Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رفیعی بازیگر و مجری که با نقش «فَ‌فَ» در برنامهٔ تلویزیونی «نیمرخ» به شهرت رسید و بعد از یک دوره از بازیگری به مجری گری روی آورد و تا کنون در این حرفه موفق عمل کرده است در خصوص کار اجرا و چند و چون این حرفه با خبرنگار برنا به گفت و گو پرداخت که در ادامه می خوانید.

حسین رفیعی بازیگر و مجری که در آثاری چون « او مثبت» ، «دانی و من» ، «ساعت خوش» ، «شبکه سه و نیم» و «دست به نقد» و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فعالیت کرده است. 

حسین رفیعی درباره چند و چون کار مجری گری و اینکه آیا ورود افراد سلبریتی از جمله خواننده، فوتبالیست و ورزشکار به حوزه اجرا درست است یا غلط به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: به عنوان فردی که بازیگر بوده ام و بعد به سراغ مجری گری آمده ام و سال ها ست در این حرفه ماندگار شده ام می خواهم بگویم اعتقادم بر این است که در مقوله هنر های نمایشی هر فردی که استعداد دارد و  فکر می کند که توانایی دارد و می تواند مخاطبان را پای برنامه هایش بنشاند هیچ موردی ندارد که وارد این حوزه شود کما اینکه در همه دنیا همین است و افرادی که به واسطه شغل و هنر خود مطرح می شوند و طرفدارانی پیدا می کنند طبیعی است که برنامه ساز خواهان این است برای چرخاندن برنامه از کسی استفاده کند که طرفداران زیادی دارد.

او ادامه داد: رسانه ملی در همه جای دنیا برای آحاد مردم است. ممکن است فردی  که در جنوبی ترین بخش ایران یا مرزی ترین نقشه دنیا حضور دارد به لحاظ امکاناتی دسترسی به سینما نداشته باشد اما قطعا تلویزیون و رادیو را گوش می دهد.  اینکه یک مدیر ، تهیه کنند یا سردبیری فکر می کند که فردی در فضای مجازی خیلی بیننده و دنبال کننده دارد و شاید در رسانه ملی هم بتواند به توفیق برسد و می خواهد محک بزند هیچ اشکالی ندارد اما باید دید آیا در موقعیت هم این اتفاق می افتد یا خیر؟

متاسفانه نظرسنجی ها فقط معطوف به تهران می شود و یادمان می رود که ایران تهران نیست و تهران هم از یک محله خاص به بالا نیست. به نظر من اصلا درست نیست که نظرسنجی در تعداد نفرات معدود انجام می شود و همان تعداد را تعمیم به ارقام بیشتر می دهند. به هر حال من هیچ منعی در این قضیه نمی بینم کمااینکه بسیاری از دوستان چه بازیگر، خواننده و فوتبالیست مشغول کار اجرا هستند تا کنون  آنقدر نا بلدانه این کار را انجام نداده اند البته نمی توان نام مجری روی این افراد گذاشت و بهتر است بگوییم بیشتر شومن یا گرداننده برنامه هستند.

رفیعی در ادامه بیان کرد: راستش کمی دردناک است افرادی که از اول مسیر به کار مجری گری پرداخته اند اکنون برخی افراد به جامعه تحمیل می کنند که این افراد دیگر برای مردم و مخاطب جذاب نیستند پس باید به سراغ افرادی رفت که مردم آن ها را بپسندند. امروزه در فضای مجازی افرادی وجود دارند که من به عنوان پدر فکر می کنم به لحاظ اخلاقی، رفتاری و نوع تفکر نوعی تهدید برای کودکان من محسوب می شوند اما متاسفانه بی شمار در این نوع فضا ها دنبال کننده دارند که اگر به همین شکل ادامه دهیم آن ها هم کم کم به اجرا روی می آورند.

اگر باید و نباید ها در حرفه اجرا رعایت شود و قانون ها برای همه یکسان باشد هیچ اشکالی نخواهد داشت که افراد به این حرفه روی بیاورند.

او در این خصوص که با توجه به تخصصی بودن اجرا آیا هنرمندانی که در شاخه های دیگر به راحتی وارد عرصه مجری گری می شوند چقدر امکان دارد موفق باشند بیان کرد: قطعا موفق می شوند به هر حال کار نیکو کردن از پر کردن است . زمانی که وارد یک برنامه می شوید تجربه کسب خواهید کرد و به مرور اشتباهات کمرنگ تر می شود و به نوعی آموزش می بینید.

بحث اجرا به شدت جذاب است اما مانند خط مقدم می ماند و باید خیلی حواس جمع جلو رفت چرا که ممکن است با یک اشتباه کوچک وایرال شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر رسانه ایران تلویزیون فضای مجازی رسانه ملی جامعه پدر کودکان قانون تلویزیون فضای مجازی بازیگر مجری حسین رفیعی سلبریتی مجری گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران

امیراسماعیل آذر استاد ادبیات فارسی و مجری برنامه مشاعره در برنامه برمودا حضور پیدا کرد. آذر خاطراتی را از مهدی اخوان ثالث، شهریار و دیگر شاعران و هنرمندان بنام ایران تعریف کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • تیپ خانم مجری محبوب تلویزیون در کنسرت مصطفی راغب | تصویر
  • مسعود اسکویی مجری پیشکسوت درگذشت
  • مسعود اسکویی درگذشت + سوابق
  • مجری باسابقه ورزشی درگذشت | وداع با صدای ماندگار
  • مجری و گزارشگر قدیمی درگذشت | وداع با صدای ماندگار
  • گوینده پیشکسوت رادیو درگذشت + بیوگرافی و علت فوت مسعود اسکویی
  • درگذشت مسعود اسکویی گوینده و مجری رادیو
  • مجری و گوینده قدیمی درگذشت + عکس
  • صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد
  • خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران