Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن جلیلی مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پایه ساخت واکسن کووایران برکت، ویروس کشته شده است.

او با بیان اینکه ما در راستای تزریق واکسن ۴ گرید عوارض داریم که گرید نوع  ۴ شدید ترین نوع عارضه است،گفت: عوارضی که در تزریق واکسن در فاز یک و دو مطالعه انسانی دیده شد، تحقیقا از نوع گرید یک بود و تنها این عارضه در بین داوطلبان دریافت کننده مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت افزود: تنها عوارضی همچون سردرد و بدن درد خفیف، تب خفیف، قرمزی محل تزریق را مشاهده کردیم.

جلیلی با بیان اینکه در کنار مطالعه فاز دو ما مطالعه افراد ۵۰ تا ۷۵ سال را نیز داشتیم، ادامه داد: ۳۲ نفر در این بازه سنی واکسن را دریافت کردند که عوارض مشاهده شده در این افراد کمتر از افرادی بود که در سنین پایین تر واکسن را تزریق کردند.

او با بیان اینکه اگر همه چیز خوب پیش رود و رضایت بخش باشد و رگولاتور اجازه دهد، فکر می کنم اواخر خردادماه ما وارد واکسیناسیون عمومی شویم، گفت: در فاز دو افرادی که دارای بیماری زمینه ای بودند واکسن را دریافت کردند و در فاز سه نیز این اقدام انجام خواهد شد.

مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن کووایران برکت بیان کرد:برخی از ایرانی هایی که در خارج از کشور سکونت دارند نیز خواهان دریافت واکسن کووایران برکت هستند.

بیشتر بخوانید

ماجرای فرد واکسینه ای که کرونا گرفت
٢٠ هزار داوطلب امروز واکسن دریافت می کنن

جواب دهی واکسن برکت بر روی واریانت انگلیسی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن برکت عوارض تزریق واکسن واکسن کووایران برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده «محمدشفیع فیضی‌زاده» در ایلام
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود