Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:17:09 GMT

جهش های جدید ویروس کرونا با گردش بیماری افزایش می یابد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۳۷۴۷

جهش های جدید ویروس کرونا با گردش بیماری افزایش می یابد

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل کوهپایه زاده، روز شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، در نشست خبری به تشریح برنامه‌های هفته سلامت پرداخت و در ادامه گزارشی از وضعیت بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه داد.

وی با اشاره به تلاش‌هایی که در نظام سلامت کشور صورت می‌گیرد، گفت: در سال ۱۴۰۰ هم کماکان با پاندمی کووید ۱۹ دست به گریبان هستیم و هر روز جهش جدیدی را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً وقتی گردش ویروس بیشتر می‌شود، جهش‌های جدیدی نیز رخ می‌دهد.

کوهپایه زاده با عنوان این مطلب که راه گریزی از کرونا نیست، افزود: در حال حاضر با رعایت پروتکل‌ها و واکسیناسیون می‌توان با این بیماری مقابله کرد.

وی ادامه داد: آنچه مهم است، مدافعان سلامت در این مسیر دست از تلاش برنداشته اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: در سال گذشته دانشگاه‌ها همه انرژی خود را صرف بیماری کرونا کردند و ما هم با بیش از ۵.۴ میلیون نفر جمعیت تحت پوشش، بیشترین بار بیماری را تحمل کرده ایم و شاید در استان تهران، اولین دانشگاه باشیم.

وی گفت: در شرایطی با کرونا برخورد کردیم که با تحریم‌های دارویی مواجه بودیم.

کوهپایه زاده با اشاره به افتتاح بیمارستان در منطقه شهر قدس با جمعیت ۴۰۰ هزار نفری، افزود: این بیمارستان با ۱۶۰ تخت افتتاح شد و امیدواریم به همین تعداد تخت بیمارستانی نیز در شهر ملارد افتتاح کنیم.

در ادامه بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در ارتباط با واکسن کرونا برای جمعیت تحت پوشش، گفت: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، کار واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال را از سه شنبه گذشته آغاز کرده ایم.

وی افزود: بر اساس ظرفیتی که وجود دارد با سالمندان تماس می‌گیریم تا برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

عشرتی گفت: سالمندان نگران نباشند و لازم نیست حضوری مراجعه کنند. همکاران ما حتماً تماس می‌گیرند.

کد خبر 5201465

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران هفته سلامت ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا آسم و آلرژی ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علیرضا زالی سعید نمکی سازمان بیمه سلامت کووید 19 شیوع کرونا سازمان غذا و دارو سرطان اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ۶۰۰ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشور‌های اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشور‌ها تا ۵ هزار مگاوات قابل افزایش است. تبادل برق با کشور‌های همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند.

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیر‌های انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (۵٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشور‌ها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد