Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش آی‌سی‌یوی کرونای بیمارستان اکبر مشهد بیان کرد: شیوع بیماری در کودکان بسیار زیاد است و باید تصریح کرد، بستن پارک‌ها کار اشتباهی است و هیچ تاثیری در افزایش شیوع بیماری کرونا ندارد.

به گزارش برنا؛ غلام‌رضا خادمی رئیس بخش آی‌سی‌یوی کرونای بیمارستان اکبر مشهد اعلام کرد: ابتلاء کودکان به کرونا بسیار زیاد است و از هر ۱۰ کودکی که به کلینیک مراجعه می‌کنند، ۶ نفر آنها به بیماری کرونا مبتلا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلام‌رضا خادمی در ادامه گفت: میزان بستری‌های بیمارستان پراکنده است و اکثر کودکانی که به بیمارستان اکبر مراجعه می‌کنند به صورت سرپایی خدمات می‌گیرند ولی تعداد بستری‌ها به صورت منسجم نبوده در پراکندگی در این موضوع وجود دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: بعضی‌ از کودکانی که بستری می‌شوند، طی دو سه روز مرخص می‌شوند ولی ابتلاء کودکان به کرونا در مشهد بسیار زیاد است و از هر ۱۰ کودکی که به کلینیک مراجعه می‌کنند، ۶ نفر آنها به بیماری کرونا مبتلا شدند و شیوع بیماری در کودکان بسیار زیاد است و باید تصریح کرد، اینکه کودکان بدحال شوند طوری که بخواهند بستری شوند، کم است ولی ابتلا به شدت در کودکان زیاد است.

رئیس بخش آی‌سی‌یوی کرونای بیمارستان اکبر مشهد بیان کرد: علائم کرونا در کودکان متفاوت است و این علائم در حال حاضر بیشتر با علائم سرماخوردگی، گرفتگی صدا، تب متوسط، اسهال و استفراغ و دل درد دیده می‌شود. گاهی اوقات علائم با اسهال و استفراغ و دل درد شروع می‌شود.

وی با توصیه‌ به والدین گفت: رعایت فاصله اجتماعی و ماسک زدن بسیار مهم است. مردم هر واکسنی که در دسترس بود بزنند و تعارف نکنند. همه واکسن‌هایی که در کشور وجود دارد، مورد تایید است. خواهش می‌کنم مردم سوال نپرسند و هر واکسنی که از دستگاه‌های دولتی و مقامات رسمی به آنها پیشنهاد می‌شود را بزنند. کودکان را به تحرک وا دارند و خانواده‌ها از چاقی آنها جلوگیری کنند.

رئیس بخش آی‌سی‌یوی کرونای بیمارستان اکبر مشهد در خصوص اعتراض به تعطیلی پارک‌ها به این نکته اشاره کرد: یکی از نگرانی‌های من پارک‌ها هستند و متاسفانه  نمی‌دانم چرا پارک‌ها را بستند، به بستن پارک‌ها اعتراض دارم.

پارک‌ها هیچ تاثیری در افزایش کرونا ندارد و وقتی از مسئولین استان سوال کردم که چرا پارک‌ها را می‌بندید، گفتند بخاطر اینکه مردم بترسند، پارک‌ها را می‌بندیم.

غلامرضا خادمی در انتها تاکید کرد: بستن پارک‌ها کار غیراخلاقی است و در ایام کرونا که مردم باید در خانه بمانند، باید پارک‌ها باز شود که مردم بتوانند تحرکی داشته باشند وگرنه مهمانی می‌گیرند و به خانه یکدیگر می‌روند.

بستن پارک‌ها کار اشتباهی است و هیچ تاثیری در افزایش شیوع بیماری کرونا ندارد و خواهش من این است که زودتر پارک‌ها را باز کنند چون وضعیت روحی مردم رو به افسردگی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا کرونا و کودکان بسیار زیاد بیماری کرونا بستن پارک ها شیوع بیماری پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین، علی بهاری درخصوص بیماری کبد چرب اظهار کرد: بیماری کبد چرب یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی در دنیا است. علل اصلی بیماری کبد چرب اضافه وزن یا چاقی، دیابت یا بیماری قندخون، چربی خون و افزایش فشار خون است که به مجموع این‌ها سندروم متابولیک می‌گوییم.

این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: علاوه‌بر همه این‌ موارد، مصرف الکل و برخی داروها می‌تواند باعث ایجاد کبدچرب شود. این بیماری به عادات غذایی و سبک زندگی افراد بسیار مرتبط است، کم‌تحرکی افراد و عدم رعایت رژیم غذایی مناسب، منجر به اضافه وزن و در پی آن ایجاد کبدچرب می‌شود.

وی درخصوص علائم بالینی کبدچرب تشریح کرد: بیماری کبدچرب متاسفانه ابتدا هیچ علامت بالینی خاصی ندارد و به مرور زمان منجر به آسیب می‌شود. در ابتدا بهترین راه تشخیص این بیماری سونوگرافی کبد است و هم‌چنین آزمایش خون که آنزیم‌های کبدی چک شود. آزمایش‌های دیگر برای بررسی چربی و قند خون هم برای بیماری کبد چرب موثر است.

قاتلین کبد چرب کدامند؟ ؛ روشی برای درمان فوری کبد چرب | شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب را بشناسید + ویدئو

بهاری در خصوص عللی که سبب ایجاد بیماری کبد چرب می‌شوند، گفت: اکنون ثابت شده که آلودگی هوا نیز باعث ایجاد بیماری کبد چرب می‌شود. همچنین فلور میکروبی روده با ایجاد کبد چرب ارتباط دارد، بنابراین می‌بینیم حتی عللی که به چشم نمی‌آید، می‌تواند منجر به بیماری شود.

فوق تخصص گوارش و کبد در رابطه با راه‌های پیشگیری از این بیماری اظهار کرد: یک زندگی سالم از لحاظ تغذیه بسیار کمک‌کننده است زیرا اضافه وزن،‌ چربی خون، قند خون و فشار خون از علل اصلی این بیماری است. بنابراین اگر شخصی اضافه وزن دارد بهتر است با روندی متعادل و همراه با ورزش وزن خود را کم کند، اگر مبتلا به دیابت است باید مرض قند خود را کنترل کند، اگر کسی چربی خون داشته باشد، رژیم و دارو بسیار موثر است. لذا تغذیه سالم، اجتناب از مواد قندی و چربی اضافه است که می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی گفت: بیماران بجای اینکه به دنبال مصرف دارو برای کبدچرب باشند، باید سبک زندگی خود را تغییر دهند و حتما روزی نیم ساعت ورزش داشته باشند.

بهاری در ارتباط با درمان دارویی کبدچرب اظهار کرد: درمان دارویی این بیماری، مرتبط به عوامل زمینه‌ساز آن است. به طور مثال درمان دیابت، درمان چاقی و چربی است و اگر دارویی می‌دهیم در همین راستا است. اینکه مستقیم ما به کبد دارو دهیم، تقریبا دارویی وجود ندارد لذا از همه عوامل مهم‌تر تغذیه سالم و ورزش است.

کد خبر 850338 منبع: ایسنا برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - کبد

دیگر خبرها

  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال