Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان روز شنبه در آیین انعقاد این تفاهم نامه بیان کرد: طرح ۳۱۳ بنا به بند هفت از ماده پنج اساسنامه این کمیته و بند ۱۸ سیاست های فرهنگی آن مبنی بر بهره گیری از ظرفیت روحانیان وحوزه‌های علمیه در ارایه خدمات فرهنگی و ارتقای باورهای دینی ولی نعمتان انقلاب اسلامی با امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین مرکز مدیریت حوزه علمیه کشور و کمیته امداد امام خمینی(ره)، اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمال شیبه گفت: این طرح  با هدف ایجاد ارتباط مستمر و مؤثر روحانیان با خانواده‌های مورد حمایت کمیته امداد از طریق فعالیت‌ فرهنگی در قالب اجرای روضه‌های خانگی و تبلیغ چهره به چهره ،درصدد تحکیم بنیان خانواده و تقویت باورهای دینی و کنترل آسیب‌های اجتماعی با محوریت مساجد است.

وی افزود: این طرح از امروز به مدت ۱۵ ماه برای تعداد ۸۸۵ خانوار در ۵۹ منطقه هدف در ۴۰ اداره اجرایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در سطح خوزستان در قالب ۶ گام  اجرا خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان با اشاره به چگونگی اجرای این طرح افزود: شناسایی و معرفی ۸۸۵ خانوار مددجوی معیشت بگیر عادی یا چند خدمتی و تبصره ۱۴ که دارای نوجوان و جوان در خانواده باشند و معرفی به روحانیان مجری طرح مستقر در مناطق هدف، توجیه عوامل استانی و مبلغان و خانواده ها برای آشنایی با طرح ، برگزاری دوره آموزشی ویدیو کنفرانس ویژه عوامل اجرایی طرح ، برگزاری روضه خانگی (طرح فلاح) و سرکشی به خانواده‌ها( طرح تبلیغ چهره به چهره) از جمله برنامه‌های این طرح است.

شیبه بیان کرد: همچنین در یک دوره ی پنج ماهه روحانی مجری طرح باید برای پنج خانوار طرح ۳۱۳ را اجرا کند.

وی گفت: از دیگر برنامه‌های این طرح برگزاری یک مجلس خانگی (طرح فلاح) به مدت ۳۰ دقیقه با هدف تقویت باورهای دینی و افزایش منزلت اجتماعی خانواده ، سه بار سرکشی از خانواده و اجرای طرح تبلیغی "چهره به چهره " با هدف شناسایی و رفع مسایل و مشکلات فرهنگی و نیازهای معیشتی خانواده است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان بیان کرد: اقدامات مدیریتی روحانیان مجری طرح برای پیگیری مسایل اولویت دار خانواده‌های مشمول طرح ۳۱۳، شناسایی و اولویت بندی نیازهای فرهنگی و اجتماعی خانواده، شناسایی و اولویت بندی نیازهای معیشتی خانواده، راه اندازی مرکز نیکوکاری در روستا با مدیریت روحانی و تعدادی از خواهران و برادران توانمند و علاقمند روستا  با هدف شناسایی و هم افزایی منابع وامکانات برای برطرف کردن مشکلات و نیازهای اولویت دار خانواده‌های مشمول طرح ۳۱۳ از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.

شیبه ادامه داد: نظارت طرح با ناظران معاونت تبلیغ مدیریت حوزه علمیه است که به ازای هر ۱۱ روستا یک نفر به عنوان ناظر اجرای طرح به کمیته امداد امام خمینی(ره) معرفی می‌کند.

در خوزستان ۱۳۰ هزار خانوار زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند.

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه کمیته امداد امام خمینی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه کمیته امداد امام خمینی خوزستان امضای تفاهمنامه کمیته امداد امام خمینی خوزستان اخبار کنکور کمیته امداد امام خمینی ره طرح ۳۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۷۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر سلطانی‌محمدی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان در دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با هدف حل چالش‌های بسیار محیط زیست منعقد شده است.

وی با بیان اینکه همکاری در این تفاهم‌نامه دوطرفه خواهد بود، ادامه داد: استفاده مطلوب از توانایی علمی دانشکده برای حل مشکلات و انجام تحقیقات کاربردی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای اعضای هیات علمی، طراحی و برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی - پژوهشی، استفاده متقابل از بانک اطلاعاتی و کتابخانه‌ها، حمایت از پروژه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان، استفاده از امکانات تحقیقاتی دانشگاه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در موضوعات زیست محیطی و همکاری برای ارتقای سطح تحصیلی کارکنان محیط زیست از مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همکاری برای پیشبرد اهداف دو طرفه، چاپ مقالات و کتب علمی، پذیرش دانشجویان برای گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی، همکاری در راه‌اندازی نشریات علمی و کمک برای ترجمه متون علمی، برگزاری نشست‌های سه‌جانبه میان صنایع، دانشگاه و محیط زیست برای شناسایی مشکلات، بررسی و ارائه راهکار از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز، تنها دانشکده تخصصی آب کشور است. در این دانشکده چهار گروه تخصصی آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، مهندسی محیط زیست و هیدرولوژی و منابع آب فعال هستند و در مقطع کارشناسی یک رشته، در مقطع ارشد ۱۰ رشته گرایش و در مقطع دکتری تخصصی نیز سه رشته گرایش تدریس می‌شوند. در این دانشکده، تمرکز روی گسترش دوره تحصیلات تکمیلی است.

دیگر خبرها

  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی