Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگوی مستقیم با مدیران مدارس استان بوشهر که به صورت ویدئو کنفرانس و در بستر «شبکه شاد» برگزار شد، با آرزوی توفیق روزه‌داری حقیقی و بهره‌مندی از فیوضات ماه مبارک رمضان و تبریک پیشاپیش ولادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام گفت: در آستانه لیالی قدر هستیم که ارزشی بیشتر از هزار ماه دارد و می‌تواند تأثیر عمیقی در زندگی ما بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم همه ما به درک فیوضات این شب‌ها نائل شویم.

وی با تبریک پیشاپیش «هفته بزرگداشت مقام معلم» تصریح کرد: از زحمات و سختکوشی‌ها و فداکاری‌ها، مهربانی‌ها و همدلی‌ها و دلسوزای‌های همه همکاران فرهنگی در استان بوشهر، تقدیر و تشکر می‌کنم. سال سختی را گذراندیم و من وظیفه می‌دانم از همه همکاران تشکر کنم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: استانی که در عرصه‌های گوناگون درخشش‌های چشمگیری داشته است، قطعاً اتکای این توفیقات بر نهاد تعلیم و تربیت بوده است، اصحاب تعلیم و تربیت در این استان باشکوه، خدمات ارزشمندی را انجام داده‌اند. در این میان مدیران «عمود خیمه تعلیم و تربیت» هستند، مدیران مدارس کارگردانان مأموریت خطیر آموزش و پرورش هستند، مدیران راهبران تحقق اهداف بلند تعلیم و تربیت و حلقه اتصال صف و ستاد هستند، مدیران مدارس، بین معلمان و دانش‌آموزان و ستاد آموزش و پرورش ارتباط برقرار می‌کنند و از طریق هدایت و مدیریت این پیوند و ارتباط، تحقق اهداف تعلیم و تربیت را میسر می‌کنند.

عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: موفقیت در ارتقای وضعیت دانش‌آموزان، موفقیت در امتحانات نهایی، تقویت بنیه علمی، بهبود عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات نهایی، افزایش پوشش تحصیلی، کاهش نرخ ترک تحصیل، افزایش نرخ ارتقا و گذر و جذب بیشتر بازماندگان از تحصیل، بخش مهمی از خدمات بوده است. این خدمات و موفقیت‌ها، به همت مجموعه فرهنگیان استان حاصل شده و در این میان نقش مدیران، نقشی برجسته و درخشانی است.

وی ادامه داد: همه دستگاه عظیم و گسترده تعلیم و تربیت، تلاش می‌کنند دانش‌آموز پرورش و ارتقا پیدا کند و سطح دانش و آگاهی و یادگیری او افزایش یابد و این کار در منظر و چشم مدیران اتفاق می‌افتد.

حاجی‌میرزایی افزود: وقتی یک اتفاق خوب در جامعه فرهنگی واقع می‌شود، اثرات آن را برای سال‌های سال، می‌توان در جامعه مشاهده کرد، ما و شما مدیران وظایفی داریم، آن بخش از وظایفی که به ما محول شده، این است که شرایط، مقدمات و تمهیدات برنامه‌ها فراهم نموده و میسرها را هموار کنیم تا شما بتوانید اهداف نظام تعلیم و تربیت به به نحو مطلوبی محقق کنید؛ بنابراین ما در این مسیر تلاش کرده و همه توان و انرژی خود را به کار خواهیم گرفت.

وی افزود: ایمان دارم که برای افزایش رضایت شغلی همکاران و فراهم کردن زمینه‌های کار و تلاش آن‌ها باید بیش از پیش تلاش کنیم، اگر لایحه رتبه‌بندی تدوین و در دولت تصویب و در مجلس شورای اسلامی، تقدیم ‌شود، گامی است برای حمایت از همکاران فرهنگی که به آن اهتمام داریم. در سالی که گذشت، تلاش‌های گسترده‌ای کردیم و در بسیاری از شاخص‌ها، وضعیت را در مقایسه با سال‌های قبل، ارتقا دادیم. منابع بیشتری را در اختیار استان‌ها قرار دادیم تا شرایط مناسب‌تری را فراهم کنیم. البته به این معنا نیست که امروز شرایط کاری همکاران مطلوب است، اما از هیچ کوششی برای بهبود شرایط دریغ نکرده و نخواهیم کرد. 

بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، تأکید کردیم امتحانات پایه «نهم» و «دوازدهم» حضوری باشد، علت این موضوع هم «حیاتی بودن امتحانات این دو پایه تحصیلی» است. در این دو پایه، همه دانش‌آموزان باید در یک شرایط برابر با هم سنجیده شوند و نباید در این حق دانش‌آموزان تعدّی کنیم.

وی ادامه داد: البته اگر ستاد ملی مقابله با کرونا کرونا در روزهای آینده با محدودیت‌هایی مواجه شده و محدودیت‌هایی را به ما توصیه کند، ممکن است زمان برگزاری امتحانات را جابه‌جا کنیم، اما ارزشیابی سایر پایه‌های تحصیلی در اختیار شورای مدرسه است تا به هر روشی که صلاح می‌دانند عمل کنند و امتحانات را برگزار کنند و پایان مناسب و دلپذیری را برای سال تحصیلی رقم بزنند.

عضو کابینه تدبیر و امید گفت: در پایان، مجدداً از همه همکاران خود سپاسگزاری می‌کنم، عمیقاً پیچیدگی و دشواری کار مدیران و معلمان را درک می‌کنم، اما تحقق همه امید و آمال ما به شما مدیران بستگی دارد. این مدیران هستند که می‌توانند ارزش کار دیگران را افزایش دهند همه تلاش‌ها با شما مدیران معنا می‌شود و اعتبار می‌یابد امیدوارم امسال سال خوبی باشد.

برای همه عوامل تعلیم و تربیت، آرزوی موفقیت دارم و توصیه می‌کنم تا جای ممکن، ارتباطات خود را تقویت کنید تا کارهای بهتر و با کیفیت‌تری را ارائه کنند. سختی کارهای شما را درک می‌کنم اما امید من به شماست، این شما هستید که می‌توانید همه تلاش‌های ما معنا کنید و همه تلاش‌های ما با شما اعتبار پیدا می‌کند.
 

کد خبر 597766 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلمان كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز آموزش و پرورش تعلیم و تربیت دانش آموزان تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۲۹۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به احترام «معلم» برپا ...

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تاریخ هیچ‌گاه فراموش نخواهد کرد جایگاه والای معلمانی را که خود را برای نجات دانش‌آموزان به دل آب و آتش زدند و سال‌ها برا اعتلای نام ایران و تعلیم و تربیت فرزندانشان کیلومترها با پای پیاده در کوه و کمر طی کردند تا ثابت کنند معلم که باشی برای دانش‌آموزت همچون فرزندت از جان می‌گذری.

«امین شکری» یکی از همین معلمان کشورمان است که بیش از ۳۰ سال از عمرش را صرف آموزش کرده و با وجود بازنشستگی، ارق و علاقه به شغلش او را همچنان پابند حرفه‌اش کرده و دست از معلمی برنداشته است و سال‌هاست به صورت رایگان معلمی می‌کند.

عشایر بودیم و ۶ ماه از سال به دور از خانواده درس می‌خواندم 

امین شکری آموزگار ۶۴ ساله ایلامی شهرستان چرداول مرکز سرابله علی‌رغم داشتن خانواده‌ای عشایر و با به جان خریدن دوری از آنها درس خوانده و در سال ۱۳۵۹ وارد آموزش و پرورش شد و با مدرک لیسانس آموزش ابتدایی در مهر ماه ۱۳۸۷ بازنشسته شد اما علی‌رغم بازنشسته شدن، بدون دریافت هزینه‌ای و چشم‌داشتی همچنان معلمی پیشه اوست و به دانش‌آموزان درس می‌دهد.

سرکی به گذشته‌ و کودکی‌اش می‌کشد از اینکه در خانواده‌ای پرجمعیت متولد شده و با توجه به شغل پدرش و امکانات آن دوره به سختی درس خوانده است: «پدرم کشاورز و دامدار بود. در خانواده‌ای نه نفره با شش برادر و یک خواهر زندگی کردم. والدینم کوچ‌رو بودند و بخاطر تحصیل، شش ماه از سال را به دور از والدین در خانه اقوام و خویشان درس می‌خواندم».

همچنان قدردان خانواده‌اش است: « اگر به این جایگاه رسیده‌ام، نتیجه اعتماد والدین و شاهکار خانواده‌ام است که با تدابیر آینده‌نگری من را به این جایگاه رسانده‌اند».

به اینجای صحبتها که می‌رسد به فرزند ۱۰ ساله‌اش اشاره می‌کند و از آرزویش که تربیت فرزندی خوب و تحویل انسانی مفید به جامعه است، سخن می‌گوید.

باز به گذشته برمی‌گردد، هم دوست ندارد چیزی از قلم بیفتد و هم خلاصه گویی می‌کند؛ از همرزمان زمان جنگش گرفته تا دیدارش با رهبری و اینکه چطور شغل معلمی را برگزیده: « سال ۱۳۵۶ با دیپلم فنی در دفتر فنی استانداری به عنوان مسئول آزمایشگاه خاک بتن استان مشغول فعالیت شدم. زمان جنگ به جبهه رفتم دو تا از دوستای خوبم در تپه میمک به شهادت رسیدند؛ دو دیدار با رهبر داشتم و بعد هم تغییر شغل دادم و برای تربیت بچه‌هایی غیور و فداکار به معلمی روی آوردم».

تدریس با روش قدیمی از نظر روحی دانش آموز را زده می‌کند
دوست دارم رایگان به نومعلمان آموزش دهم

امین، معلمی را از مقطع دبستان شروع می‌کند و در دوره اول ابتدایی تلاش کرده با کتاب‌ها، مطالعات وسیع، طراحی آموزشی و شناخت ارزش‌ها فرزندان این مرز و بوم را تا حد توان خوب تربیت کند اما بعد از بازنشستگی هم در خانه و برای بازماندگان از تحصیل و حتی نخبه‌هایی که قصد جهش تحصیلی داشتند، کلاس‌های رایگان برگزار می‌کند.

 

در چندین جشنواره و بدلیل تدوین الگوهایی برای خواندن و نوشتن، روش‌های تربیت بدنی در کردستان و ارزشیابی توصیفی در کرمانشاه و ... حائز رتبه‌های برتر شده‌ اما توضیحات بیشتری درباره این موفقیت‌های شغلی ارائه نمی‌دهد و با نگاهی گذرا از آنها یاد کرده و فقط می‌گذرد :« معتقدم روش‌های تدریس باید مبتنی بر شناخت بچه‌ها و کار کشیدن از آن‌ها باشد تا کلاس خلاق و دانش‌آموزان به خود باوری برسند و عقده‌ای و سرخورده نشوند. اگر معلم متکلم وحده باشد، تاثیر آموزشی ۱۰ درصدی دارد اما اگر کار گروهی در گروه‌های غیر همگن (ضعیف، متوسط، قوی) انجام شود موقعیتی جدید خلق می‌شود و آموزش‌ها صددرصد موثر خواهد بود؛ اما تدریس با روش قدیمی از نظر روحی دانش آموز را زده می‌کند».

مسافت محل زندگی تا محل کارش مسیری پر خطر است و بدون دریافت هزینه با عشق و علاقه‌ای که به معلمی دارد این مسیر را هرروز طی می‌کند؛ عهد بسته تا زمانی که خداوند توانی بدهد به دانش آموزان خدمت کند، اما امیدوار است بتواند به مرکز استان رفته و آنجا به صورت رایگان به همکاران نومعلم ارائه خدمت دهد.

به معیشت معلمان رسیدگی شود

معلمی برایش شغلی عاشقانه‌ است:« اگر با علاقه، شوق و مطالعه با تفاوت‌های فردی بچه‌ها آشنا شویم، با علاقه در کلاس بمانیم، زمان هم زود می‌گذرد و نتیجه کار بهتری را شاهد هستیم، مانند باغبانی که ثمره‌ باغش را می‌بیند، در غیر این صورت در زمان پیری لذتی از کار نمی‌بریم و زمان بازنشستگی از خود شرمنده می‌شویم که چرا در حق فرزندان مدرسه کوتاهی شده است».

وی در ادامه صحبت‌هایش از معیشت معلمان می‌گوید و از وزیر آموزش و پرورش می‌خواهد با توجه به اینکه ایلام جزو استانهای مرزی و محروم است و امکان شغل دوم برای بسیاری از افراد وجود ندارد به معیشت معلمان رسیدگی شود: « از وزیر آموزش و پرورش درخواست داریم نگاه ویژه‌ای به این قشر فداکار جامعه داشته باشند».

امین شکری کلامش را در نهایت با تبریک روز معلم به بزرگواران عرصه تعلیم و تربیت به پایان می‌برد.

دیگر خبرها

  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • تلاش‌های زوج فرهنگی در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان هندورابی
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • ترقی دانش کشور مرهون تلاش معلمان و سنگربانان تعلیم و تربیت است
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • به احترام «معلم» برپا ...