Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@12:50:48 GMT

معنویت ماه رمضان مرهمی بر ناآرامی های روحی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۵۶۲۰۷

معنویت ماه رمضان مرهمی بر ناآرامی های روحی

معنویت ماه مبارک رمضان بر ناآرامی ها و دل مشغولی های این روزهای جامعه مرهمی خواهد بود و مردم را در سایه این فیض معنوی به آرامش می رساند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، مشکلات، دغدغه ها و وضع نا متعادل امروز کشورمان که البته در بسیاری از کشورهای جهان نیاز چنین تجربه ای وجود دارد، آرامش خیال را از مردم گرفته و نارسایی در کیفیت زندگی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دغدغه های معیشتی، دردهای روحی، قرنطینه خانگی، مشکلات افراد جامعه و خبرهای منفی و شایعه پراکنی ها همه در یک مجموعه ای علیه زندگی انسان حاکم شده و بیقراری را ایجاد و آستانه تحمل را کاهش داده و مردم در این شرایط تنها به امید زنده هستند و قطعا راهی جز امید نیست.

 

امیدواری که یکی از مولفه های مهم زندگی است برای کیفیت زندگی و گذر از مشکلات اساسی بوده و کسانی که آستانه تحمل خود را با امید و انتظار توسعه داده اند کمتر از این شرایط رنج می برند و با اطمینان به انتظار گشایش نشسته اند.

 

این انتظار و امید وابسته به یک قدرت بی انتهایی است که افراد دارای این ویژگی ها بر سر مشکلات ایستاده اند، چرا که آن ها می دانند که کلید قفل های بسته در اختیار صاحب قدرت جهانی یعنی حضرت دوست بوده تا روزی گره ها را بگشاید و آرامش را ارزانی جامعه کند.

 

*حال و هوای معنوی رمضان بر دردهای مردم

 

فضای معنوی در فصل و ماه و مکان های خاص بسیاری را امیدوار کرده که روزگاران سخت می گذرد و شیرینی روزهای خوب را تجربه خواهیم کرد و در این مسیر باید ثابت قدم، مطیع امر پروردگار و خدمتگزار مردم باشیم.

 

ماه مبارک رمضان از جمله فرصت هایی است که انرژی داده و امنیت و آرامش روحی انسان را تقویت کرده و معنویت آن بر ناآرامی ها و دل مشغولی های این روزهای جامعه مرهمی شده و مردم را در سایه این فیض معنوی به آرامش می رساند.

 

بسیاری معتقد هستند که کسب آرامش در دعا و نیایش و معنویت محقق شدنی و آرزوها به وقوع می پیوندد، بر این اساس همواره بر انس با معبود و کمک به مردم توصیه کرده اند.

 

*تاثیر دعا و نیایش بر کاهش اختلالات روانی

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مقاله ای تاثیرات دعا و نیایش بر اختلالات روحی و روانی را مورد بررسی قرار داده و این اقدامات را بر افزایش سلامت روان موثر بیان کرده است.

 

«زهرا امینی» با بیان اینکه امید به اصلاح امور در بین افراد معنوی وجود دارد، تصریح کرد: این دسته از مردم با انس به معنویت آرامش را تجربه و سلامت را به روح خود هدیه می دهند چرا که آن ها باور به رفع مشکلات به دست پروردگار دارند.

 

وی ادامه داد: اگر عاقبت امور برای تقوا پیشگان است، پس بهترین سرنوشت را افراد متدین و تقوا پیشه واقعه تجربه خواهند کرد و ثمره آن به خودشان خواهد رسید.

 

امینی یادآورشد: افرادی که با مباحث معنوی انس دارند آن ها به آینده اعتماد داشته و صبورانه در برابر مشکلات می ایستند و با هم نوعان خود مدارا می کنند.

 

*تخریب آرامش انسان به واسطه گناه

 

کارشناس مسائل فرهنگی و مذهبی بر آثار مخرب گناه و معصیت بر انسان اشاره کرد و گفت: آرامش درونی افراد به واسطه گناه و معصیت به هم می ریزد.

 

«صادق صالحی» با بیان اینمه جامعه نیز از این تخریب وضعیت متاثر می شود، خاطرنشان کرد: انسان برای آرامش خود به انجام خوبی ها و رفتارهای نیکو نیاز دارد تا به واسطه آن به موفقیت برسد.

 

وی وجود فضای معنوی در ماه مبارک رمضان را برای رفع چالش های روحی التیام بخش عنوان کرد و اظهارداشت: بهبود شرایط سخت زندگی علاوه بر انجام اقدام عملی موثر بر تمرکز نسبت به مسائل روحانی نیز نیاز دارد.

پایان پیام/128

منبع: شبستان

کلیدواژه: اختلالات روانی ماه مبارک رمضان معنویت اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۵۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، ساسان زارع معاون هماهنگ کننده قرارگاه بقیه الله در یازدهمین همایش سراسری مسؤولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که در مجتمع یاوران مهدی قم برگزار شد با اشاره به مواجه مستقیم جمهوری اسلامی ایران با رژیم صهیونیستی ابراز کرد: در این مواجهه غول‌های تکنولوژی دنیا در حوزه پدافند در مقابل ما قرار گرفتند و یک جنگ تمدنی در حوزه تسلیحات نظامی شکل گرفت.

وی با اشاره به دلیل این که طرف مقابل مغلوب شد، اظهار کرد: یک بار کشورهای عربی جمع شدند تا کوچک‌ترین ضربه‌ای به اسرائیل بزنند؛ ولی با وجود این که تا بن دندان مسلح بودند و در زمان خود هیچ کسری تسلیحاتی نداشتند ولی شکست خورده جنگ را ترک کردند ولی دلیل اینکه امروز این پیروزی رقم خورد این بود که الگوی تهیه تسلیحات نظامی ما بومی بود.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه بقیه الله با بیان اینکه وقتی کشوری یک اسلحه تولید می‌کند توان مقابله با آن را هم دارد، گفت: آن چیزی که امروز باعث شد که طرف مقابل مقهور و مغلوب شود این بود که با تسلیحات و تکنولوژی روبرو شد که هیچ اطلاعی از آن نداشت.

وی با بیان اینکه مشکل آمریکا با حاج قاسم این بود که با الگوی تصمیم گیری او آشنا نبودند و آن را نمی‌شناختند، گفت: هر ایده جدید حکمرانی که متولد می‌شود باید بتواند ساختارهای مخصوص به خود را گسترش دهد و سبک زندگی مختص خود را شکل دهد و اگر این کار را نکنند شکست می‌خورد.

زارع با بیان اینکه اگر ما نتوانیم ساختارهای زندگی برخاسته از ایده مرکزی ولایت فقیه و مردم سالاری دینی را شکل دهیم این ایده به تحقق نخواهد رسید، گفت: ما نمی‌توانیم یک سیستم غربی را وارد کشور کنیم و برداشت نهایی ما تمدن اسلامی باشد؛ بنابراین اگر ما نتوانیم ساختارهای بومی مبتنی بر مردم سالاری دینی را شکل دهیم هیچ گاه تمدن نوین اسلامی شکل نخواهد گرفت.

وی موفقیت موشکی ایران در مواجهه با اسرائیل را نمونه کوچکی از بلوغ مردم سالاری دینی در حوزه امنیتی و تسلیحاتی دانست و گفت: وقتی تکنولوژی غرب را وارد می‌کنیم در حقیقت فکر، ارزش و چارچوب‌های فرهنگی آن کشور را وارد کرده ایم و همین مشکل ما با رژیم پهلوی بود.

معاون هماهنگ کننده قرارگاه بقیه الله با بیان اینکه این نکته تمدنی در دیگر حوزه‌ها هم باید شکل بگیرد، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با دهه هشتادی‌ها به آنها فرمودند که شما ایران را در قله تمدن دنیا خواهید دید و در جای دیگر فرمودند این تمدن شکل نخواهد گرفت مگر با کشور مستقل، پیشرفته، معنوی و الهام بخش.

وی مأموریت ویژه جامعه قرآنی عصر را ارتقای ظرفیت‌های معنوی جامعه بر مبنای ترویج انس با قرآن دانست و گفت: الگوی تمدنی مردم سالاری دینی با حضور و نقش آفرینی مردم مؤمن به وجود آمده است و این حضور باید به صورت پر رنگ تر ادامه پیدا کند.

زارع با بیان اینکه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به دو دلیل باید الگوی عمل در گام دوم انقلاب تغییر کند و یک حرکت عمومی شکل بگیرد، افزود: دلیل اول اینکه مسائل گام دوم انقلاب از جنس فرهنگی و غیر ملموس است و دلیل دوم اینکه حرکت‌های فرهنگی و نرم نیاز به استمرار و امتداد اجتماعی و اتخاذ یک سبک زندگی مجاهدانه دارد.

وی با بیان اینکه یک تمدن به صورت تدریجی شکل می‌گیرد و به اوج می‌رسد گفت: هر چه تعداد جلسات خانگی بیشتر شود جامعه اسلامی‌تر می‌شود و نباید از این کار خسته شویم بلکه باید به این فعالیت خود ادامه دهیم و نتایج آن را بعدها ببینیم.

کد خبر 6089237 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • پاسداران خود را در راه امنیت مردم فدا می‌کنند
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • سکوت جامعه آرامش قبل از طوفان است /حکومت پس از جنبش مهسا به رویه سابق برگشت / زندگی گراها فاقد توانمندی برای ایجاد سامانه های جدید قدرت هستند
  • از روان تا درمان
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • کنایه تمسخر آمیز وزیرخارجه رژیم اسرائیل به اردوغان؛ سریالت را ببین + عکس | واکنش ترکیه
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است