Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: رقابتهای لیگ های بدنسازی، بادی کلاسیک، فیزیک کلاسیک و بادی کلاسیک در 11 دسته وزنی و قدی برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام حسن رهنماییان درباره جلسه کمیته فنی با مسئولان سازمان لیگ در ارتباط با برگزاری مسابقات لیگ پرورش اندام اظهار داشت: جلسه برگزار شده با اعضای کمیته فنی و نمایندگان تیمها مقرر شد که رقابتهای لیگ در 11 دسته قدی و وزنی با حضور ورزشکاران رشته های بادی بیلدینگ (اوزان 75-، 85-، 95- و 95+) بادی کلاسیک (1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

75- و 1.75+)، فیزیک کلاسیک (1.75- و 1.75+) و بادی کلاسیک برگزار شود.

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام افزود: در بادی کلاسیک و فیزیک کلاسیک به نسبت قدها و وزن ها، ما طبق استاندارد جهانی با ورزشکاران برخورد می کنیم. اگر ورزشکاری بلندتر از 1.75 متر قامت داشته باشد، قد و وزن او لحاظ می شود و این طور نیست که چون قد او بیشتر از 1.75 متر است، با هر وزنی بتواند در مسابقه شرکت کند.

رهنماییان درباره شرایط ارفاق وزنی تصریح کرد: در مسابقات فیزیک، ورزشکاران در سه دسته 1.76-، 1.79- و 1.79+ شرکت خواهند کرد و سه کیلوگرم ارفاق وزن لحاظ خواهد شد.

وی درباره حضور ملی پوشان در این لیگ بیان داشت: هر تیم با یکی از ورزشکاران ملی پوش می تواند قرارداد ببندد. با نظر کمیته فنی که در مسابقات حضور دارند، برخی از افرادی که شاخص تر باشند و بدن آماده تری داشته باشند، برای حضور در اردوی تیم ملی نیز برگزیده می شوند. این مساله نشان دهنده اهمیت رقابتهای لیگ است.

سخنگوی کمیته فنی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در مورد حضور ملی پوشان در لیگ خاطرنشان کرد: هر تیمی که با یک ملی پوش قرارداد امضا کند، موظف است در هنگام اعزام های تیم ملی، آن فرد را به تیم ملی تحویل داده و ورزشکار نیز از سیستم لیگ خارج شده و به تیم ملی ملحق شود.

وی در ارتباط با تعداد نفرات هر تیم گفت: یک تیم در صورت نداشتن یک ورزشکار در یک وزن خاص، می تواند در وزن دیگر، دو ورزشکار را به مسابقه بفرستد. به این ترتیب در این 11 دسته، یک تیم می تواند 22 ورزشکار به همراه 2 ورزشکار ذخیره داشته باشد.

رهنماییان در خاتمه اذعان کرد: اطمینان دارم با برگزاری این گونه لیگ ها، بیش از قبل به چرخه این ورزش، کمک می شود و اسپانسرها وجودشان برای ورزشکارها مفید خواهد بود. 

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام فیزیک کلاسیک بادی کلاسیک کمیته فنی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش

به گزارش خبرنگار مهر، سه اثر پژوهشی تالیفی در حوزه های های مختلف موسیقی با تالیف پریچهر خواجه نوازنده و مدرس موسیقی، سپهر سراجی پژوهشگر موسیقی و کلارنس جی همیلتون در قالب آثار جداگانه پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.

افزایش مهارت در نوازندگی قانون با کتاب «مضراب»

کتاب «مضراب -جلد دوم» عنوان اثری جدید در قالب تمرین ها و قطعاتی برای ساز قانون به قلم پریچهر خواجه از نوازندگان عرصه نوازندگی قانون است که توسط نشر «ماهور» منتشر شده است:

خواجه درباره این کتاب نوشته است:

«مجموعه‌ مضراب رویکردی آموزشی دارد و با هدف گسترش کارگان مکتوب و اجرایی ساز قانون و تقویت مهارت نوازندگان طراحی و تنظیم شده‌ است. کتاب اول شامل ۳۰ تمرین با توجه به تکنیک‌های گوناگون بود و کتاب حاضر (مضراب ۲) شامل ۲۵ تمرین با تمرکز بر تکنیک‌های گسترش‌یافته و ۱۵ قطعه‌ ضربی است. تمرین‌ها و قطعات مجموعه‌ مضراب نیز با الهام از موسیقی ایرانی نوشته‌شده و حاصل ذهنیات و تجربیات پیوسته‌ نگارنده در نوازندگی و آموزش، طی سالیان متمادی است.

لازم به ذکر است که برای بهره‌گیری از این مجموعه، داشتن مهارت‌های پایه‌ نوازندگی قانون ضروری است و از این‌ رو مضراب برای نوازندگان سطح متوسط به بالا پیشنهاد می‌شود.»

«آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایران» و مساله هویت کتاب شد

یکی دیگر از کتاب های تازه منتشر شده حوزه موسیقی «آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایران - گفتمان ها و مساله هویت» نام دارد که با تالیف سپهر سراجی و مقدمه ساسان فاطمی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

سراجی درباره این اثر نوشته است:

«در دوران نوجوانی که بسیار پیگیر مباحث نظری، به‌ویژه مساله‌ نوگرایی و ضرورت آن، در حوزه‌ موسیقی ایرانی بودم، موضوع چندصدایی در موسیقی ایرانی بحثی داغ و پرطرفدار بود.

دغدغه و سودای موسیقیِ ایرانی چندصدایی‌ شده به اَشکال مختلف در آثار و گفتار موسیقی‌دانان ایرانی موج می‌زد و همچنان نیز کمابیش ادامه دارد. در همین دوران و هنگام تحصیل در رشته‌ آهنگسازی کم‌کم متوجه شدم که اگر به جای طرح این سوال که «موسیقی ایرانی را چرا و چگونه باید چندصدایی کرد؟»، بپرسیم: «بنیادها و مبانی نظری آهنگسازی در موسیقی ایرانی چیست؟»، آنگاه می‌توانیم به سوال نخست نیز راحت‌تر پاسخ دهیم، چراکه چندصدایی خود یکی از سرفصل‌های دانش و فنی بزرگ‌تر، یعنی آهنگسازی، محسوب می‌شود.

بنابراین با مرور زمان به این نتیجه رسیدم که باید پرسش‌ها به‌جای چندصدایی، هارمُنی و کنترپوان، به چیستی، چرایی و چگونگی «آهنگسازیِ موسیقیِ ایرانی» معطوف شود.»

خواندن یک کتاب با موضع «لمس کلاویه و بیان موسیقایی»

کتاب «لمس کلاویه و بیان موسیقایی» نوشته کلارنس جی‌همیلتون و ترجمه‌ حمید براری دیگر اثری است که این روزها پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.

در توضیح این کتاب آمده است:

«اگر نجاری بخواهد خانه ای چوبی بسازد، باید ابزار آلات کاملاً تیزی داشته باشد و همین طور در به کارگیری این ابزار هر جا که لازم باشد تبحر داشته باشد.

او باید قادر باشد که نقشه معمار را به‌ خوبی دنبال کند و دورنمای کافی برای معماری تکمیل شده داشته باشد.

به همین شکل یک پیانیست باید انگشتان و ماهیچه هایی داشته باشد که هنگام اجرا در مواقع بغرنج او را یاری دهند؛ او باید بتواند کلاویه ها را برای خلق درجات صدا به اندازه لمس کند.

همچنین باید قادر باشد طرح کلی و همین طور جزییات یک قطعه را آن طور که مورد نظر آهنگساز بوده است دنبال کند.

در کتاب پیش رو پیشنهاداتی برای به کارگیری از این ابزارها برای رسیدن به هدف فوق ارایه می دهیم.»

کد خبر 6092797 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • بازطراحی مرسدس بنزهای کلاسیک با تکنولوژی 2024 (عکس)
  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • ۳ عنوان نشریه دانشگاه قم به ISC ورود پیدا کرد
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!