Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس رتبه‌بندی حمل و نقل هوایی اسکای‌ترکس در تازه‌ترین بررسی خود ۴۰ شرکت هواپیمایی را به لحاظ ۱۹۰ پروتکل بهداشتی و ایمنی از جمله رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، میزان در دسترس بودن ماسک و اقدامات ضدعفونی ارزیابی و رتبه‌بندی کرده است.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، در شرایطی که با وقوع همه‌گیری کرونا در جهان پرواز‌های داخلی و بین‌المللی به حالت تقریبا راکد درآمده، شروع پروسه واکسیناسیون عمومی در کشورها رفته رفته کورسویی از روشنی را پدیدار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند اکنون بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی به دلیل تاثیر بیماری کووید-۱۹ در برنامه‌های خود تجدید نظر کرده یا برخی از ناوگان خود را زمینگیر کرده‌اند، با این حال کارشناسان می‌گویند احتمالا سفرها از اواخر سال جاری افزایش می‌یابد.

خطر پخش عفونت در محیط سربسته هواپیما و سرایت آلودگی به مسافران باعث شده است تا شرکت‌های هواپیمایی در حال حاضر به اتخاذ و توسعه تدابیری برای محدودسازی گسترش احتمالی ویروس رو بیاورند. امری که در راحت کردن خیال مسافران و گشتن چرخه اقتصادی این صنعت نقشی حیاتی دارد.

برای تامین شرایط سالم و بهداشتی در درون هواپیماها، شرکت‌های هوایی اقدامات زیادی را در دستور کار قرار داده‌اند. در شرایطی که بزرگترین معضل ایمنی در هواپیماها ساعات زیاد پرواز است، ترتیبی اتخاذ شده تا موتورهای هواپیما‌ها هر دو تا سه دقیقه هوای تازه را به درون کابین مسافران پمپاژ کنند. این به معنی ساعتی حدودا ۲۰ بار جریان یافتن هوای تازه در محیط است.

هواپیماهای مدرن همچنین مجهز به فیلترهای تصفیه هوایی هستند که بسیار مشابه فیلترهای بیمارستانی عمل می‌کند و به پاک کردن ذرات هوا از کووید-۱۹ یاری می‌رساند.

همچنین برنامه‌هایی چون استفاده اجباری از ماسک، خالی گذاشتن صندلی‌های میانی و تامین کیت‌های بهداشتی برای استفاده در طول پرواز از دیگر تمهیدات شرکت‌های هوایی برای ایمن‌سازی سفر هستند. این اقدامات از درون ترمینال فرودگاه‌ها شروع شده و تا پایان سفر اعمال می‌شوند.

آژانس رتبه‌بندی حمل و نقل هوایی اسکای‌ ترکس (Skytrax) با انجام سلسله‌ تحقیقاتی، ایمنی پروازها از نظر رعایت پروتکل‌های بهداشتی را اعتبارسنجی می‌کند و در حال تبدیل شدن به یک شاخص برای امنیت خطوط پروازی است.

این شرکت در تازه‌ترین بررسی خود ۴۰ شرکت هواپیمایی را به لحاظ ۱۹۰ پروتکل بهداشتی و ایمنی از جمله رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، میزان در دسترس بودن ماسک و اقدامات ضدعفونی ارزیابی و رتبه‌بندی کرده است.

تا کنون تنها شش شرکت هواپیمایی توسط این نهاد موفق شده‌اند ۵ ستاره ایمنی را دریافت کنند.

ایربالتیک

این شرکت هواپیمایی اولین و تنها شرکت اروپایی است که توسط موسسه اسکای‌ترکس ۵ امتیاز کامل را دریافت کرده است.

این نهاد ناظر می‌گوید تدوین قوانین سفت و سخت در جهت محافظت از سلامت مسافران و همچنین استفاده از یک سیستم تست سریع (به نام ATP) که با استفاده از آنالیز میکروارگانیسم‌ها وجود ویروس را به دقت و سرعت در هوا تشخیص می‌دهد از عوامل کسب امتیاز بالا توسط ایربالتیک بوده است.

هواپیمایی ایربالتیک

ژاپن ایرلاین

خطوط هوایی ژاپن یکی دیگر از این شرکت‌های ایمن انتخاب شده و ۵ ستاره را به خود اختصاص داده است.

استفاده از روش‌های بهداشتی مکانیزه، از جمله بهره‌گیری از ربات در فرودگاه‌ها و گسترش فناوری لمسی برای تحویل بار و ورود به بخش پرواز از جمله دلایل کیفیت بالای ایمنی توسط این شرکت اعلام شده است.

هواپیمایی فیجی

این شرکت هواپیمایی تنها شرکت از خطوط هوایی اقیانوسیه است که موفق به دریافت ۵ ستاره کیفیت شده است.

به کارگیری یک سامانه نور UV برای ضدعفونی کردن داخل هواپیماها و همینطور مدیریت خلاقانه برای کاهش ازدحام مسافران از عواملی است که نهاد ناظر را مجاب کرده است تا این شرکت را در فهرست شرکت‌های معتبر در نظر بگیرند.

هواپیمایی قطر

این هواپیمایی به دلایل اقداماتی همچون ارائه رایگان طلق پوششی قوی به مسافران برای استفاده در طول پرواز مورد تحسین قرار گرفت.

این شرکت همچنین مانع از آن شده است که اقدامات ایمنی در سرویس‌رسانی پرسنل و مهمانداران اخلال ایجاد کند و برای مثل همچنان سرویس غذای کامل را همزمان با رعایت کامل مسائل بهداشتی به مسافران ارائه می‌دهد.

هواپیمایی قطر

هواپیمایی عمان

این شرکت نیز به دلیل دادن لباس‌های یک‌بار مصرف و عینک به پرسنل خود در تمامی پروازها و همچنین به کارگیری تست سریع ATP برای اطمینان از پاکیزگی هوا و جلوگیری از گسترش ویروس در فضا مورد ستایش قرار گرفته است.

هواپیمایی آنا

این شرکت نخستین شرکت هوایی آسیایی بود که وارد لیست معتبرترین خطوط هوایی شد.

یکی از اقدامات برجسته‌ای که این شرکت برای حفظ ایمنی مسافران انجام داد تغییر در نحوه سوار کردن و جای دادن مسافران در کابین بود.

پس از این شش شرکت که در رده نخست با ۵ ستاره جای گرفته‌اند، بسیاری از ایرلاین‌های معروف جهان در رده بعدی با ۴ ستاره قرار دارند.

بریتیش ایرویز، ایزی جت، کی‌ا‌ل‌ام، ایرفرانس، لوفتهانزا، رایان‌ایر، هواپیمایی امارات و ترکیش ایر در این رده قرار گرفته‌اند که توسط اسکای‌ترکس به معنی خوب دسته‌بندی شده است.

هواپیمایی ژاپن ایرلاین برچسب هاآژانس رتبه‌بندی حمل و نقل هوایی اسکای‌ ترکس (Skytrax) ژاپن ایرلاین کرونا هواپیمایی آنا هواپیمایی ایربالتیک هواپیمایی عمان هواپیمایی فیجی هواپیمایی قطر

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ژاپن ایرلاین کرونا هواپیمایی آنا هواپیمایی عمان هواپیمایی قطر آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت هواپیمایی رتبه بندی ۵ ستاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی

عضو شورای عالی کار گفت: بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما متخصص ایمنی و بهداشت محیط استخدام نمی‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از اصلی ترین مطالبات کارگران ایجاد شرایط بهداشتی در محیط های کاری به منظور کاهش حوادث ناشی از شغل است.

 متأسفانه هر ساله تعداد زیادی از کارگران به دلیل عدم ایمنی در واحدهای تولیدی و کاری خود آسیب می بینند که این حوادث شغلی علاوه بر اینکه اثرات تخریبی زیادی اعم از اقتصادی, درمانی,روحی برای کارگر دارد, به همان میزان اثر مخربی را برای کارفرمایان به همراه دارد.

برخی آمارها حکایت از این دارد که  سالانه 13000حادثه ناشی از کار در کشوررخ می دهد.

علی حسین شهریور, معاون روابط کار وزارت کار بهمن ماه سال 1402  گفت:در زمان شروع به کار این دولت، آمار فوتی‌های ناشی از کار 800 نفر بود که با تلاش انجمن‌های صنفی ایمنی، کارگاه‌های حفاظتی و بازرسان کار، این آمار در پایان سال 1401 به 711 نفر رسید که کاهش 11 درصدی را نشان می‌دهد.

رعیتی‌فرد داشتن محیط کار سالم و ایمن را یکی از حقوق بنیادی نیروی کار عنوان و ابراز امیدواری کرد: با اجرای مقاوله‌نامه ایمنی و بهداشت شغلی، فضای سالمی برای محیط و نیروی کار فراهم شده و با کمک شرکای اجتماعی و دستگاه‌های مربوط در مسیر کاهش بیماری‌های شغلی گام برداریم.

به گزارش تسنیم، بارها وقتی وارد اداره یا شرکتی شده ایم, مشاهده کرده ایم که روی دیوار تابلوی اخطار و کپسول آتش نشانی نصب شده اند, گویای یکی از دلایل اصلی این کار فرار از مسئولیت برای رعایت واقعی بهداشت ایمنی کار است.

 در همین راستا محمدرضا تاجیک،عضو شورای عالی کار و رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران در وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار با اشاره به مشکلات کارگران در محیط‌های کار سخت و زیان آور گفت: ما در زمینه استخدام متخصصین بهداشت حرفه‌ای و ایمنی شغلی در محیط کار مشکل داریم. بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما کارشناس و متخصص ایمنی و بهداشت حرفه‌ای استخدام نمی‌کنند و در بسیاری از موارد آنان را مضر به کسب و کار خود می‌دانند.

وی با اشاره به اینکه وزارت کار متولی بحث ایمنی و بهداشت محیط کار است، گفت: پس از مدتی متولی بحث بهداشت حرفه‌ای وزارت بهداشت شد، اما در این وزارتخانه کار به خوبی پیش نرفت. بسیاری از کارفرمایان معتقدند رعایت بهداشت و ایمنی به سرمایه گذاری آنان آسیب می‌زند. اما با رعایت اصول بهداشت و ایمنی می‌توانیم برای بسیاری خسارات دارای پیامد برای تولید و کارفرما جلوگیری کنیم. زیرا تاکنون بسیاری از کارفرمایان به دلیل عدم رعایت ایمنی خود بخش زیادی از سرمایه خود را از دست دادند.

تاجیک تصریح کرد: بارها دیدیم که کارفرمای صاحب جرثقیل به دلیل عدم رعایت ایمنی با برخورد به اشیاء و کابل‌ها و انحراف حرکت وسایل با خسارت بزرگ مواجه شدند. کارفرما باید هزینه‌های بالای درمانی یا دیه کارگری را بپذیرد و هزینه غیبت نیروی کار را بپردازد زیرا هزینه استخدام کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را نداده است.

عضو هیات مدیره مجمع عالی نمایندگان کارگری با اشاره به عدم جدیت دولت و اکتفا به دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، گفت: قطعا برای یک مهندس، بهداشت و ایمنی اولویت نیستو لذا باید از کارشناسان آکادمیک بهداشت حرفه‌ای و ایمنی استفاده کنیم تا شرایط را برای مالکین و متولیان کار تبیین کنند. ما نباید در این حوزه تک بعدی وارد شویم و باید هدف ما در نهایت استخدام بیشتر نیروی واجد الشرایط دارای تحصیلات آکادمیک در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای باشد. یکپارچه سازی و ایجاد یک سازمان مستقل قدرتمند مانند سازمان محیط زیست در حوزه ایمنی داشتیم که هم مشکلات وزارت کار را نداشته باشیم و هم مشکلات وزارت بهداشت در این حوزه رفع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی