Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران تشکیل بیش از یک میلیون کلاس، ارائه بیش از ۱۱۸۰۰ واحد درسی و دانلود بیش از یک میلیون فایل را نشانه پوشش الکترونیکی جامع در دانشگاه تهران عنوان کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین وبینار علمی مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه تومسک روسیه با عنوان «دانشگاه‌ها در شرایط کووید ۱۹؛ تجربه ایران و روسیه» برگزار شد و در آن رؤسای دو دانشگاه بر تبادل تجربیات مشترک و استفاده از ظرفیت‌های دو دانشگاه برای توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی متقابل تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران به تشریح سیاست‌های کوتاه مدت و بلند مدت دانشگاه در دوران سخت ناشی از اپیدمی کرونا پرداخت و خاطرنشان ساخت که گذار به دانشگاه دیجیتال و اجرا و پیاده سازی تمامی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه بر بستر دیجیتالی در همین شرایط صورت پذیرفت.

وی ادامه داد: در دوران کرونا بیش از یک میلیون کلاس مجازی برگزار شد. همچنین بیش از ۱۱۸۰۰ واحد درسی ارائه و  بیش از یک میلیون فایل دانلود شد که همه این موارد نشانه پوشش الکترونیکی جامع در دانشگاه تهران است.

رئیس دانشگاه تهران همچنین کمک به راهبری کشور در شرایط سخت کرونایی، پیشبرد علم و دانش و صیانت از فرهنگ و محیط زیست را از محور‌های اصلی فعالیت دانشگاه در مقوله «مسئولیت اجتماعی» برشمرد.

در ادامه این وبینار، ادوارد کالاژنسنکی، رئیس دانشگاه دولتی روسیه، سخنرانی خود را با عنوان تجربه‌های جدید در مدیریت دانشگاه در دوران همه‌گیری کرونا ارائه کرد. وی اظهار امیدواری کرد که برگزاری این وبینار سرآغاز همکاری‌های گسترده بین دو دانشگاه باشد.

رئیس دانشگاه تومسک در ادامه سخنان خود به تاب‌آوری سیستم آموزشی روسیه در برابر شرایط کرونایی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با تلاش همگانی، بسیاری از برنامه‌ها با موفقیت به سمت آموزش‌های آنلاین پیش رفت و دانشگاه نیز تلاش کرد که در شرایط پیش آمده آموزش متوقف نگردد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت‌های روحی و روانی از دانشجویان در دوره همه‌گیری اشاره کرد و گفت: دانشگاه در کنار پرداختن به زیرساخت‌های آموزش غیرحضوری برنامه حمایت از دانشجویان را نیز در برنامه خود داشت.

دیگر سخنران این وبینار دکتر گئورگی وی مایر، رئیس هیأت امنای دانشگاه تومسک بود. وی ضمن معرفی دانشگاه تومسک، این دانشگاه را از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های روسیه و اولین دانشگاه سیبری برشمرد و گفت: «این دانشگاه نقش بسیار مهمی در توسعه صنعتی و علمی سیبری دارد».

وی مایر با اشاره به اینکه این دانشگاه دو برنده جایزه نوبل (نوبلیست) دارد به جایگاه این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه از دانشگاه‌های پیشرو روسیه محسوب می‌شود که ۲۰ درصد دانشجویان آن را دانشجویانی از ۷۰ کشور جهان تشکیل می‌دهند.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه سال ۲۰۲۳ سالگرد ۱۴۵ سال تأسیس این دانشگاه است از  نیلی احمدآبادی و مسئولان شرکت کننده در این وبینار برای حضور در این مراسم دعوت کرد.

مهدی سنایی، مشاور رئیس دانشگاه در امور بین‌الملل و دبیر اجلاس دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه سخنران بعدی این وبینار بود که سخنرانی با عنوان «کرونا و نظم بین‌الملل» ارائه کرد. وی در این سخنرانی به بررسی دیدگاه واقعگرایان و ایده‌آلیست‌ها در برخورد با مساله همه‌گیری کرونا پرداخت.

وی افزود: واقع‌گرایان بر نظرات همیشگی خود که دولت را بازیگر اصلی صحنه بین‌الملل می‌دانند در مسئله کرونا هم بر نقش دولت و حاکمیت قدرتمند تاکید دارند درحالیکه ایده‌آلیست‌ها بر نقش سازمان‌های بین‌المللی در حل مساله تاکید دارند و معتقدند دولت‌های محلی قادر به حل مساله نیستند و همکاری جمعی و بین‌المللی باید به کمک دولت‌های محلی بیاید.

وی با اشاره به تأثیرات همه‌گیری کرونا بر اقتصاد جهانی گفت: اینکه نظم جهانی نیز تغییر خواهد کرد یا نه جای سوال است، اما آنچه که مسلم است نظم زندگی تغییر کرده است و مساله آموزش تحت تأثیر شدید این همه‌گیری بوده است که بعد از پایان همه‌گیری نیز این تغییرات در سیستم آموزشی باقی خواهد ماند.

تجربه کرسی یونسکو آموزش مهندسی در شرایط کرونا» موضوعی بود که حسین معماریان، رئیس کرسی آموزش مهندسی یونسکو به آن پرداخت.

وی با اشاره به اینکه ایران پنجمین کشور دنیا از نظر داشتن دانشجویان مهندسی است، اعطای کرسی یونسکو در آموزش مهندسی را نیز به همین دلیل عنوان کرد.

وی در ادامه سخنان خود به پژوهش‌های انجام شده در زمینه کووید ۱۹ و تجارب زیسته دانشجویان در آموزش در شرایط کرونا پرداخت.

تغییر در شیوه آموزش از شیوه‌های سنتی به مجازی به دلیل شرایط کووید ۱۹، برنامه‌ریزی برای تداوم آموزش، آماده‌سازی اساتید و دانشجویان و بدنه اجرایی برای انطباق با شرایط پیش آمده ناشی از کووید ۱۹، تلاش درجهت توسعه زیرساخت‌ها، فراهم‌سازی امکانات دستیابی به فضای مجازی با کمک نهاد‌های ملی، انجام برنامه‌های تکمیلی، ارائه امکانات آزمایشگاهی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تجربیات بازگشایی مراکز با توجه به وضعیت همه‌گیری، تاکید بر برنامه آموزش تلفیقی (آنلاین و آفلاین)، آموزش از راه دور و آموزش مجازی و اقدامات عمده در جهت تداوم آموزش، ضرورت استفاده از امکانات مجازی، استفاده از هوش مصنوعی در آموزش آنلاین و ارتقای زیرساخت‌های الکترونیکی از جمله محور‌های این سخنرانی‌ها بود.

دانشگاه تومسک بزرگترین دانشگاه کلاسیک بخش آسیایی روسیه و مرکز علم، تحصیل و خلاقیت است. دانشگاه ایالتی تومسک دارای ۳۱ عضو از آکادمی علوم روسیه، آکادمی علوم پزشکی روسیه، آکادمی علوم CIS و بیش از ۵۰ برنده جایزه ایالتی و ۲ برنده جایزه نوبل است.

دانشگاه TSU و بیش از ۱۵۰ هزار فارغ‌التحصیل آن، همگی در پیشرفت علمی، تحصیلی و فرهنگی منطقه و به طور کلی روسیه نقش بسزایی داشته‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمود نیلی احمدآبادی دانشگاه تهران آموزش مجازی بیش از یک میلیون دانشگاه تومسک دانشگاه تهران رئیس دانشگاه دانشگاه ها سخنان خود همه گیری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان میزبان حدود ۱۷۰۰ نفر از داوطلبان خواهد بود

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان  دکتر محمدرضا داداشی، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در خصوص این خبر افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۳ صبح روزهای ششم و هفتم اردیبهشت‌ماه میزبان متقاضیان رشته‌های علوم انسانی و علوم تجربی می‌باشد. وی ادامه داد: این آزمون با رقابت بیش از ۲۷ هزار نفر داوطلب در سطح استان گلستان در پنج گروه آزمایشی علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، هنر و زبان‌های خارجی، برگزار می‌شود که دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد علی آباد، واحد آزادشهر، واحد گنبد و بندرگز نیز مجری برگزاری این رقابت مهم می‌باشند. نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به تغییر نوبت‌های برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی نسبت به سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در نوبت صبح پنج‌شنبه، گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در نوبت عصر پنج‌شنبه و علوم تجربی در نوبت صبح جمعه به رقابت خواهند پرداخت. دکتر داداشی با اشاره به برگزاری همزمان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو/معلم سال ۱۴۰۳ و تفاوت برگزاری آن نسبت به سال‌های گذشته افزود: امسال متقاضیان ورود به دانشگاه فرهنگیان علاوه بر دفترچه سوالات عمومی و تخصصی، یک دفترچه ویژه دریافت کرده که حاوی سوالات دروس (هوش و استعداد معلمی) و نیز (تعلیم و تربیت اسلامی) خواهد بود. داداشی گفت : کارت ورود به جلسه از ۲ اردیبهشت از طریق تارنمای سازمان سنجش در دسترس داوطلبان قرار گرفته و باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه، از روز چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در دو نوبت صبح و عصر، در محل دانشگاه منابع طبیعی گرگان فعال خواهد بود لذا داوطلبان، در صورت لزوم می‌توانند به این دانشگاه مراجعه کنند. وی  تاکید کرد: لازم است داوطلبان عزیز در زمان مقرر با همراه داشتن کارت ورود به جلسه، کارت ملی یا شناسنامه، مداد نرم و پاک‌کن در محل برگزاری آزمون حضور داشته باشند. همچنین همراه داشتن هرگونه وسیله‌ی اضافه مثل کیف، موبایل، ساعت هوشمند، ماشین حساب و هر نوع نوشیدنی و خوراکی و ... در جلسه آزمون ممنوع است.

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان میزبان حدود ۱۷۰۰ نفر از داوطلبان خواهد بود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • تعطیلی برخی واحدهای دانشگاه آزاد در زمان برگزاری کنکور
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران