Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:22:57 GMT

قانون جدید چک ریسک اعتباری را کاهش خواهد داد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۰۰۳۲

قانون جدید چک ریسک اعتباری را کاهش خواهد داد

علی سعدوندی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اجرای قانون جدید چک گفت: به نظر من قانون جدید چک بهترین نوآوری است که در سال‌های اخیر در عرصه‌ی سیاست‌گذاری اقتصادی کشور انجام شده است زیرا این قانون می‌تواند ریسک اعتباری را در جامعه کاهش دهد.

وی افزود: بر اساس قانون جدید چک اگر کسی در جامعه به اعتبار نیاز داشته باشد، می‌تواند از طریق چک این اعتبار را خلق کند و در تاریخ سررسید نیز آن را محو کند به گونه‌ای که موجب ایجاد تورم هم نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس اقتصادی با اشاره به نقش چک در اقتصاد خاطر نشان کرد: بهترین نوع پول خصوصی همین چک‌هایی هستند که در بازار وجود دارند و هرکسی به اعتبار و به پشتوانه خودش می‌تواند چک بکشد و اگر اعتبار داشه باشد، چک در جامعه گردش می‌کند و اگر هم نداشته باشد، چک گردش پیدا نمی‌کند.

سعدوندی تصریح کرد: در حال حاضر نرخ بهره در اقتصاد کشور بسیار بالا است و بالا بودن نرخ بهره به معنای کاهش سرمایه‌گذاری در کشور است که این امر موجب شده است تا در یک دهه اخیر نرخ رشد تأمین سرمایه کشور منفی شود؛ موضوعی که می‌توان از طریق کاهش نکول بانکی آن را مدیریت کرد.

وی گفت: یکی از موارد مهم نکول، چک‌های برگشتی است و قانون جدید چک در کاهش چک‌های برگشتی موفق بوده است و امید می‌رود با کاهش چک‌های برگشتی، نکول هم کاهش پیدا کند.

این کارشناس اقتصادی خاطر نشان کرد: البته در قانون جدید چک یک سقف اعتباری برای همه افراد قائل شده است که این موضوع می‌تواند محدود کننده باشد و من خبر ندارم که چرا این سقف اعتباری در قانون خوب و مترقی چک قرار گرفته است.

کد خبر 5200228

منبع: مهر

کلیدواژه: قانون چک چک برگشتی ویروس کرونا قیمت دلار شاخص کل بورس قیمت نفت بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت بورس تهران نهاده های دامی پروازهای خارجی نرخ خرید تضمینی گندم وزارت راه و شهرسازی بازار سرمایه قیمت یورو قانون جدید چک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۰۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه، گفت: براساس قانون دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری را برای خدمت‌رسانی به این جامعه تخصیص دهند که هنوز در استان کرمانشاه عملیاتی نشده است. - اخبار استانها -

علی‌جعفر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است اظهار داشت: با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و 400 هزار رأس دام سبک 30 درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: 13 هزار و 800 خانوار عشایری استان با 86 هزار نفر جمعیت 6 ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و 6 ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از 15 فروردین 1403 آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم اما با پیگیری و تأمین اعتبار 50 تا 60 درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته 800 مورد بوده اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها 400 مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری 12 کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور