Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)؛ محمدهادی عسکری درباره این جشنواره اظهار کرد: خشونت و انواع آن که در سطوح مختلف فردی و جمعی و به اشکال مختلف ظهور می‌یابد یکی از مهمترین مسائل و چالش‌های حیات اجتماعی امروز افراد و جوامع به شمار می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: خشونت رفتاری است که با هدف آسیب رساندن به دیگری سر می‌زند و رفتارهایی را از قبیل تحقیر و توهین، تجاوز، ضرب و جرح، تخریب و قتل شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه شکل‌های مختلف خشونت در زندگی خصوصی و عرصه عمومی به یک مسأله اجتماعی رو به رشد و متأسفانه به بخشی از رفتار عادی و روزمره بسیاری از انسان ها تبدیل شده است.

عسکری ادامه داد: فراگیر شدن و افزایش میزان خشونت، شایسته یک جامعه انسانی و اخلاقی نیست و نباید آن را امری طبیعی قلمداد کرد و نسبت به آن بی‌اعتنا بود. خشونت در مقابل خشونت دیگران، نقطه آغاز خشونت‌ورزی اجتماعی و تبدیل یک امر فردی به یک مسأله اجتماعی است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خاطرنشان کرد: به گفته مدیران وزارت بهداشت، خشونت و نزاع یکی از علت های اصلی مرگ و میر اورژانسی در کشور به شمار می‌آید. مسوولان قضایی و انتظامی هم از رشد روزافزون آمار خشونت و جرایم نشأت گرفته از آن از قبیل نزاع و درگیری، قتل، تجاوز، توهین، تخریب و ضرب و جرح خبر داده اند.

وی گفت: این آمارها، تنها بخش آشکار و نمایان شده خشونت است که به جرم ختم شده و توسط دستگاه های اجرایی به ثبت رسیده است. می توان پیش بینی کرد خشونت های پنهان به خصوص در چهاردیواری خانه ها که در آمارها منعکس نمی شود، چه بسا به لحاظ تعدد و تنوع به مراتب گسترده تر از خشونت های رسمی و به اصطلاح، خلاف قانون باشد.

عسکری ادامه داد: وقتی پیامدهای خشونت را از قبیل ترس، طرد و انزوای اجتماعی، تحقیر و بازماندگی از جامعه و مهمتر از همه بازتولید چرخه خشونت در خانواده و جامعه، در کنار عوامل فوق قرار دهیم، شاهد خواهیم بود با طرح مسأله خشونت، طیف گسترده‌ای از مسایل و آسیب های اجتماعی نمایان خواهد شد که این عوامل به تعبیری ریشه ها و شاخه های درختی هستند و خشونت تنه آن درخت است.

مدیرکل وزارت علوم اظهار کرد: پرداختن به مسأله خشونت و سعی در پیشگیری و کاهش آن، بسیاری از مسایل اجتماعی دیگر را نیز درگیر خواهد کرد و در تخفیف آنها مؤثر خواهد بود.

مدیرکل وزارت علوم گفت: در این راستا و به منظور توجه بیشتر به این مساله اجتماعی، وزارت علوم قصد دارد دومین جشنواره پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با محوریت خشونت را برگزار کند. 

وی در مورد اهداف اصلی این جشنواره گفت: توجه و اهتمام بیشتر دانشگاهیان نسبت به شناخت مسائل و آسیب‌های اجتماعی انواع خشونت، تشویق دانشجویان به انجام پژوهش پیرامون مسائل اجتماعی، فرهنگی جامعه و دانشگاه و جهت‌دهی کاربردی و بهره‌گیری از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی به منظور کمک به ارایه راهکار جهت پیشگیری از انواع خشونت، اهداف اصلی این جشنواره است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزارکنندگان این جشنواره را معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارتخانه، سازمان امور اجتماعی وزارت کشور و دانشگاه یزد اعلام کرد.

وی با اشاره به برگزاری این جشنواره با محوریت پیشگیری از انواع خشونت، اظهار داشت: دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه ها یا سطوح معادل آن در حوزه های علمیه که از پایان نامه یا رساله خود در سال های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ دفاع کرده اند و موضوع پژوهش آنها مرتبط با خشونت است، تا ۳۱ اردیبهشت ماه مهلت دارند با مراجعه به درگاه الکترونیکی این جشنواره به نشانی http://nfosd.yazd.ac.ir نسبت به ثبت نام و ارسال اثر اقدام کنند.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1094369 برچسب‌ها جشنواره دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جشنواره دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اجتماعی وزارت وزارت علوم پایان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۴۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • آخرین مهلت ارسال اثر به دومین رویداد «اهدای جایزه جوانی جمعیت» در همدان