Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@19:15:55 GMT

وضعیت بورس این هفته چگونه خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۰۶۹۶

وضعیت بورس این هفته چگونه خواهد بود؟

یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است هفته بعد بنا بر شروطی میتواند نقطه عطف بورس باشد.

به گزارش سرویس بورس مشرق، بورس اوراق بهادار تهران در آخرین روز هفته روند رو به رشد به خود گرفته و با افزایش ۵۰۷۲ واحد به رقم یک میلیون و ۲۰۷ هزار و۷۰۲ واحد رسید. شاخص کل نیز با معیار هموزن ۲۰۸ واحد کاهش یافته و به رقم ۴۲۷ هزار و ۲۵۴ واحد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۴ میلیون و ۸۳۲ هزار میلیارد تومان رسید.

چهارشنبه معامله‌گران در بورس تهران بیش از ۶.۴ میلیارد تومان سهام  حق تقدم و اوراق مالی در قابل ۴۷۶ هزار نوبت معامله و به ارزش ۴۴۰۴ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

بیشتر بخوانید:

چرخش بورس با وعده حمایت

محمد خبری زاده، کارشناس بازار سرمایه، در رابطه با روند بورس در هفته‌ای که گذشت گفت: از ابتدای هفته گذشته کمی روند معاملات در سهم‌های بزرگ تغییر پیدا کرده است و فروشنده به هر قیمتی سهم‌های خود را نمی‌فروشد. عرضه در بازار زیاد است ولی نوع معاملات به شکلی است که دست خریدار در سهم‌های بزرگ و بنیادی بازتر از فروشنده است. این اتفاق هم زمانی رخ داد که جمعه هفته گذشته حدود ۱۰۰ نفر از کارشناسان بازار نامه‌ای به سران سه قوه دادند و در آن پیشنهاداتی مطرح شد که در کنار رایزنی که سازمان بورس با قوه‌های مختلف داشت، احتمالا به نتیجه برسد.

​وی افزود: روز سه شنبه هم رییس سازمان بورس در صحبت خود اعلام کرد بسته پیشنهادی ۷ به علاوه ۳ مطرح میشود. همه این‌ها باعث شد که در دو روز آخر هفته شاخص مثبت شود. اگر خبر منفی بابت این که آن مصوبات اجرایی نمیگردد نیاید میتوانیم به روزهای آینده امیدوار باشیم. 

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: امسال را اگر سالی فرض بگیریم که تاحدی ثبات یا رکود در بازارهای دیگر مثل مسکن و خودرو بوجود بیاید، بازار سرمایه از جایگاه ویژه‌تری برخوردار است و بازده بیشتری خواهد داشت.

وی در پاسخ به این که چه سهم‌هایی از شانس بیشتری در بازار سرمایه برخوردارند، گفت: بازار سرمایه دو دسته شده است. دسته اول نزدیک به ۴۰۰ نماد است که کوچک و متوسط هستند و در صف فروش قفل شده‌اند. دسته دوم نمادهای بنیادی بازار مثل نمادهای پتروشیمی، پالایشی، فلزات و هولدینگ‌های مرتبط با آن‌ها هستند.

وی افزود: با توجه به اوضاع قیمت‌های جهانی و فرض این که توافق ایران و آمریکا احیا می‌شود، این صنایعی که اسم بردم در کنار صنعت بانک می‌توانند پیشرو بازار شوند و مردم میتوانند بازده خوبی از آن بگیرند. 

خبری زاده بیان کرد: یک شایعه‌ای در بازار پیچیده است که در هفته بعد دامنه بازار متقارن می‌شود و همچنین تغییراتی در نحوه حجم مبنا به وجود می‌آید.ما احتیاج داریم آن ۴۰۰ نمادی را که در صف فروش قفل هستند با استفاده از دستورالعمل‌های موجود به نحوی متعادل کنیم.

وی افزود: متعادل کردن آن‌ها به این صورت است که دامنه نوسان باز شود و یا این که قوانین گره معاملاتی و حجم مبنا را تغییری بدهیم و اجازه بدهیم این‌ها از قفل بودند در بیایند، حتی اگر افت قیمت پیدا کنند. اگر که این اتفاقات رخ بدهد می‌توانیم بگوییم هفته بعد نقطه عطفی برای سال ۱۴۰۰ است.

منبع: خبرآنلاین

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فایل صوتی ظریف بورس بازار بورس شاخص بورس بورس تهران فرابورس اخبار بورس بازار بازار سرمایه بازار سهام سهام پیش بینی بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۰۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد

به گزارش خبرنگار مهر بازار بورس امروز در اخرین روز معاملاتی هفته با افت ۳۹۰۱ واحد به کار خود پایان داد و شاخص کل به عدد ۲,۲۶۴,۹۲۴ رسید.

همچنین شاخص هم وزن نیز با ۴۲ واحد رشد به عدد ۷۵۰,۸۴۳ رسید.

از نمادهایی که امروز موجب افت شاخص کل شدند می‌توان به نمادهای فملی، فولاد، کچاد، فارس، کگل و شستا اشاره کرد.

با کاهش حجم معاملات سهام و حق تقدم سهام به ۶.۵ میلیون برگه در بازار روز جاری، ارزش معاملات خرد رقم دو هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان را ثبت کرد. همچنین حقیقی‌های بازار نیز روند خروج سرمایه از بازار را ادامه دادند تا خالص خروج پول حقیقی از بورس امروز به ۲۱۴ میلیارد تومان برسد.

در معاملات امروز نماد فن افزار بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۹۲ میلیارد تومان بود.

پس از فن افزار، ثفارس بیشترین ارزش معاملات را داشت و شستا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد کرومیت و فملی در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۹۶۴ سهم در صدر قرار گرفته است. ذوب در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به وبملت تعلق داشت. دو نماد کرمان و وتجارت نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۲ درصدی به ۲۴۹ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 6094265 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است