Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه ابرکوه با بیان اینکه برخی ها به اهمیت جایگاه شوراهای اسلامی ، این نهاد مدنی پی نبردند، گفت : شورا ،تبلوری از قدرت و اراده مردم است و اعضای آن می توانند در شهرها و روستاها با تصمیم هایی که به صلاح  عمومی نیست مخالفت کنند.

حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی روز پنجشنبه با اشاره به نهم اردیبهشت روز شوراها به خبرنگار ایرنا افزود: برخلاف تصور برخی ها انتخابات شوراها مهم است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات شوراش شهر و روستا و ریاست جمهوری اظهار کرد :  گرم کردن تنور انتخابات شوراها اقدامی مناسب است تا زمان انتخابات ، نامزدها توان خود را رصد کنند و اگر محرز شد که شرایط انتخاب شدن را  دارند در صحنه بمانند و گرنه از این عرصه کناره گیری کنند.

وی افزود: اعضای شوراها می‌توانند در راستای مصالح و منافع مردم هرگونه تصمیمی که  در خور مصلحت مردم است، اتخاذ کنند ،زیرا شورا جایگاه مهمی دارد که نباید به سادگی از کنار آن رد شد و اعضای آن اگر به خوبی به وظیفه خود عمل کنند، می فهمند که  زبان گویای مردم هستند و در راستای منافع ملی تصمیم می گیرند.

امام جمعه ابرکوه همچنین به اهمیت انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم با حضورحماسی خود در ۲۸ خرداد امسال با تبعیت از منویات مقام معظم رهبری حضوری چشم گیر داشته و باردیگر یاس و ناکامی را به بدخواهان نشان می دهند.

ابرکوه 

رییس شورای فرهنگ عمومی  ابرکوه با بیان اینکه مردم حاشیه خلیج فارس ظرفیتی عظیم برای وحدت جهان اسلام هستند،  گفت: خلیج فارس ثبت جهانی است .

حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی عصر روز پنجشنبه در حاشیه نشستی با گرامیداشت فرا رسیدن روز ملی خلیج فارس به خبرنگار ایرنا افزود: اما سخن این است که عداوت و حسادت و تنگ و نظری هم حدی دارد ، نه آن گونه که بخواهند در عنوان خلیج همیشه فارس دخل و تصرف کنند.

امام جمعه ابرکوه با بیان اینکه رسمیت دادن به روز ملی خلیج فارس در تقویم رسمی کشور به عنوان سند پر افتخار و ماندگار ملی ایران از اقدامات ارزشمند دولت جمهوری اسلامی است اظهارکرد: خلیج همیشه فارس در پهنای ایران اسلامی برای همیشه مثل خورشید در تاریخ جهان می درخشد .

حسینی با بیان اینکه مردم ایران همیشه با تاسی از اسلام ناب محمدی (ص) در منطقه عامل وحدت و انسجام بوده و هستند، اضافه کرد: ملت انقلابی ایران ، با عشق و علاقه و توان و اقتدار خود ، از خلیج همیشه فارس حفاظت و حراست می کنند.

امام جمعه ابرکوه ، همچنین با اشاره به ظرفیت های راهبردی این منطقه ادامه داد: خلیج فارس به دلیل داشتن منابع انرژی ، ظرفیت تاثیرگذاری در اقتصاد مقاومتی دارد، خاطرنشان کرد: خلیج فارس سند هویت ملی ایران اسلامی است

وی ادامه داد: بدخواهان ملت ایران ، عرب های حوزه حاشیه خلیج فارس را هم تحریک کردند تا نسبت به عنوان چند صد ساله خلیج فارس حساسیت نشان دهند که این مورد از توطئه های دشمنان مردم منطقه است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها شورای شهر ابرکوه انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت های مردمی مشارکت سیاسی خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر ابرکوه انتخابات مجلس شورای اسلامی شورای شهر ابرکوه انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت های مردمی مشارکت سیاسی خلیج فارس اخبار کنکور امام جمعه ابرکوه خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس

محیط زیست دریایی خلیج فارس و دریای عمان مشترک بین ایران و هفت کشور عربی همسایه با برخی از چالش‌های زیست محیطی مواجه هستند که صید بی‌رویه و غیر مسئولانه از منابع آبزی، تخریب و ایجاد تغییرات فیزیکی مناطق ساحلی، ریزش نفت ناشی از اجرای عملیات اکتشاف و استخراج و حمل‌ونقل نفت از جمله آن‌هاست.

آلودگی‌های با منشاء خشکی در خلیج فارس شامل فاضلاب‌های شهری و روستایی، پساب‌های صنعتی و کشاورزی، آلودگی‌های صنایع مستقر در مناطق ساحلی، عملیات عمرانی و توسعه غیراصولی در سواحل نظیر استحصال و خشک کردن دریا، انباشت پسماندها از جمله زباله‌ها و پلاستیک و میکروپلاستیک در نواحی سواحلی می‌شوند که نیازمند مدیریت اصولی است. در این شرایط رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به نقش دیپلماسی بر کاهش مشکلات زیست‌محیطی خلیج فارس تاکید می‌کند.

چالش‌های زیست محیطی خلیج فارس

 سید علی صالح پور با اشاره به از سرگیری روابط ایران و عربستان اظهارکرد: ما از سال گذشته به بعد با از سرگیری روابط سیاسی ایران و عربستان شاهد ایجاد فضای جدید در منطقه هستیم. این تحول زمینه‌های زیادی را برای ایجاد تعامل و مناسبات جدید بین ایران و کشورهای دیگر ایجاد می‌کند. در سطوح سیاست علیا (high politics) اراده و اهتمام میان رهبران سیاسی برای توسعه و نزدیک شدن روابط وجود دارد. در سطوح سیاست سفلی (low politics) نیز باید از ابزارها و زمینه‌های موجود برای تقویت روابط بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه یکی از حوزه‌هایی که می‌تواند به تقویت روابط میان ایران و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس کمک کند، محیط زیست است. چالش‌های محیط زیستی خلیج فارس متنوع است.  این پهنه‌ آبی از منظرهای مختلف که بیشتر ناشی از  آثار مخرب تغییرات آب و هوایی است، شرایط حساس و شکننده‌ای دارد. مسایل مربوط به آلودگی‌ها، طوفان‌های گرد و غبار و تنش آبی نیز مطرح است.

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست‌محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه اضافه کرد: در این شرایط بیش از پیش لزوم جمع شدن کشورهای حاشیه خلیج فارس حول یک محور احساس می‌شود و باید به کمک هم نسبت به رفع این مسایل اقدام کنند. ما پیش از این در نشست‌های مختلف به کشورهای حاشیه خلیج فارس آمادگی خود را در راستای کمک به رفع چالش‌های زیست‌محیطی این پهنه آبی اعلام کرده‌ایم و حتی حاضر هستیم در چارچوب یک ساختار هشت کشوری یعنی شش کشور واقع در جنوب خلیج فارس به علاوه ایران و عراق در این زمینه اقدام کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه موضوعی می‌تواند در اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس قرار بگیرد، گفت: مهم‌ترین موضوعی که در چارچوب دیپلماسی زیست‌محیطی در حوزه خلیج فارس می‌تواند مطرح شود، «آلودگی نفتی» است که در سطح خلیج فارس پراکنده است. متاسفانه این پهنه آبی به علت عبور شمار تعداد زیادی نفتکش و نشت قابل توجه نفت از آن‌ها یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان محسوب می‌شود.

صالح پوردر پایان اظهارکرد: محیط دریایی خلیج فارس بسیار حساس است و به‌راحتی سیستم چرخش آب در این منطقه آسیب می‌بیند. فعالیت تاسیسات آب شیرین‌کن و گرمایش آب موجب تخریب مرجان‌ها می‌شود و از مهم‌ترین نکاتی است که در این پهنه آبی قابل توجه است و می‌تواند به عنوان اولویت‌ برای همکاری بین کشورهای حاشیه خلیج فارس مد نظر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • استاندار اصفهان: امسال باید سال امیدآفرینی در استان باشد
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد