل، کردخیل شهرستان جویبار و تیل پرده سر شهرستان تنکابن با همت راهداران به سرانجام رسید و عاقبت به خیر شد.

کد خبر 6093477

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • آوای آرامبخش باران در شهرستان کنگان پیچید + فیلم
  • مسدود شدن جاده گردنه تنگ توکلی به سمت کنگان بوشهر
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در فارس برملا شد
  • ماجرای قطعی آب از زبان ساکنان شهرک ۲۳ شهر پرندک
  • برملا شدن راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در آباده
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید