Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اگر سویه جدید ویروس کووید – ۱۹ به نام کرونای هندی وارد ایران شود، این خطر وجود دارد که جایگزین سویه کرونای انگلیسی شود و آسیب‌های جدی به همراه داشته باشد.

مسعود مردانی، متخصص بیماری های عفونی در این خصوص توضیح داد: اقدامات لازم از جمله کنترل مرزها از سوی مسئولان و رعایت توصیه های بهداشتی از سوی مردم در کنترل این بیماری بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علایم بیماری کرونا در سوش هندی زودتر به مرحله حاد می رسد، هر چند علائم بالینی این بیماری مانند کرونای معمولی است اما سریعا می تواند درگیری ریه و برخی دیگر از ارگان بدن را ایجاد کند و زودتر سبب بستری بیمار در بخش مراقبت های ویژه شود.

به گفته عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، در حال حاضر سویه انگلیسی ویروس کرونا، شایع ترین نوع ویروس در ایران است.

کرونای هندی می‌تواند همه‌گیری شدید ایجاد کند

مردانی، سرایت پذیری بسیار بالاتر، شدت موارد بیماری و انتقال سریع بیماری را از مهمترین شاخصه های کرونای هندی اعلام کرد و گفت: ویروس جهش یافته هندی شدیدا می تواند اپیدمی (همه گیری) ایجاد کند.

این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: در نوع جهش یافته ویروس کرونای هندی برای اولین بار در دنیا ۲ موتاسیون همزمان در ویروس رخ داده و به همین دلیل مشخصات کاملا اختصاصی دارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا کشندگی این سویه بیشتر از گونه های قبلی است، گفت: اطلاعاتی که تاکنون از بیماران در هند منتشر شده است، نشان می دهد که درصد درگیری و سرایت پذیری بالاتری دارد و کشندگی بالاتر آن نیاز به بررسی بیشتری دارد.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها راه پیشگیری از سویه‌های جدید ویروس کرونا

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مردم بدانند که راه پیشگیری از تمام سویه های جدید از جمله انگلیسی، برزیلی، آفریقای جنوبی و هندی هیچ فرقی با کرونای قبلی ندارد و فقط در گرو رعایت پروتکل های بهداشتی است.

مردانی افزود: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن منظم دست ها، حضور نیافتن در هرگونه تجمعات و نرفتن به سفرهای غیرضروری همچنان مهمترین راهکار برای مقابله با ویروس کرونا حتی نوع جهش یافته آن است.

وی ادامه داد: ساده انگاری نسبت به این موضوعات می تواند خطرات جدی برای مردم به همراه داشته باشد؛ بنابراین اصلا نباید رعایت پروتکل های بهداشتی را کاهش دهیم یا نسبت به آنها ساده انگاری کنیم./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونای هندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران

علیمردان مردانی با اشاره به اینکه مجمع خیران مدرسه‌ساز به عنوان بازوی توانمند برای جذب کمک‌های مردمی است، اظهار داشت: این مجمع از ۲۵ سال گذشته در استان فعال شده و تاکنون ۴۰۰ مدرسه با همت ۴۰۰ خیر احداث شده است.

وی افزود: همه ساله برای جذب خیران مدرسه‌ساز جدید و همچنین تشویق خیران، جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای احداث مدارس جدید جشنواره خیران مدرسه ساز در استان و کشور برگزار می‌شود که بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز استان در ۱۹ اردیبشهت‌ماه در شهرکرد برگزار می‌شود.

مردانی اضافه کرد: مجمع خیران مدرسه‌ساز با هدف توسعه و ترویج فرهنگ خیری و جذب کمک‌های افراد نیک اندیش فعال شده است و در جشنواره سال گذشته در استان ۶۴۰ میلیارد ریال تعهد جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از این میزان تاکنون محقق شده است.

بیشتر بخوانید

فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در ۱۷ منطقه آموزشی

وی گفت: هم‌اکنون انجمن خیران مدرسه‌ساز در تمام مناطق آموزشی استان فعال شده و برای جذب خیران از همه ظرفیت‌ها از جمله دیدار چهره به چهره، استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و همچنین بانوان فعال استفاده می‌شود.

مردانی اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۰ موسسه و بنیاد با انجمن خیران مدرسه‌ساز همکاری دارند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۸۲ طرح خیری نیمه‌تمام در سطح استان در حال ساخت است که برای تکمیل این طرح‌ها پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ارتباط با دنیا درصورت تعطیلی پنجشنبه تنها ۳ روز می‌شود/ نظر بخش خصوصی هم جویا شوید!