Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان البرز ، فرهاد عزیزی روز چهارشنبه در بازدید از مجموعه کاخ مروارید کرج افزود: با توجه به اینکه مجموعه‌ کاخ مروارید به نوعی اثری بین‌المللی  محسوب می شود ، بایستی زمینه لازم به منظور مرمت بنای آن با همکاری مجامع جهانی فراهم شود.

وی اظهار داشت: همزمان با تأسیس اولین پایگاه ملی و از ابتدای دهه ۸۰ نگاه ویژه‌ای بر آثار شاخص کشور متمرکز شد که به‌رغم مشکلات موجود از مهم‌ترین دستارودهای آن پیگیری مجدد ثبت جهانی آثار پس از حدود ۲۲ سال وقفه با ثبت ۲۴ اثر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی با اشاره به تشکیلات، ظرفیت‌ها، منابع و امکانات موجود در وزارتخانه بیان داشت : در بحث میراث‌ جهانی در مجامع بین‌المللی علاوه بر ویژگی‌هایی که آثار را در دنیا مطرح می‌کند موضوع مدیریت آثار از جایگاه بالایی برخوردار است که پایگاه ملی تاکنون با همکاری و انسجام لازم این وظیفه را در حد مقدورات به خوبی انجام داده است.

وی  افزود: این در حالی است که در کنار ثبت جهانی آثار، نگهداری، آماده‌سازی و ایجاد زیرساخت‌های لازم به منظور حضور بازدیدکنندگان نیازمند ایجاد پایگاه‌های ملی بود که بر اساس برنامه ششم یکصد پایگاه ملی فعال در کشور داریم که امروز نیز اولین پایگاه ملی البرز در مجموعه کاخ مروارید مستقر راه‌انداز ی شده و فعالیت خود را با برنامه‌ریزی‌های منسجم آغاز می‌کند و بدون شک در راستای تحقق اهداف استانی و ملی از تجربه کشوری به منظور حصول نتیجه بهتر استفاده خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور پایگاه‌های جهانی کشور گفت: با توجه به مشارکت شورا و شهرداری در ساماندهی محوطه مجموعه کاخ‌مروارید و تغییرات مطلوب به وجود آمده امید است مرمت بنای کاخ نیز پس از تدوین و تصویب طرح اولیه در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی شود و در این راه با ارائه امکانات و اعتبارات موردنیاز به منظور اقدامات اجرایی همکاری لازم به عمل خواهد آمد.

وی عنوان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی مجموعه کاخ‌مروارید و حساسیت‌های موجود بر روی این اثر و همچنین با استقرار پایگاه ملی کارها به منظور اقدامات اجرایی اولویت‌بندی شده و نیز از فرصت به وجود آمده بهره‌برداری لازم در راستای افزایش تعامل و همکاری با هدف مرمت بنای ساختمان انجام شود.

مجموعه کاخ تاریخی مروارید در دهه ۴۰ در زمینی به مساحت ۱۱۰ هکتار احداث شده است.

برچسب‌ها جهانگردی بنای تاریخی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جهانگردی بنای تاریخی استان البرز جهانگردی بنای تاریخی استان البرز اخبار کنکور مجموعه کاخ مروارید پایگاه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، می‌تواند به الگو‌های ممکن بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود، درآغاز به کار اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضور مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم.
علی چنگی گفت: اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی صلاح انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل‌های بسیار زیادی فراهم است، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگو‌های ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی گفت: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشور‌های عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند، جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم