Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@12:44:39 GMT

بهترین نوع پنیر را بشناسید+ دلایل

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۱۲۶۸

بهترین نوع پنیر را بشناسید+ دلایل

پنیر یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های دنیاست که جذابیت‌های گوناگونی دارد؛ از بافت خامه‌ای آن گرفته تا رنگ‌های جذاب و بوهای دلپذیر. پنیرهای سالم می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی استاندارد باشند اما بعضی از آنها حاوی مقادیر بالایی از چربی‌های اشباع هستند و مواد مغذی مطلوبی را هم به بدن نمی‌رساند و در نتیجه مصرف آنها می‌تواند مشکلاتی را به همراه بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ در ادامه این مطلب، قصد داریم که شما را با بهترین انواع پنیرها آشنا کنیم. این پنیرها عبارتند از:

پنیرهای پروبیوتیکی

بیشتر پنیرها باید فرآیند تخمیر را پشت سر بگذارند اما همه آنها حاوی ترکیبات پروبیوتیک نیستند. پروبیوتیک‌ها همان موجودات ریز و مفیدی هستند که درون روده ما زندگی می‌کنند. این باکتری‌های مفید برای سلامت روده‌ها حیاتی به‌شمار می‌روند و باید از طریق منابع غذایی گوناگون دریافت شوند. دریافت مقادیر مناسبی از پروبیوتیک‌ها به‌طور منظم می‌تواند به بدن در مقابله با باکتری‌های آسیب‌زا کمک کند. پنیرهای سرشار از پروبیوتیک عبارتند از گودا، چدار، کوتاژ و فتا.

1. پنیر گودا

گودا پنیر معتدلی است که ریشه‌اش به فرهنگ هلند برمی‌گردد و انواع مختلفی از پروبیوتیک‌ها را به بدن می‌رساند. یکی از پروبیوتیک‌های نهفته در پنیر گودا «لاکتوباسیلوس رامنوسوس HN001» نام دارد که برای پیشگیری از ابتلا به افسردگی پس از زایمان و اختلال اضطرابی مفید است.

2. چدار

هر وعده مصرفی از پنیر چدار، علاوه بر داشتن پروبیوتیک‌های مهم، 20 درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم را فراهم می‌کند. پنیر چدار در کشورهایی مانند آمریکا بسیار محبوب است. هرچقدر که بافت پنیر چدار ملایم‌تر و لطیف‌تر باشد، راحت‌تر هم ذوب می‌شود.

3. کوتاژ

پنیر کوتاژ که از بهترین گزینه‌ها برای قرار گرفتن در رژیم‌های غذایی است، نه‌تنها ویتامین‌های مهمی مانند B12 را به بدن می‌رساند بلکه حجم بسیار زیادی از پروبیوتیک‌ها را هم وارد بدن می‌کند. درحالی که خیلی‌ها از طعم این پنیر خوششان نمی‌آید، اما نمی‌توان فواید قابل توجه آن را انکار کرد.

4. فتا

پنیر فتا به سرزمین یونان تعلق دارد و از شیر گوسفند و بز به‌وجود می‌آید. این پنیر که در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی را در سراسر جهان به‌دست آورده، حاوی ترکیبات پروبیوتیک ویژه‌ای است که خاصیت ضدالتهابی دارند. با توجه به این‌که پنیر فتا از شیر گوسفند و بز ساخته می‌شود، مقادیر بالاتری از مواد مغذی مهم مانند فسفر در این پنیر وجود دارد.

پنیرهای پرپروتئین و چرب

بیشتر پنیرها سرشار از پروتئین هستند و هر 28 گرم از آنها تقریبا 11 گرم پروتئین به بدن می‌رساند. البته پنیر خامه‌ای از این نظر استثناست چون هر 28 گرم از آن حدودا 2 گرم پروتئین دارد. با این‌حال، بسیاری از پنیرها سرشار از چربی‌ها هستند؛ یعنی حدود 10 گرم چربی در هر 28 گرم پنیر که 5 تا 6 گرم از این مقدار را هم چربی‌های اشباع می‌سازند. بعضی از پنیرها هم پروتئین بیشتری نسبت به چربی دارند و در نتیجه گزینه‌های سالم‌تری به‌شمار می‌روند؛ خصوصا برای کسانی که دنبال خوراکی‌های حاوی درشت‌مغذی‌ها می‌گردند.

1. پارمزان

هر 28 گرم از پنیر پارمزان حدود 8 گرم پروتئین و 7 گرم چربی دارد. این پنیر از مهم‌ترین ترکیبات خوراکی در غذاهای ایتالیایی است و خصوصا همراه با پاستا مصرف می‌شود.

2. رومانو

پنیر رومانو به پارمزان شباهت دارد، اما طعم آن غلیظ‌تر و البته شورتر است. درحالی که پارمزان از شیر گاو ساخته می‌شود، پنیر رومانو را از شیر گوسفند می‌گیرند. مقدار پروتئین موجود در پنیر رومانو کمی از پارمزان بیشتر است.

3. موزارلا کم‌چرب

پنیر موزارلا دارای انواع گوناگونی است، مانند نوع پُرچرب و نوع بدون چربی. انواع مرطوب و کم‌رطوبت را هم باید به این فهرست اضافه کرد. موزارلا رنده‌ شده که به‌صورت بسته‌بندی به فروش می‌رسد، از نوع کم‌رطوبت است. میزان پروتئین در هر 28 گرم از پنیر موزارلا به 7 گرم و میزان چربی آن هم به 4.5 گرم می‌رسد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت هلند افسردگی زایمان یونان شیر جهان فتا بهترین پنیر پنیر گودا پروبیوتیک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۱۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید جوادی را بهتر بشناسید

شهید دانش آموز جاویدالاثر امرالله جوادی همواره دلش برای اسلام می‌تپید، با شروع جنگ تحمیلی بار‌ها جان خود را در طبق اخلاص گذاشت و راهی جبهه‌های نبرد شد.

 پس از اتمام دوره ابتدایی به کارگری مشغول شد.

۴ تیرماه سال ۶۷ در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به لقای حق شتافت و پیکر پاکش مفقود شد.

جاویدالاثر امرالله جوادی دومین شهید خانواده است که در راه خدا تقدیم شد.

شهید «امرالله جوادی» چهارم تیر سال ۶۷ در جزیره مجنون و شهید «حمدالله جوادی» در تاریخ ۲۴ اسفند سال ۶۴ به شهادت نائل شدند.

برگی از وصیت نامه شهید جاویدالاثر امرالله جوادی

مبادا خدای ناکرده دشمنان داخلی که همان ضد انقلابیون هستند شما را در مناطق خودتان به انحراف و فحشا بکشانند.

 برادران بزرگوار هوشیار باشید که دشمن همیشه در کمین است و شما خواهران عزیز با حجاب خود دشمنان را سرکوب کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • طرز تهیه پنیر با ۲ لیتر شیر ، زنجبیل و لیموترش (فیلم)
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • طرز تهیه سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه