Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@22:39:51 GMT

لندن پیشرو در پایداری و زیست‌پذیری شهر

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۰۶۱۹

لندن پیشرو در پایداری و زیست‌پذیری شهر

پایتخت انگلستان از زمان‌های قدیم تا به امروز، به عنوان پیشرو نوآوری‌های شهری در جهان شناخته شده است؛ اولین راه‌آهن زیرزمینی جهان در لندن ساخته شد و این در حالی است که پایتخت بریتانیا در سال ۲۰۱۹، عنوان اولین شهر پارک ملی دنیا را از آن خود کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بسیاری از محققان شهری جهان مولفه‌هایی نظیر اکوسیستم، شبکه پشتیبانی و پروژه‌های اعجاب‌انگیز لندن را در موفقیت آن برای نوآوری‌ها سهیم می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایتخت انگلستان، تمام متخصصان در رشته‌های فناوری، علوم زیستی، امور مالی، قانونی و سایر بخش‌های خلاق همگی تحت حمایت دولت قرار دارند و در نتیجه با انگیزه کافی به ارائه طراحی‌های خلاقانه خود برای افزایش هر چه بیشتر پایداری و زیست‌پذیری شهر می‌پردازند. به ویژه، فناوری از اهمیت بسیار بالایی برای این کلانشهر برخوردار بوده و به همین دلیل، لندن بزرگترین و مهم‌ترین کمپانی‌های قاره اروپا را در خود جای داده است. همچنین، متخصصان در بخش نوآوری‌های طراحی شهری با دسترسی به منابعی غنی مانند نیروی انسانی و طرح‌های حمایتی دولت، هر ساله پروژه‌های شگفت‌انگیزی به مقامات شهر ارائه می‌دهند.

مقامات محلی پایتخت انگلستان ادعا کرده‌اند که تا سال ۲۰۵۰، یک سوم فضاهای شهر را پوشش‌های سبز فرا خواهد گرفت و لندن به هدف صفر انتشار کربن دست خواهد یافت. به همین دلیل، مقامات ارشد اتحادیه کشورهای اروپایی، عنوان اولین شهر پارک ملی را به لندن اعطا کرده و آن را به عنوان منطقه‌ای برای نوآوری‌های پاک مورد توجه قرار داده‌اند. اما پرسشی که هم‌اینک پیش روی همه وجود دارد اینکه، چگونه پایتخت انگلستان به موقعیت کنونی دست یافته است؟

جایگاه لندن در جهان

بسیاری از محققان شهری بر این باورند که لندن جایگاه بسیار ارزشمندی در اقتصاد جهانی دارد چرا که اکوسیستم آن، فرصت‌های تجاری زیادی را در اختیار بازرگانان و کارآفرینان قرار می‌دهد. هر ساله صدها و حتی هزاران رویداد صنعتی مهم با حضور مشاوران مجرب فناوری برگزار می‌شود که تاجران بسیاری را از سراسر دنیا به خود جذب می‌کند. علاوه بر این، سرمایه‌گذاران فناوری مشهور شهر همیشه به سایر کارآفرینان علاقمند، نحوه موفقیت در تجارت جهانی را آموزش می‌دهند و از این طریق، به جذب چنین افرادی از سراسر جهان به پایتخت انگلستان کمک می‌کنند که این امر به سهم خود نقش مهمی در رونق اقتصادی شهر ایفا می‌کند. مهم‌تر از همه اینکه، متخصصانی در رشته‌های مختلف، مهارت‌های خود را مشتاقانه به سایر بخش‌های مهم آموزش می‌دهند تا از این طریق، به هوشمندسازی لندن در تمامی زمینه‌ها کمک کنند.

شبکه قدرتمند پشتیبانی شهری

مقامات ارشد لندن در پشتیبانی از تمام کسب و کارها، از شرکت‌های نوپا گرفته تا نهادهای بزرگ جهانی، از هیچ اقدامی دریغ نکرده و همیشه در تلاش بوده‌اند زمینه را برای موفقیت تمام آن‌ها فراهم آورند. شهردار لندن شخصاً تمام شرکت‌های تازه تأسیس را تحت حمایت خود قرار داده و در تلاش است آن‌ها را در رسیدن به موفقیت در زمینه تجارت‌های داخل و خارج از کشور، یاری کند. بسیاری از کارآفرینان برجسته پایتخت بریتانیا، رسیدن به جایگاه کنونی خود را مدیون پشتیبانی‌های مداوم مقامات دانسته و ادعا کرده‌اند بدون دخالت این افراد رونق کسب و کار آن‌ها تا بدون شک این اندازه، امکان‌پذیر نمی‌شد.

طرحی که گروهی از خلاقان بریتانیایی برای نصب ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی در سراسر پایتخت انگلستان ارائه دادند، تنها با حمایت‌های ویژه مقامات به مرحله اجرا درآمد. بدیهی است که نصب همین ایستگاه‌های شارژ باعث ترغیب بسیاری از ساکنان لندن به جایگزین کردن وسایل حمل و نقل موتوری خود با نوع الکتریکی آن‌ها شد که همین امر مزایای بسیاری برای شهر در پی داشت که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کاهش چشمگیر انتشار کربن در هوا اشاره کرد.

آینده پیش روی لندن

از آن‌جا که تا آینده‌ای نه چندان دور، پروژه‌های بسیاری در سراسر پایتخت انگلستان پیاده خواهد شد، بنابراین، انتظار می‌رود لندن به زودی به جایگاهی بالاتر در زمینه نوآوری شهری جهان دست یابد. در حال حاضر، بسیاری از جوانان خلاق شهر، مشغول به ایده‌پردازی در راستای زیست‌پذیری و پایداری هر چه بیشتر پایتخت انگلستان هستند و هر روز بر تعداد طرح‌هایی افزوده می‌شود که برای پیاده‌سازی در شهر به تأیید مقامات می‌رسد.

گزارشات حاکی است که لندن یک مرکز نوآوری با بالاترین سرعت رشد در بریتانیا به حساب می‌رسد که بر اساس پیش‌بینی بسیاری از محققان، تا آینده‌ای نه چندان دور، به این موقعیت در اتحادیه اروپا و حتی جهان نیز دست خواهد یافت.

کد خبر 490393

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لندن شهرهای جهان انگلیس شهر پایدار شهر زیست پذیر شهر هوشمند هوشمندسازی هوشمندسازی شهرها کارآفرینی رونق اقتصادی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پایتخت انگلستان نوآوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد

«صادق خان» موفق شد تا در انتخابات شهرداری لندن بر رقیب خود از حزب محافظه‌کار غلبه و کرسی شهرداری پایتخت انگلیس را برای سومین دور متوالی حفظ کند.

خان که از سال ۲۰۱۶ کرسی شهرداری لندن را بر عهده دارد، توانست با کسب ۴۳ درصد آراء سوزان هال از حزب محافظه‌کار را شکست داده و برای چهار سال دیگر بر مسند شهرداری لندن تکیه بزند.

این برای نخستین بار است که یک شهردار لندن برای سه دوره متوالی انتخاب می‌شود. گفتنی است که این سمت در سال ۲۰۰۰ ایجاد شد و نخستین کرسی آن به «کن لیوینگستون» از حزب کارگر رسید. هشت سال بعد یعنی سال ۲۰۰۸ بوریس جانسون بر مسند شهرداری لندن تکیه زد و سپس صادق خان انتخاب شد.

خان به دلیل مسلمان بودن در میان جوامع اسلامی طرفدارانی دارد؛ مواضع ضد امپریالیستی وی نیز به ویژه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ هوادارانی را برای او در میان گروه‌های حقوق بشری دست و پا کرده است.

اما سیاست‌های سختگیرانه او در حوزه مقابله با تغییرات اقلیمی، با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است. او تابستان سال گذشته طرح حذف خودرو‌های قدیمی از خیابان‌های شهر را به اجرا گذاشت و با این کار ده‌ها هزار راننده را به اصطلاح پیاده و یا با جریمه‌های سنگین مواجه کرد.

بر اساس طرح موسوم به یولز، روزانه ۱۲.۵ پوند (حدود ۱۶ دلار) برای اکثر خودرو‌های بنزینی و ون‌های تولید شده پیش از سال ۲۰۰۶ میلادی و خودرو‌های دیزلی قبل از ۲۰۱۵ میلادی جریمه تعیین شده است.

این طرح ابتدا در سال ۲۰۱۹ در مرکز لندن پیاده شد؛ در سال ۲۰۲۱ به حومه‌های داخلی شهر گسترش یافت و از تابستان سال گذشته کل لندن از جمله حومه‌های بیرونی آن که بیش از نیمی از جمعیت ۹ میلیون نفری شهر در آن زندگی می‌کنند را در بر گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۷۰۰ هزار خودرو با استاندار‌های طرح یولز سازگار نبودند و رانندگان این خودروها، در شرایط بغرنج اقتصادی و بحران هزینه‌های زندگی در انگلیس، ناگزیر به تعویض خودرو‌های خود شدند.

«خان» دو سال پیش گسترش طرح یولز در سراسر لندن را به رای گذاشت و ۶۰ درصد از مردم مخالفت کردند. او، اما با ادعای دستکاری شدن آرا، اعلام کرد این طرح را مطابق با آنچه وظیفه خود برای مقابله با تغییرات اقلیمی نامید و به رغم مخالفت دولت، پیش خواهد برد.

آمار‌ها نشان می‌دهد که اجرای طرح یولز در مناطق مرکزی لندن طی سال‌های گذشته، میلیون‌ها پوند برای شهرداری لندن منفعت مالی به همراه داشته و این مساله حسن نیت طرح «صادق خان» را در شرایطی که سیستم حمل و نقل لندن با کمبود بودجه و اعتراض گسترده کارکنان آن مواجه است، زیر سوال برده است.

آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که شهرداری لندن فقط در سال گذشته میلادی ۲۲۴ میلیون پوند درآمد از اجرای این طرح به جیب زده است. حدود یک سوم از این مبلغ از طریق جریمه و مابقی آن به واسطه شارژ روزانه تردد رانندگان حاصل شده است.

سوزان هال رقیب خان گفته بود که طرح یولز منصفانه نیست و از نخستین روزی که بر کرسی شهرداری لندن تکیه بزند، این طرح را ملغی و سایر سیاست‌های سختگیرانه علیه رانندگان را کاهش خواهد کرد. او، اما سومین نماینده حزب محافظه‌کار است که طی ۸ سال گذشته دربرابر خان شکست خورد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • ملت ایران با تبعیت پذیری از رهبری راه شهدا را ادامه می‌دهند
  • صادق خان شهردار لندن شد
  • صادق خان برای سومین دور شهردار لندن شد
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است