Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از وزارت بهداشت،  سعید نمکی روز سه شنبه به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای مصادف با ۲۸ آوریل و مقارن با هشتم اردیبهشت ماه در پیامی نوشت: فرا رسیدن روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۲۱ و هشتم اردیبهشت ۱۴۰۰ را به تلاش گران، دست اندرکاران، بازرسان و کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، اعضای هیات علمی، کارگران و کارفرمایان محترم تبریک عرض می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود چهارده ماه است که با همه‌گیری جهانی کووید ۱۹ مواجه هستیم و هنوز مقابله و کنترل کرونا ویروس اصلی‌ترین موضوع جهان به شمار می رود، چرا که همه گیرشدن این بیماری دولت ها، کارفرمایان، کارگران و عموم مردم را با چالش بی سابقه ای در دنیای کار مواجه نموده است.

وی ادامه داد: سازمان بین المللی کار (ILO) با شعار «پیش بینی، آمادگی و پاسخگویی به بحران»  تاکید نموده است که «اکنون روی افزایش تاب آوری نظام های ایمنی و بهداشت حرفه ای سرمایه گذاری کنیم». امسال روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای بر راهبردهای تقویت سیستم های ملی ایمنی و بهداشت حرفه ای (OSH) برای افزایش تاب آوری تمرکز خواهد نمود تا با استفاده از تجربیات و درس آموخته ها بتوانیم با بحران‌های موثر بر سلامت شاغلین مقابله نماییم، چرا که تمرکز بر افزایش تاب آوری در محیط کار باعث می شود افراد در شرایط پراسترس توانایی انطباق با شرایط را داشته باشند و از امکانات و تجهیزات موجود به نحو احسن بهره مند گردند.

نمکی افزود: آشکار است تلاش مستمر بازرسان بهداشت حرفه ای و تشدید بازرسی های کرونایی و غیرکرونایی ستودنی بوده که با تلاش شبانه‌روزی در پیشگیری و کنترل کووید ۱۹ در محیط‌های کاری نقش به سزایی را ایفا و به حفظ سلامت نیروی کار که محور توسعه و اقتصاد ملی است، کمک شایانی نموده اند.

وزیر بهداشت در این پیام نوشت: علیرغم ابتلای تعداد زیادی از این عزیزان و شهادت برخی از آنان در راستای صیانت از سلامت نیروی کار و شاغلین کشور، حتی یک لحظه نظارت‌های تخصصی متوقف نشد و خوشبختانه به جز موارد محدود، شاهد همه گیری که موجب تعطیلی صنایع شود نبودیم و با وجود شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه شاهد تاب آوری و فعالیت صنایع و کارگاه‌ها بوده ایم که مرهون تلاش‌های کارشناسان بهداشت حرفه ای در راستای پیشگیری و مقابله با کووید ۱۹ در این شرایط اضطراری و جلب همکاری و مشارکت آگاهانه جامعه کارگری و تولیدکنندگان جهادگر کشور است، برون رفت از شرایط سخت کرونایی و آینده ای روشن برای صنعت، تولید و تجارت کشور مرهون همدلی، وفاق ملی، نظارتهای مستمر و پیروی از توصیه های ایمنی و بهداشتی خواهد بود.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی کرونا ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور ایمنی و بهداشت حرفه ای تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۰۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور