Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : داروی درمان کرونا در کرمانشاه مجوز موقت تولید (مجوز ۶ ماهه) را دارد؛ اگر طی این مدت عوارضی از این دارو مشاهده نشود اثربخشی آن در درمان کرونا ثابت شود، این دارو مجوز تولید دائم دریافت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : کار عظیم واکسیناسیون عمومی در کشور شروع شده که کار بسیار طاقت‌فرسا و بزرگی است و بار آن بر دوش حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

او با بیان اینکه واکسن‌های با تکنولوژی ساخت متفاوت وارد بازار شده‌اند، در مورد واکسن استرازینکا، افزود: عوارض عمومی واکسن (بدن‌درد، تب و لرز) ۱۲ ساعت بعد از تزریق نمایان می‌شود و در افراد جوان به دلیل فعال‌تر بودن سیستم ایمنی، شدیدتر است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: برخی از عوارض نیز که بسیار نادر هستند همچون لختگی خون که در بین ۲۵۰ هزار نفر ممکن است در یک نفر نمایان شود، چهار روز پس از تزریق واکسن امکان دارد دیده شود و افرادی که واکسن تزریق می‌کنند چنانچه در روز چهارم سردرد شدید گرفتند باید به دکتر مراجعه کنند.

او در مورد سرنوشت داروی درمان کرونا که توسط دکتر مصطفایی، ساخته شده بود، گفت: صدور مجوز ساخت دارو مراحل بسیار پیچیده‌ای دارد، ولی ما با حداقل آزمایشات، مجوز موقت تولید دارو (مجوز ۶ ماهه) را به او دادیم و اگر طی این مدت عوارضی از این دارو مشاهده نشود اثربخشی آن در درمان کرونا بر ما ثابت شود، این دارو مجوز تولید دائم دریافت خواهد کرد.

محمدی با بیان اینکه تزریق واکسن به معنای کرونا نگرفتن نیست، افزود: افرادی که واکسن زده‌اند نیز امکان دارد کرونا بگیرند، اما به صورت خفیف.

او افزود: کسانی که واکسن دریافت می‌کنند می‌توانند ناقل باشند و به همین خاطر تا زمانی که ۷۰ درصد از جامعه واکسینه شوند همه مردم باید از ماسک استفاده کنند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ متخصص بیماری‌های داخلی و مدیر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در استان همدان ۲۶۹ بیمار مبتلا به هموفیلی داریم که ۱۹۴ نفر از آنها نیازمند دریافت دارو به صورت مستمر هستند.

طوس کیانی افزود: این بیماری نوعی اختلال در خونریزی به طور وراثتی است و بیشتر با علائم کاهش انعقاد خون و کبودی‌های بدن پس از ضربه مشخص می‌شود.

به گفته این متخصص داخلی، هموفیلی با خونریزی مفصلی و تغییر شکل مفاصل و گاهی گوارشی و مغزی همراه می‌شود.

دکتر کیانی افزود: راه درمان این بیماری دریافت فاکتور‌های خونی به ویژه فاکتور‌های ۸ و ۹ است که از فراوده‌های خونی در کشور ما هم تهیه می‌شود و با تزریق به بیمار منتقل می‌شود، تا آنزیم‌های خون مبتلا به هموفیلی مشابه افراد سالم شود.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان