Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس؛ آمارها حاکی است تاکنون بیش از ۹۱۹ میلیون دز واکسن کرونا در نقاط مختلف جهان تزریق شده است( بطور متوسط ۱۲ دوز برای هر ۱۰۰ نفر) و بیشتر این موارد عمدتا مربوط به کشورهای ثروتمند بوده است، در حالی‌که اتحادیه اروپا تلاش می‌کند تاخیر خود را در زمینه واکسیناسیون جبران کند، اما تاکنون کمتر از ۱۰ درصد از جمعیت اتحادیه اروپا واکسینه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* تزریق سرم به جای واکسن فایزر در فرانسه

براساس خبر منتشر شده از سوی وبسایت «francetvinfo.fr»، صد و چهل نفر از دریافت‌کنندگان واکسن فایزر، جای واکسن آب مقطر دریافت کردند! این تخلف در شهر اپرنای، شمال شرقی فرانسه رخ داده است. در نخستین روز افتتاحیه مرکز واکسیناسیون به متقاضیان دریافت واکسن، سرم فیزیولوژیک تزریق شد.

شهروندانی که واکسن آب مقطر دریافت کردند در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها متذکر شدند که آنها با اطمینان به دولت برای دریافت واکسن اقدام کردند و تزریق آب مقطر جای واکسن کرونا افتضاحیست که هیچ توجیهی ندارد.

 

اعتراض مردم فرانسه به تزریق آب‌مقطر به جای واکسن فایزر

* کارشناسان واکسیناسیون به دنبال پاسخ قانع کننده برای اشتباه حیاتی

کارشناسان واکسیناسیون نیز این سوال را مطرح کردند که چطور یک اشتباه ده‌ها بار تکرار می‌شود، اما کسی متوجه آن نمی‌شود؛ در حال حاضر پلیس فرانسه با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی این کشور تحقیقات گسترده‌ای در مورد این خطا آغاز کرده است.

* شیشه‌های خالی واکسن فایزر با آب مقطر پر شده است

هنوز مشخص نیست که آیا واکسن تقلبی وارد کشور فرانسه شده یا عوامل این تقلب داخلی بوده و هنگام آماده‌سازی واکسن مرتکب جرم شده‌اند؛ در این مرحله علل خطا مشخص نیست و تحقیقات در حال انجام است. در حال حاضر یک کارشناس بهداشت برای تقویت اقدامات ایمنی به محل واکسیناسیون فرستاده شده تا ناظر بر روند اجرایی باشد؛ تزریق سرم فیزیولوژیکی هیچ تاثیری بر سلامتی ندارد و درواقع یک محلول آب نمک است که در درمان‌های مختلف مانند پاک کردن زخم‌ها، یا به عنوان رقیق کننده در هنگام تزریق استفاده می‌شود.

 

* تزریق واکسن تقلبی در مکزیک و لهستان

به گفته رسانه‌های آمریکایی شرکت فایزر روز چهارشنبه تأیید کرد که دزهای مشکوک واکسن ویروس کرونا که در مکزیک و لهستان کشف و ضبط شده، جعلی است و محصول این شرکت نیست. در یک گزارش در وال استریت ژورنال آمده است که در یک کلینیک در مکزیک حدود ۸۰ نفر دز جعلی واکسن فایزر دریافت کرده‌اند که به نظر می‌رسید از نظر جسمی بی ضرر بوده اما واکسن کرونا نبوده و  هیچ گونه محافظتی در برابر بیماری کرونا ندارد. افرادی که واکسن تقلبی دریافت کردند به ازای هر دز هزار دلار پرداخت کردند!

* تأیید تزریق واکسن جعلی توسط وزارت بهداشت مکزیک

هوگو لوپز گاتل، معاون وزیر بهداشت مکزیک کشف واکسن‌های جعلی کووید را که در مکزیک به فروش می‌رسد تأیید کرد و گفت: واکسن‌ها نه تنها جعلی هستند، بلکه با قیمت بسیار گزاف به فروش می‌رسند. در همین راستا سخنگوی شرکت فایزر نیز یادآور شد، سهولت در تجارت الکترونیکی و ناشناس بودن  بستر اینترنت منجر به فروش واکسن‌های جعلی شده است.

* محتوای کرم ضد چروک در قالب واکسن کرونا

 واکسن جعلی که در لهستان نیز کشف شده شرایط عجیبت‌تری دارد؛ شرکت فایزر اعلام کرد، مایعات موجود در ویال‌های توقیف شده در لهستان یک ماده آرایشی بوده که گمان می‌رود کرم ضد چروک باشد.

 

* عرضه بسیار محدود واکسن کرونا و شیوع بیشتر همه‌گیری در هفته‌های اخیر فرصتی مناسب را برای کلاهبرداران فراهم کرده تا با رائه واکسن جعلی سلامت مردم را به مخاطره بیندازند.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب مقطر واکسن فایزر واکسن تقلبی واکسن کرونا واکسن فایزر جای واکسن آب مقطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: یکی از خواننده های مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکه های اجتماعی ساخته شده و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان می کند.

این مقام انتظامی بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۴۰۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی و محبوبیت شاکی با جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.

وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهره گیری از روش های علمی مجرم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق شمال تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: مجرم در تحقیقات به‌عمل‌آمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به طور معمول افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و هویت‌های مجازی جعلی که با جذابیت‌های ظاهری اغواکننده آراسته شده اقدام به فریب قربانیان خود کرده و از جملات زیبا و فریبنده برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند لذا هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی می توانند موضوع را از طریق مرکز فوریتها سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

کد خبر 6092981

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور