Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@01:23:28 GMT

افزایش جهش های جدید ویروس با گردش کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۶۳۷۹۹

افزایش جهش های جدید ویروس با گردش کرونا

به گزارش خبرنگار مهر، جلیل کوهپایه زاده، روز شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، در نشست خبری به تشریح برنامه‌های هفته سلامت پرداخت و در ادامه گزارشی از وضعیت بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه داد.

وی با اشاره به تلاش‌هایی که در نظام سلامت کشور صورت می‌گیرد، گفت: در سال ۱۴۰۰ هم کماکان با پاندمی کووید ۱۹ دست به گریبان هستیم و هر روز جهش جدیدی را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً وقتی گردش ویروس بیشتر می‌شود، جهش‌های جدیدی نیز رخ می‌دهد.

کوهپایه زاده با عنوان این مطلب که راه گریزی از کرونا نیست، افزود: در حال حاضر با رعایت پروتکل‌ها و واکسیناسیون می‌توان با این بیماری مقابله کرد.

وی ادامه داد: آنچه مهم است، مدافعان سلامت در این مسیر دست از تلاش برنداشته اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: در سال گذشته دانشگاه‌ها همه انرژی خود را صرف بیماری کرونا کردند و ما هم با بیش از ۵.۴ میلیون نفر جمعیت تحت پوشش، بیشترین بار بیماری را تحمل کرده ایم و شاید در استان تهران، اولین دانشگاه باشیم.

وی گفت: در شرایطی با کرونا برخورد کردیم که با تحریم‌های دارویی مواجه بودیم.

کوهپایه زاده با اشاره به افتتاح بیمارستان در منطقه شهر قدس با جمعیت ۴۰۰ هزار نفری، افزود: این بیمارستان با ۱۶۰ تخت افتتاح شد و امیدواریم به همین تعداد تخت بیمارستانی نیز در شهر ملارد افتتاح کنیم.

در ادامه بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در ارتباط با واکسن کرونا برای جمعیت تحت پوشش، گفت: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، کار واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال را از سه شنبه گذشته آغاز کرده ایم.

وی افزود: بر اساس ظرفیتی که وجود دارد با سالمندان تماس می‌گیریم تا برای تزریق واکسن مراجعه کنند.

عشرتی گفت: سالمندان نگران نباشند و لازم نیست حضوری مراجعه کنند. همکاران ما حتماً تماس می‌گیرند.

کد خبر 5201465

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران هفته سلامت ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا آسم و آلرژی ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علیرضا زالی سعید نمکی سازمان بیمه سلامت کووید 19 شیوع کرونا سازمان غذا و دارو سرطان اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟