Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله مدرسی گفت: به هر میزان مشارکت در انتخابات گسترده‌تر باشد، افزایش قدرت چانه‌زنی دیپلماسی کشور و تقویت میدان استراتژیک نظام اسلامی در ابعاد مختلف را در پی خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سید محمد کاظم مدرسی در گفتکو با خبرنگار یزدرسا، یکی از جلوه‌های مردمی نظام جمهوری اسلامی حضور مردم در پای صندوق‌های رای است، ادامه داد: این حضور در حقیقت آزادی و تعیین سرنوشت مردم به دست خودشان را در ابعاد مختلف برای ما روشن می‌کند، در واقع انتخابات در جمهوری اسلامی جایگاه ویژه‌ای را دارد و مقبولیت نظام اسلامی وابسته به حضور گسترده مردم در انتخابات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به هر میزان مشارکت در انتخابات بالاتر و گسترده‌تر باشد مولفه‌های قدرت نظام اسلامی از جمله مولفه‌های نظامی، سیاسی و ... تقویت می‌شوند و افزایش قدرت چانه‌زنی دیپلماسی کشور و تقویت میدان استراتژیک نظام اسلامی در ابعاد مختلف را در پی خواهد داشت.

امام جمعه بخش مرکزی یزد تصریح کرد: رئیس جمهوری که با مشارکت بالا در انتخابات و رای بالا انتخاب شود می‌تواند دست برتر را برای حفظ و دفاع از منافع ملی در بین کشورهای دنیا وجوامع بین الملل داشته باشد و صندلی او در ردیف صندلی‌های پر قدرت دنیا قرار گیرد.

مدرسی گفت: دشمن در صدد مایوس کردن جامعه ایرانی اسلامی است و ابعاد و محورهای مختلفی را مدنظر دارد و امروز یکی از محورهای مهمی که دشمن در حال سرمایه‌گذاری بر روی آن است ایجاد یاس و ناامیدی در مردم نسبت به کارآمدی نظام اسلامی است آن هم  نه فقط برای تضعیف ایران و از هم پاشیدن استقلال و تمامیت ارضی و قدرت ملی نظام جمهوری اسلامی بلکه به واسطه آن می‌خواهد دیگر کشورها از نظام اسلامی سرمشق نگیرند.

وی ادامه داد: با مقایسه ایران اسلامی با دیگر کشورهای دنیا مشاهده می‌کنیم که ایران از حیث استقلال سیاسی، اجتماعی و ... جز برترین کشورها است و هیچ کشوری در این زمینه به پای نظام جمهوری اسلامی نمی‌رسد و طبعا هر چقدر قدرت اجتماعی و ملی ما افزایش یابد قدرت چانه‌زنی مسئولان نظام در عرصه‌های دیپلماسی نیز افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی قدرت چانه زنی نظام اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا
  • وظیفه «هیئت»، مقابله با جنگ شناختی و عملیات روانی دشمن است
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است