Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:50:48 GMT

انتشار رپورتاژ آگهی، در رسانه های عمومی یا خصوصی؟

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۲۶۶۹۶

انتشار رپورتاژ آگهی، در رسانه های عمومی یا خصوصی؟

رپورتاژ آگهی، این روزها یکی از بهترین گزینه‌ها جهت تبلیغات کسب و کارها، به ویژه کسب و کارهای کوچک است که سبب برندینگ، دیده شدن کسب و کارها، افزایش فروش و همچنین افزایش سئوی سایت کسب و کارها می‌شود. اما اینکه رپرتاژآگهی در چه سایت‌هایی منتشر شود تا مورد توجه قرار بگیرد نیاز به تامل و مطالعه دارد.

به گزارش ایسنا، این روزها شاهد استفاده بیش از پیش مدیران روابط عمومی، بازاریابی و فروش بنگاه‌های اقتصادی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع آنها قصد دارند به این وسیله برند و رتبه سئوی سایت، روند بازاریابی و میزان فروش خودشان را بهبود ببخشند. باید بدانیم که رپورتاژآگهی خیلی بیشتر از تبلیغات مستقیم سبب تاثیرگذاری و ماندن در ذهن مخاطب می‌شود. اما خوب است بدانیم که رپورتاژآگهی را باید در چه نوع رسانه‌هایی منتشر کنیم که تاثیر مطلوبی بر جای بگذارد.

انتخاب رسانه مناسب برای انتشار رپرتاژآگهی

یکی از مهمترین نکات در خصوص موفقیت رپرتاژآگهی این است که آن را در چه نوع رسانه‌ای منتشر می‌کنیم. در واقع انتشار رپرتاژآگهی در سایت‌های پربازدید است که سبب موفقیت و دیده شدن آن می‌شود اما اگر آن را در سایت‌های کم بازدید منتشر کنید موفقیت آمیز نخواهد بود. این مهم تا آنجا پیش می‌رود که اگر به آن دقت نکنید ممکن است تمام زحمات و هزینه‌ای که برای به ثمر نشستن رپرتاژآگهی خود انجام داده‌اید به هدر برود. بنابراین گام مهم برای موفقیت یک رپرتاژآگهی، انتشار آن در یک رسانه پربازدید و دارای اعتبار در نزد مخاطبان است.

رپرتاژآگهی در کدام قسمت رسانه منتشر شود؟

هنگامی که رپرتاژآگهی خودتان را در یک رسانه پربازدید و معتبر منتشر کردید کار تمام نشده! بلکه باید چک کنید و ببینید آن رسانه رپرتاژآگهی شما را در کدام قسمت سایت خود قرار داده است. در صفحات اول یا در لابه لای صفحات فرعی؟ اگر این رسانه فقط به اعتبار و حق انتشار خودش ارزش و اهمیت قائل است اما به حقوق شما اهمیتی نمی‌دهد، حتی اگر پربازدید و معتبر هم باشد نباید به همکاری با آن فکر کنید.

انتشار رپرتاژآگهی در رسانه‌های تخصصی و عمومی

یکی از امور مهم که در موفقیت رپرتاژآگهی تعیین کننده است این است که ما رپرتاژآگهی را در رسانه‌های عمومی منتشر می‌کنیم یا خصوصی؟ به همین منظور باید بدانیم که رپرتاژآگهی ما کدام گروه مخاطبان را مدنظر دارد؟ اگر مخاطبان رپرتاژآگهی شما جزء حوزه‌های تخصصی هستند پس بهتر است رپرتاژآگهی شما در رسانه‌های تخصصی همان حوزه منتشر شود. اما حتی اگر رپرتاژآگهی شما در رسانه‌های تخصصی منتشر می‌شود، متن آن باید عاری از کلمات و جملات تخصصی و پیچیده باشد. همچنین باید این نکته را مدنظر داشت که بخشی از مخاطبین رسانه‌های عمومی مطرح را همان مخاطبان خاص شما تشکیل می‌دهند. بنابراین اگر می‌خواهید رپرتاژآگهی شما موفق عمل کند در کنار انتشارش در رسانه‌های تخصصی، به فکر انتشار آن در رسانه‌های عمومی هم باشید.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سئوی سایت بازاریابی محتوایی رسانه های تخصصی رسانه های عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۶۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: هرگونه نشر آگهی یا انتشار مطالب منفی درباره نامزد‌های انتخاباتی و گروه‌های سیاسی در رسانه‌های همگانی و شبکه‌های اجتماعی ممنوع است و در صورت مشاهده، افراد متخلف تحت تعقیب قرار می‌گیرند.
سرهنگ کارآگاه علی حسینی افزود: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی درج یا نشر محتوا‌هایی علیه نامزد‌های انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزد‌ها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزار‌های چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع و جرم انگاری شده است.
او با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن‌ها را انتشار دهند، گفت: انتشار محتوای مجرمانه نیز برابر قانون جرم است.
وی از کاربران خواست قبل از انتشار یا بازنشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.
پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده جهت برخورد قانونی به مراجع قضایی ارسال خواهد کرد.
او از نامزد‌های انتخاباتی خواست که به حامیان و ستاد‌های انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر نامزد‌ها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.
کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است. کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • بی‌بی‌سی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • فهرست انتخاباتی شورای وحدت فقط از کانال‌ رسمی منتشر می‌شود
  • تکذیب خبر فوت پزشک طرحی در جاسک
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد