Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@02:19:55 GMT

فضانورد آپولو 11 درگذشت

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۵۹۲۲

فضانورد آپولو 11 درگذشت

تین نیوز

"مایکل کالینز" فضانورد آمریکایی که در ماموریت تاریخی "آپولو 11" برای لمس ماه حاضر بود، در سن 90 سالگی بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از آی‌ای، بر اساس بیانیه خانوادگی گزارش شده در وب‌سایت رسمی ناسا، "مایکل کالینز" یکی از سه خدمه افسانه‌ای اولین مأموریت انسانی در سطح ماه که در ژوئیه 1969 اتفاق افتاد، در سن 90 سالگی درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"کالینز" به عنوان خلبان نیروی هوایی و ناسا، مروج اکتشافات فضایی و موارد دیگر، نقشی اساسی در تبدیل مسابقه فضایی دوران جنگ سرد به یک لحظه نادر از وحدت جهانی ایفا کرد؛ زمانی که همه توانستند اختلافات ملی خود را کنار بگذارند و از شگفتی‌های شجاعت و نبوغ انسان تعجب کنند.

"استیو جورچیک" مدیر ناسا در یک بیانیه رسمی در مورد درگذشت "کالینز" گفت: امروز ملت، "مایکل کالینز" یک پیشگام واقعی و مدافع مادام العمر خود را برای کاوش در فضا از دست داد. برخی او را به عنوان خلبان ماژول فرماندهی "آپولو 11" تنهاترین مرد تاریخ می‌نامیدند. در حالی که همکارانش برای اولین بار روی کره ماه قدم می‌زدند ، وی به ملت ما کمک کرد تا به یک نقطه عطف تعیین کننده برسد. او همچنین در برنامه "جمینی" و به عنوان خلبان نیروی هوایی خدمت کرد.

مسلماً مأموریت "آپولو 11" بزرگترین پیروزی نمادین در تاریخ جهان بود که ناسا را به عنوان برنده مسابقه فضایی در دوران جنگ سرد رساند. اما پخش زنده این اتفاق از تلویزیون‌ها و رادیوها در سرتاسر جهان حس وحدت بزرگی را در نژاد بشر ایجاد کرد، چرا که سرانجام یک کار غیرممکن انجام شده بود و انسان قدم به ماه گذاشته بود. اما "کالینز" حتی پس از شکل دادن به تاریخ تمدن بشری، به ارتقاء اکتشافات فضایی ادامه داد.

"جورچیک" افزود: "مایکل کالینز" یک مروج خستگی‌ناپذیر فضا باقی ماند. اکتشاف یک انتخاب نیست، در واقع یک ضرورت است. بدون شک او الهام‌بخش نسل جدیدی از دانشمندان، مهندسان، خلبانان و فضانوردان شده است.

در ادامه بیانیه ناسا آمده است: ناسا در غم از دست دادن این خلبان و فضانورد برجسته و دوست همه کسانی که به دنبال پیشرفت ظرفیت‌های انسانی هستند، در سوگ نشسته است. کار او چه در پشت صحنه بود و چه در معرض دید کامل، میراث او همیشه به عنوان یکی از رهبرانی شناخته خواهد شد که اولین قدم‌های آمریکا را به کیهان میسر ساخته است و روح او همینطور که ما به سمت افق‌های دورتر پیش می‌رویم، با ما همراه خواهد بود.

همچنین در بیانیه خانوادگی "کالینز" به مناسبت درگذشت این فضانورد برجسته آمده است: با تاسف اعلام می‌کنیم که پدر و پدربزرگ عزیزمان امروز پس از نبردی شجاعانه با سرطان درگذشت. او روزهای آخر خود را با آرامش و در کنار خانواده گذراند. او همیشه با خشوع و فروتنی با چالش‌های زندگی روبرو شد و این، آخرین چالش او بود. ما آرزوی او را که بزرگداشت و نه عزاداری بود، ارج خواهیم نهاد. لطفاً با یادآوری ذکاوت سرشار او، عزم و چشم انداز خردمندانه او با ما همراهی کنید.

تعداد کمی از انسان‌ها می‌توانند ادعا کنند که به اندازه "کالینز" برای تمدن مدرن جهان کار کرده‌اند. اکنون در حالی که تلاش‌های مشترک ناسا، "اسپیس‌ایکس"، "بلو اوریجین"، آژانس فضایی اروپا و بسیاری دیگر برای بازگشت به ماه و رسیدن به مریخ و فراتر از آن در حال انجام است، دقیقاً مثل "کالینز"، بسیاری از فضانوردان شجاع به دنبال تحقق این امر هستند و کاوش بشر در فضا بیش از هر زمان دیگری به مرز نهایی خود رسیده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فضانورد مایکل کالینز آپولو 11

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟

ایتنا - بر اساس یک بررسی جدید، هیجان‌های اخیر در خصوص کشف نشانه‌هایی از حیات بیگانه در سیاره‌ای دور ممکن است نابجا‌ــ یا دست‌کم زودهنگام باشد.
طی هفته‌های اخیر، هیجان‌ها درباره یک سیاره‌ به نام کی۲‌ــ۱۸بی (K2-18b)، سیاره‌ای در فاصله ۱۲۵ سال نوری از زمین، افزایش یافت. پژوهشگران اواخر سال گذشته فاش کردند که احتمالا یک مولکول [حاوی نشانه] «حیات» را در آن سیاره مشاهده کرده‌اند.

از آن زمان، گمانه‌زنی‌ها و هیجان‌ها در خصوص آنچه ممکن است نشانه‌ای از حیات در سیاره‌ای دیگر باشد، افزایش پیدا کرده است. اما پژوهشگران هشدار دادند که این کشف و آشکارسازی «اتکاناپذیر» بود و برای تایید آنچه در این سیاره رخ داد، به تحقیق بیشتری نیاز است.

با این حال، اکنون پژوهشگران هشدار داده‌اند که این سیگنال آن قدر که در ابتدا به نظر می‌رسید، واضح نیست. این سیگنال با متان همپوشانی دارد و پژوهشگران فکر می‌کنند هنوز نمی‌شود این دو را از یکدیگر تشخیص داد و تفکیک کرد.

آن‌ها این کار را با استفاده از مدل‌های رایانه‌ای انجام دادند که هم فیزیک و شیمی مولکول و هم جو احتمالی کی۲‌ــ۱۸بی را شبیه‌سازی می‌کرد. این مدل‌ها نشان دادند که برای اطمینان از اینکه این یافته واقعا وجود دی‌متیل سولفید یا دی‌ام‌اس را نشان می‌دهد، هیچ راهی وجود ندارد.

اما این یافته‌ها تنها ممکن است نشان دهند ما هنوز نشانه‌هایی از حیات [فرازمینی] را پیدا نکرده‌ایم، نه اینکه حیات بیگانه در کل وجود ندارد. دانشمندان در حال بررسی بیشتر این سیاره با ابزارهای دیگرند و قادر خواهند بود به طور قطعی ببینند که آیا آن مولکول در آنجا وجود دارد یا خیر.

این کار با استفاده از ابزاری انجام می‌گیرد که در آشکارسازی طول‌ موج‌های فروسرخ از ابزاری که در بررسی سال گذشته استفاده شد، بهتر است.

این تحقیق که در مقاله جدیدی با عنوان «گازهای گوگرد بیوژنیک به عنوان نشانه‌های زیستی در سیارات آبی معتدل زیر نپتونی» توضیح داده شده، در آستروفیزیکال‌ژورنال‌ لترز (The Astrophysical Journal Letters) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • پایان سرقت های سارق نابغه | پسر نابغه می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما...
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • ابتکار ناسا به المپیک پاریس می‌رود!
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!