Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@04:33:18 GMT

راهکاری برای کاهش فشار کرونا روی اصناف+ویدئو

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۰۱۸۸

راهکاری برای کاهش فشار کرونا روی اصناف+ویدئو

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شیوع کرونا در کشورمان در آستانه نوروز 99 آغاز شد و صدمات فرهنگی-اقتصادی بسیاری را برای مردم به وجود آورد، اتفاقی که کاهش چشمگیر فروش اصناف مختلف مانند صنایع کیف و کفش، نساجی و پوشاک و ... را به دنبال داشت و ضرر و زیان فراوانی به صاحبان این مشاغل وارد کرد.

به مرور و با بهبود شرایط کرونایی، کسب و کارها بازگشایی شدند و روال عادی فعالیت آنها ادامه یافت، اما سهل‌انگاری مسئولان دولتی بخصوص رهاسازی مسافرت‌های نوروزی در ابتدای امسال، موجب شد تا پیک چهارم کرونا پدید بیاد و ستاد ملی کرونا چاره ای به جز تعطیلی مجدد بسیاری از مشاغل نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در حالی رخ داد که سخنگوی وزارت بهداشت گفته است: «در ایام تعطیلات نوروز بیش از 15 هزار نفر که مبتلا به ویروس کرونا بوده و از بیماری خود آگاهی داشتند، سفر کرده اند».

با توجه به این اظهارنظر و اشراف وزارت بهداشت بر اطلاعات افراد مبتلا به کرونا، می‌توان محدودیت های هوشمندانه‌تری اعمال کرد. همچنین با اتخاذ ضمانت اجرای سخت‌گیرانه‌تری در مورد این افراد از تردد آنها جلوگیری کرد تا مشاغل و اصناف بیش از این به دلیل تعطیلی دچار آسیب ها و ضررهای احتمالی فراوان نشوند؛ ضرری که طبق برخی برآوردها طی تعطیلات ناشی از پیک چهارم کرونا، حداقل 45 هزار میلیارد تومان تخمین زده می شود.

ویدئویی درباره این موضوع در ادامه ببینید:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت بیماران کرونایی تعطیلی اصناف پیک چهارم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس