Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@05:42:59 GMT

مروری بر مرگبارترین همه گیری‎ها در تاریخ هند

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۸۴۰۹

مروری بر مرگبارترین همه گیری‎ها در تاریخ هند

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هند در حال حاضر به طور گسترده‌ای با شیوع ویروس کرونا مواجه شده به گونه‌ای که شمار روزانه ابتلا را در میان کشور‌های جهان به خود اختصاص داده است.

به گزارش «ایندین اکسپرس»، پیش از شیوع ویروس کرونا و در طول تاریخ نیز این کشور بار‌ها شاهد همه گیری بیماری‌های مختلفی بوده است؛ از شیوع «سارس» در فاصله سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ گرفته تا بیماری‌های دیگر در طول تاریخ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنسفالیت لتارژیا

«آنسفالیت لتارژیا» و یا «آسفالیت لتارژیک» نوعی بیماری است که بین سال‌های ۱۹۱۵ تا ۱۹۲۶ در سراسر جهان گسترش یافت.

این بیماری با نشانه‌هایی مانند بی حسی، خواب آلودگی، سستی و علائم دیگر شناخته می‌شد و تا سال ۱۹۱۹ در اروپا، آمریکا، کانادا، آمریکای مرکزی و هند شیوع پیدا کرد.

بیشتربخوانید

کرونای هندی چه مشخصاتی دارد؟

این یک بیماری مسری حاد بود که سیستم عصبی و بخش خاکستری مغز را تحت تاثیر قرار می‌داد و گفته می‌شود که حدود ۱.۵ میلیون نفر در سراسر جهان بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.

آنفولانزای اسپانیایی

پیش از آنکه جهان از شر همه گیری «آنسفالیت» خلاص شود، شیوع ویروس جدیدی بخش‌هایی از جهان را تحت تاصیر قرار داد.

این یک بیماری عفونی ویروسی بود که ناشی از نوع کشنده ویروس آنفولانزای مرغی است.

گزارش‌های متناقضی درباره تعداد کل تلفات این ویروس در جهان وجود دارد، اما برخی تحقیقات نشان می‌دهد که این ویروس موجب مرگ ۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان شده است و گفته می‌شود که در هند حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیون نفر بر اثر آنفولانزی اسپانیایی جان خود را از دست داده اند.

ویبریو کلورا

در فاصله سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۷۵ نیز «ویبیو کلورا» ویروس مولد وبا موجب شد تا ۷ گونه وبا در جهان شود.

در سال ۱۹۶۴ این بیماری به هند رسید و جان بسیاری از افراد را در این کشور گرفت؛ تاکنون شمار تلفات این بیماری در سطح جهان حدود ۵۷۰ هزار نفر اعلام شده است.

پایگاه «اسکرول دات کام» از کتابی با عنوان «عصر پاندمی‎ها» نام می‌برد؛ در این کتاب برخی از پاندمی‌های جهان در فاصله سال‌های ۱۸۱۷ تا ۱۹۲۰ بررسی شده است.

بر اساس ادعای این کتاب، در فاصله سال‌های ذکر شده، حدود ۷۰ میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل همه گیری‎های گوناگون از جمله وبا، آنفولانزا و طاعون، جان خود را از دست دادند.

گفته می‌شود که بیش از نیمی از این مرگ‌ها در بین سال‌های ۱۸۱۷ تا ۱۹۲۰ در هند روی داده است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا هندوستان فاصله سال سراسر جهان میلیون نفر همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۸۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است

نابودی زیرساخت‌های نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی طی ۲۰۱ روزی که از جنگ می‌گذرد و در عین حال، آواره شدن بیش از ۲ میلیون فلسطینی در این باریکه، در کنار نبود کمترین امکانات بهداشتی سبب شده است بیماری‌های مختلف عفونی در میان مردم شیوع پیدا کند. 

به گزارش الجزیره، وزارت بهداشت غزه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد اکنون هپاتیت و مننژیت در میان فلسطینیان شیوع پیدا کرده است. 

در بیانیه منتشر شده در این باره آمده است: بیماری‌های عفونی شدید به سرعت در حال گسترش در غزه است، زیرا شرایط غیربهداشتی از جمله آنها سرریز فاضلاب‌های انسانی به داخل خیابان‌ها و کوچه ها، و نیز نبود آب آشامیدنی کافی اصلی‌ترین دلایلی است که منجر به گسترش عفونت می‌شود.

این وزارتخانه به ویژه بر افزایش هشدار دهنده موارد هپاتیت و مننژیت تاکید کرده و خواستار حمایت فوری از همه نهاد‌های ملی، بین المللی، و بشردوستانه مرتبط با این موضوع شده است. 

پزشکان و امدادگران با توجه به فروپاشی سیستم بهداشت و درمان در غزه و نیز وضعیت وخیم انسانی به دلیل محاصره این باریکه از سوی رژیم صهیونیستی، نسبت به همه گیری‌های بیماری‌های عفونی هشدار می‌دهند. 

برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از یک میلیون نفر از ساکنان غزه به بیماری‌های عفونی مبتلا شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است