Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران گفت: بهره‌برداری هوشمندانه و آینده‌نگرانه در همکاری‌های سازنده با برندهای برتر جهانی و هم‌افزایی با ظرفیت‌های ارزشمند بومی و ملی در دستور کار باشد.

«عباس هاشمی»  افزود: این انجمن به عنوان تنها تشکل ملی در صنعت لوازم خانگی، همواره بر تقویت تولید ملی، تعمیق ساخت داخل و بومی‌سازی حداکثری با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی تاکید داشته و همکاری و تعامل درست و سازنده با سایر تولیدکنندگان و برندهای معتبر جهانی را توصیه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: هیچ ایرانی شریفی حاضر نیست حال که در دوران سخت تحریم‌ها، صنعت داخلی با تلاش و زحمت صنعتگران به خودکفایی نسبی رسیده، به دنبال واردات کالاهای مشابه باشد و به هیچ عنوان موافق واردات کالاهای نهایی ساخته شده از هیچ کشوری نبوده و نیستیم.

هاشمی در عین حال تاکید کرد: موضوع همکاری با تولیدکنندگان معتبر جهانی با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های صنعتی کشور، پیاده‌سازی استانداردهای روز، ارتقای رقابت‌پذیری محصولات، ایجاد شبکه تامین قطعات، ایجاد ارزش‌افزوده حداکثری، بومی‌سازی حداکثری، کمک به رقابت و تعاملات بین‌المللی و حضور مستمر و شایسته کمّی و کیفی صنایع ایرانی در بازارهای صادراتی قابل طرح است.

وی تاکید ‌کرد: ارتقای رتبه و حصول جایگاه ارزشمند تحصیل‌کردگان و نخبگان ایرانی در سکوهای علمی و تحقیقاتی جهانی و دستاوردهای ارزشمند حاصله از حضور سرمایه‌های انسانی کارآمد در پیشبرد اهداف کلان صنعت و اقتصاد کشور، نافی بهره‌برداری هوشمندانه و آینده‌نگرانه از تعامل و همکاری‌های سازنده با برندهای برتر جهانی و هم‌افزایی با ظرفیت‌های ارزشمند بومی و ملی و اتکا به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی نیست.

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با تاکید بر لزوم تکرار نشدن اشتباهات گذشته در انعقاد قرارداد همکاری با خارجی‌ها با لغو احتمالی تحریم‌ها در آینده، ادامه‌داد: باید جهت‌گیری‌های کلان کشور به سمت و سویی باشد که ثبات اقتصادی و سیاسی و ثبات در قوانین و مقررات را شاهد باشیم، به‌طوری که مدل اقتصادی کشور مشخص بوده و تفکر منسجم حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری‌های مولد باشد.

وی اضافه‌کرد: ‌در این صورت اتصال سیستماتیک به شبکه اقتصاد جهانی را شاهد خواهیم بود، در این راستا باید فضای کارمان را شفاف کرده و شاخص‌های بانک جهانی را مدرک ارزیابی کشور قرار دهیم.

هاشمی گفت: ‌وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی اصلی تولید در کشور می‌تواند در راستای شعار سال، به مقررات‌زدایی در درون مجموعه خود پرداخته و در تعامل با سایر دستگاه‌ها، با مشورت بخش خصوصی نسبت به اصلاح قوانین مزاحم و مخلّ تولید اقدام کند.

وی بیان‌داشت: در صورتی که برندهای جهانی تمایل به حضور در کشورمان داشته باشند، باید الزام‌هایی که پیشتر عنوان شده را برایشان تشریح کرده و آنها را در سرمایه‌گذاری‌ها درگیر کنیم تا به نوعی سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در کشور صیانت شود.

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران یادآور شد: وزارت صنعت در سال‌های گذشته شرکت‌های خارجی لوازم‌خانگی را ملزم به استقرار واحدهای تحقیق و توسعه (R&D)، تامین قالب‌های روز جهان به شرکت‌های ایرانی، آموزش مداوم در زمینه بازاریابی مطابق استانداردهای روز جهان، ایجاد شبکه تامین قطعات با قطعه‌سازان داخلی، توسعه دانش قطعه‌سازی، استفاده از مواد اولیه داخلی (در بخشی که امکان تامین آنها وجود داشت)، همچنین امکان صادرات محصولات تولید شده در ایران با برندهای خارجی در سایر کشورها می‌کرد.

وی ادامه‌داد:‌ وزارت صنعت اعتقاد داشت با حمایت از سرمایه‌گذاری در داخل، رشد و توسعه و تعامل با برندهای جهانی حاصل می‌شود و ضمن تجربه نشدن مجدد انحصار مشابه آنچه در صنعت خودرو شاهد بودیم، بازارهای صادراتی کشورمان رشد خواهد یافت.

 تحولات اخیر سیاست خارجی و احتمال رفع تحریم‌ها، بار دیگر احتمال بازگشت برندهای خارجی در حوزه لوازم‌خانگی به‌ویژه برندهای مطرح کره‌ای را قوت بخشیده است.

 

 ایرنا

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرمایه گذاری لوازم خانگی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش گفت: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرام عظیمی با اشاره به این موضوع که دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری با تمام توان در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب و شعار سال برنامه‌ریزی خواهد کرد اظهار داشت: درحال جمع‌آوری اطلاعات به منظور مشارکت حداکثری روستاییان در رونق تولید تجهیزات و لوازم ورزشی براساس آمایش سرزمین هستیم و همچنین بدنبـال شناسایی ظرفیت روستائیان و عشایـر سراسرکشور در این حوزه‌ایم.

وی افزود: با عنایت به مصرف بیش از شش هزار نوع کالای ورزشی در کشور که بالای ۵۰ درصد آن از طریق واردات تامین می‌شود و گردش بالای مالی در این حوزه، بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم. براین اساس درآمد و اقتصاد روستا با تولید لوازم ورزشی پایدار و چند هدف دیگر نیز تامین خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت هموطنان ساکن روستا می‌تواند به رونق تولید لوازم ورزشی کمک کرده چرا که هزینه تمام شده آن پایین‌تر است.
در نظر داریم همزمان، با برگزاری جشنواره‌های بومی، محلی در سراسر کشور، بازارچه‌های محلی جهت عرضه تولیدات ورزشی روستائیان احداث شود.

سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: قطعاً برگزاری بیش از هزار جشنواره در کشور فرصتی مغتنم برای عرضه لوازم و تجهیزات ورزشی تولید شده توسط ساکنین روستا‌ها خواهد بود. درحال حاضر ۱۵۰ هزار نفر در زمینه تولیدات ورزشی مشغول به کار هستند که با فراهم کردن زمینه ورود روستانشینان و عشایر این آمار توسعه خواهد یافت.

انتهای پیام/

وزارت ورزش و جوانان

دیگر خبرها

  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • استان فارس ظرفیت‌های قابل توجهی در ایجاد زنجیره‌های ارزش دارد
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم