Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام حبیب‌زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت رو به بهبود بیماری کرونا در اردبیل و کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های جدید اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت بیماری در مقایسه با هفته‌های گذشته کاهش چشمگیری را نشان می‌دهد که بی‌شک این مهم در نتیجه همکاری و تعامل مردم با کادر درمان و دستگاه‌های نظارتی و خدماتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آمارها حاکی از مهار نسبی موج چهارم کرونا در اردبیل دارد، افزود: در حالی که در هفته‌های گذشته آمار بستری‌های کل استان به ۶۳۳ نفر رسیده بود اکنون با کاهش حدود ۹۰ نفری به ۵۴۵ نفر رسیده است که این مهم نشان از مهار نسبی موج خطرناک کرونا را دارد، به طوری که ما پیش‌بینی کرده بودیم در صورت تداوم وضعیت بحرانی کرونا در اردبیل در هفته‌های جاری آمار کل مبتلایان به ۷۰۰ تا ۱ هزار نفر نیز برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: در شبانه روز گذشته تعداد ۷۰ بیمار جدید در اردبیل شناسایی و بستری شده و ۶۵ بیمار نیز با کسب بهبودی نسبی از بیمارستان‌های با تشخصی پزشکان معالج ترخیص شده‌اند.

حبیب‌زاده از فوت ۴ شهروند دیگر در شبانه‌روزی گذشته خبر داد و اضافه کرد: با فوت ۴ نفر دیگر از اهالی استان اردبیل در اثر ابتلاء به بیماری کرونا تعداد کل جان باختگان ناشی از این بیماری در اردبیل به ۱ هزار و ۶۴۹ نفر رسید.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون ۷۸ نفر از بیماران بستری در مراکز درمانی استان تحت مراقبت‌های ویژه هستند که امید داریم این تعداد نیز با کسب بهبودی نسبی به بخش‌های دیگر منتقل شوند.

این مسئول ادامه داد: در حال‌حاضر ۵۰ درصد از ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان در اختیار بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بوده که در صورت افزایش احتمالی آمار مبتلایان و آزمایش‌های مثبت کرونا ظرفیت تخت‌های بیماری افزایش خواهد یافت.

به گفته حبیب‌زاده هم‌اکنون شهرستان‌های خلخال، مشگین شهر و پارس‌آباد در وضعیت قرمز کرونایی، شهرستان‌های اردبیل، گرمی و بیله‌سوار در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های نمین، اصلاندوز، کوثر، سرعین و نیر در وضعیت زرد قرار دارند.

امکان وقوع خیز پنجم دور از انتظار نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه در هفته‌های گذشته احتمال وقوع موج خطرناک‌تر و خیز پنجم کرونا در اردبیل دور از انتظار نبود، گفت: با رعایت موارد بهداشتی و پروتکل‌های مراقبتی توانستیم به کنترل نسبی موج چهارم کرونا دست یابیم که در این زمینه باید از مردم تشکر ویژه به دلیل همکاری منسجم با حوزه درمان استان داشت.

حبیب‌زاده افزود: امید داریم کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از کرونا دلیل و بهانه‌ای برای تشدید بی‌احتیاطی یا سهل‌انگاری‌ها در استان نباشد چرا که در صورت عدم پایبندی به شیوه‌نامه بهداشتی هر آن امکان وقوع موج خطرناک‌تر در استان وجود دارد.

وی افزود: نوع جهش یافته کرونا با سرعت انتشار و انتقال فوق سریع باید این ترس را در بین مردم تداعی کند که در صورت هر گونه بی‌احتیاطی هر چند جزئی می‌توانیم استان را درگیر یک موج خطرناک‌تر کنیم.

این مسئول همچنین از کاهش استفاده از ماسک در اردبیل خبر داد و گفت: ریسک بزرگ‌تری که هم‌اکنون در استان وجود دارد عدم استفاده شمار بیشتری از همشهریان از ماسک بهداشتی است که همین موضوع سبب تشدید سرعت انتشار ویروس کرونا می‌شود.

کد خبر 5201837

منبع: مهر

کلیدواژه: وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا اردبیل ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مراکز درمانی کادر درمان واکسن کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا آمار کرونا کرمانشاه واکسن کرونا گرگان بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 ماه مبارك رمضان عکس استانها اردبیل همدان کمک مومنانه کرونا در اردبیل موج خطرناک حبیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • وضعیت جاده‌ها / محور کندوان یکطرفه شد
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • افزایش ابر و کاهش نسبی دما از چهارشنبه در گیلان
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند