Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های غیر مشهود، اختراعات و دانش از تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان دارای تخصص در این حوزه حمایت شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سعیدحسین رفیعی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان راهبر سیستم دانش گفت: این شرکت به صورت کلی در حوزه توسعه کسب و کارهای دانش‌بنیان فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان و ارزش‌گذاری سهام و دارایی‌های دانشی و فنی شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور بخش دیگری از وظایف روزانه این شرکت را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان راهبر سیستم دانش ادامه داد: این شرکت به عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تا کنون موفق شده است بیش از 800 شرکت دانش‌بنیان را مورد ارزیابی قرار دهد. بیشتر این شرکت‌ها در حوزه‌هایی مانند نفت، گاز و پتروشیمی فعال هستند.

رفیعی با اشاره به حوزه فعالیت شرکت‌های که مورد ارزیابی قرار داده‌اند، افزود: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان ممکن است بخواهند سهام خود را عرضه و سرمایه جذب کنند یا به هر دلیل دیگری بخواند ارزش مالی سهم و دارایی‌های فناورانه و دانشی خود را بدانند، بر این اساس این شرکت بر اساس شاخص‌های فنی، این دارایی‌ها را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

این فعال دانش‌بنیان، ضمن تاکید بر لزوم توجه به حوزه‌های دانش‌بیان جدید، بیان کرد: شرکت‌های نوپا و فناور، اگر می‌خواهند در زمره شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گیرند، باید به سراغ فناوری‌ها و محصولاتی بروند که از پیچیدگی کافی فناورانه برخوردار باشد و کپی‌برداری از آن سهل و آسان نباشد.

به گفته وی، در حال حاضر گروه مپنا برای حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده است و شرکت ما در تلاش است تا با جذب شرکت‌های دانش‌بنیان توانا و دارای مهارت در حوزه‌های مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء آنها را به شرکت مپنا معرفی کند تا در صورت تایید، این مجموعه بزرگ اقتصادی بر روی طرح دانش‌بنیان آنها سرمایه‌گذاری کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان راهبر سیستم دانش، گفت: مپنا یک گروه صنعتی بسیار معتبر است و قرار گرفتن نام این شرکت در کنار مجموعه‌های دانش‌بنیان می‌تواند باعث توسعه تولید محصولات دانش‌بنیان در کشور شود. امیدوار هستیم فعالیت‌های خود را در آینده نزدیک بیش از گذشته گسترش دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان کسب و کار نوین شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بنیان دارایی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۰۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم