Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 سازمان جهانی بهداشت روز سه‌شنبه اعلام کرد گونه کرونا در هند که بیم آن می‌رود عامل خیزش ابتلا در این کشور باشد، در بیش از ۱۰ کشور یافت شده است.

طبق اعلام نهاد بهداشت سازمان ملل، گونه B.۱.۶۱۷ که ابتدا در هند کشف شد، تا روز سه‌شنبه در بیش از ۱۲۰۰ توالی بارگذاری شده از دستکم ۱۷ کشور در پایگاه داده دسترسی آزاد «جی-آی-اس-ای-دی» شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جهانی بهداشت در به روز رسانی هفتگی اپیدمیولوژیک درباره همه‌گیری اعلام کرد اغلب این توالی‌ها از هند، بریتانیا، آمریکا و سنگاپور بوده است.

این سازمان اخیراً گونه هندی را که چند زیر شاخه با جهش‌ها و ویژگی‌های کمی متفاوت از یکدیگر دارد، در دسته گونه «نگران‌کننده» قرار نداده است. این برچسب به معنای آن است که این گونه از گونه اصلی به دلیل سرعت انتقال پذیری بیشتر، مرگبارتر بودن یا توانایی در جلوگیری از اثرگذاری واکسن، خطرناکتر است.

هند در حال حاضر با توفان کرونا مواجه است و این نگرانی وجود دارد که گونه یافت شده در این کشور در این فاجعه نقش داشته باشد.

به تایید سازمان جهانی بهداشت، گونه مذکور سرعت رشد بالاتری نسبت به سایر گونه‌های در حال انتقال در هند دارد که می‌تواند نشان دهنده احتمال انتقال پذیری بیشتر آن باشد. سایر گونه‌های در حال انتقال در دومین کشور پرجمعیت جهان هم افزایش شیوع را نشان داده‌اند که ترکیب این‌ها احتمالاً در خیزش کرونا در این کشور موثر بوده است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در واقع، مطالعات نشان داده‌اند گسترش موج دوم در این کشور بسیار سریع‌تر از موج اول بوده است. البته گفته شده که عوامل دیگر مثل جدی گرفته نشدن تدابیر بهداشتی برای ممانعت از شیوع و اجتماعات گسترده احتمالاً در این موج بی‌تاثیر نبوده است.

این سازمان جهانی تاکید کرد تحقیقات بیشتر درباره ویژگی‌های این گونه و سایر گونه‌ها از جمله درباره انتقال‌پذیری، شدت و خطر ابتلای مجدد باید فوراً انجام شود.

بر اساس آخرین آمارها، شمار قربانیان ویروس کرونا در هند طی ۲۴ ساعت گذشته برای نخستین بار از زمان آغاز همه‌گیری ویروس کرونا به بیش از ۳ هزار و ۲۸۰ نفر رسیده است. با احتساب قربانیان ویروس کرونا در هند طی روز گذشته، تلفات این ویروس در این کشور به بالای ۲۰۰ هزار نفر رسید.

از سوی دیگر، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور همچنان با سرعت فزاینده‌ای در حال افزایش بوده و طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۶۲ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که رکورد ابتلای روزانه را در جهان شکسته است.

بر اساس آمار سایت WORLDOMETER تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند به ۱۸ میلیون نفر رسیده است.

«تدروس ادهانوم»مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اخیراً اوضاع در دومین کشور پرجمعیت جهان را «فراتر از دلخراش» توصیف کرد.

در همین حال، هند از نیروهای ارتش خواسته برای مهار این بحران ویرانگر به کمک بیایند. «بیپین راوات» رئیس ستاد دفاعی ارتش هند روز دوشنبه گفت که از ذخایر اکسیژن ارتش برای رفع کمبود اکسیژن استفاده خواهد شد و همچنین کارکنان بازنشسته به کمک کادر بهداشت و درمان خواهند رفت.

طی روز گذشته کل مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان حدود ۶۶۰ هزار نفر بوده که با توجه به این آمار، بیش از نیمی از مبتلایان در جهان متعلق به هند بوده است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس هندی سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا در هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۴۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب غزه منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «مارگارت هریس»، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت امروز جمعه گفت: هرگونه حمله به رفح مانع از عملیات امدادرسانی خواهد شد.

وی از تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح ابراز نگرانی کرد و گفت این حمله منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

هریس به شبکه خبری الجزیره گفت: هرگونه حمله به رفح منجر به افزایش نرخ مبتلا به بیماری خواهد شد. آب آلوده غزه باعث افزایش شیوع بیماری‌ها در بین مردم می‌شود.

وی افزود افزایش دما، وضعیت سلامتی افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن را بدتر می‌کند.

پیش از این هم سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داد هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح می‌تواند باعث کشتار غیرنظامیان شود و جان صدها هزار نفر از ساکنان نوار غزه را به خطر بیندازد.

پیشتر وزارت بهداشت غزه تعداد شهدای جنگ غزه را ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ تن اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است