Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف‌الله سیاهکالی گفت: در جهت توسعه اشتغال ۳۲ هزار میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده تا افرادی که می‌خواهند در کشور ایجاد اشتغال کنند، بتوانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ لطف‌الله سیاهکالی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، ضمن تبریک هفته تولید به کارگران و کارفرمایان اظهار کرد: کارگران به عنوان عناصر اصلی در حوزه تولید و خدمات نقش اصلی و ‌کلیدی را ایفا می‌کنند که برای اقتصاد هر کشور ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: قطعا هر کشوری که بخواهد به پیشرفت، توسعه، تولید و خدمات ویژه برسد و وابستگی خود را به بیگانگان کاهش دهد باید به تولید به عنوان یکی از عناصر مهم توجه کند که در راس آن کارگران قرار دارند.

رئیس‌ مجمع نمایندگان استان قزوین بیان کرد: خوشبختانه در کشور ایران جایگاه کارگران در قانون اساسی بسیار خوب تعریف شده اما با توجه به شرایط بد اقتصادی، تحریم‌های ظالمانه و فشارهایی که از سوی دشمنان بر ما تحمیل می‌شود اکنون کارگران ما در حوزه معیشت، شرایط خوبی ندارند.

وی ابراز کرد: تمام امورات مربوط به کارگران در اختیارات مجلس نیست و به حوزه تشکلات و اتحادیه‌های کارگری بازمی‌گردند که زیر نظر بخش خصوصی فعال هستند اما در بودجه ۱۴۰۰ برای رفع بی‌عدالتی و کمک به این قشر، موضوع همسان‌سازی حقوق‌ها به ویژه برای بازنشستگان تامین اجتماعی مطرح و تصویب شد.

اختصاص ۱۳ هزار میلیارد بودجه به منظور اشتغال‌زایی زنان سرپرست خانوار

سیاهکالی اذعان کرد: به منظور همسان‌سازی حقوق‌های بازنشستگان تامین اجتماعی حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده که این مبلغ کمک می‌کند تا بازنشستگان از شرایط بهتری برخوردار شوند؛ اگرچه این میزان نقص اصلی را برطرف نمی‌کند اما به تدریج این اقدامات در جهت حمایت از این قشر ادامه می‌یابد.

نماینده مردم قزوین در مجلس اضافه کرد: همچنین مجلس در راستای اشتغال‌زایی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ۱۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی در نظر گرفته که از طریق مراجعه به بانک‌های عامل می‌توانند از این ظرفیت‌ها برخوردار شوند.

وی بیان کرد: بخشودگی جرائم تأمین اجتماعی کارفرمایان به عنوان حامیان کارگر و اشتغال نیز اقدام دیگری بود که از سوی مجلس انجام شد که براساس ضوابط، شرکت‌هایی که دارای جرائم باشند، بخشیده خواهند شد.

این مقام مسئول بیان کرد: در جهت توسعه اشتغال ۳۲ هزار میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده تا افرادی که می‌خواهند در کشور ایجاد اشتغال کنند، بتوانند از این تسهیلات برخوردار شوند.

وی اذعان کرد: خوشبختانه تعامل خوبی بین نهادهای مربوط و نمایندگان مجلس در جهت رفع مشکلات کارگران و کارفرمایان وجود دارد و طی مدتی که خدمتگزاری مردم را بر عهده گرفتیم، کارفرمایان و کارگران برای حل مشکلات تولید به ما مراجعه داشتند که با کمک نهادهای مختلف دولتی توانستیم تا حدودی موانع را هموار سازیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین تصریح کرد: قوه قضائیه نیز در موضوعات تولید بسیار پیشگام است و توجه بسیاری به حوزه تولید و کارگاه‌هایی که در حال تعطیلی یا ورشکستگی هستند، دارد.

قوه قضائیه در رونق واحدهای تولیدی جدی عمل می‌کند

سیاهکالی تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال با محوریت «تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی»؛ عزم نمایندگان استان، تیم اجرایی و قضایی بر این است که این مسائل برطرف شود و در این زمینه جلسات نمایندگان سه قوه اعم از رئیس دادگستری، دیوان محاسبات، بازرسین کل، استاندار و معاونین و چهار نماینده استان در یک بازه زمانی مشخص، برگزار شده و به رفع مسائل کلان دست و پا گیر می‌پردازیم.

وی افزود: با توجه به پیچیدگی‌های عرصه تولید ممکن است یک مدیرکل یا استاندار به تنهایی نتواند نسبت به آن موضوع تصمیم بگیرد؛ لذا این مسائل در جریان سران سه قوه در استان مطرح و با همکاری و همفکری هم تصمیم لازم اتخاذ می‌شود.

نماینده مردم قزوین در مجلس عنوان کرد: متاسفانه کرونا خسارات بسیاری به بخش‌های خصوصی و دولتی وارد ساخت و از طرفی منبع درآمد دولت کاهش پیدا کرد که این وضعیت را تشدید کرده است.

این مقام مسئول ادامه داد: مجلس برای مشاغل متاثر از کرونا بودجه‌ای در نظر گرفته تا از طریق تسهیلات در اختیار آن‌ها قرار گیرد اما این شرایط مقطعی بوده و لازم است همه در کنار هم، همدلی و همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم این مرحله را پشت سر بگذاریم.

سیاهکالی در پایان گفت: کرونا عوارض بزرگ و خسارت‌های سنگینی وارد کرد به طوری که بسیاری از افرادی که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند آسیب‌های فراوانی را متحمل شدند، تا حدی که برخی در تامین معیشت روزمره خود درمانده‌اند و در این رابطه بودجه‌هایی وجود دارد که با محوریت استاندار و بانک‌های عامل در حال انجام است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان برخوردار شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۴۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.

داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد