Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@07:43:20 GMT

نسخه نویسی الکترونیکی پزشکان و داروخانه ها در استان تهران

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۵۱۸۸

نسخه نویسی الکترونیکی پزشکان و داروخانه ها در استان تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم حسینی افزود: در استان تهران ۱۴۰۰ مطب طرف قرارداد با بیمه سلامت داریم که همه آن‌ها به سامانه نسخه نویسی الکترونیک وصل شده اند و همچنین مراکز آزمایشگاهی و داروخانه‌ها هم در حال حاضر به صورت الکترونیک نسخه می‌پیچند.

وی گفت: از اول اردیبهشت، توقف چاپ دفترچه کاغذی را برای صندوق بیمه همگانی آغاز کردیم و از اول خرداد هم صندوق روستاییان ما مشمول این طرح می‌شوند و بقیه صندوق‌های بیمه سلامت، از تیر دیگر چاپ دفترچه کاغذی نخواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران ادامه داد: در حال حاضر دفاتر پیشخوان، یک برگ اطلاعات هویتی تحویل بیمه شده‌ها می‌دهد که با آن برگه می‌توانند به هر مرکزی که می‌خواهند مراجعه کنند و از خدمات بیمه استفاده کنند.

حسینی اضافه کرد: چنان چه مرکز ارائه دهنده خدمت به هر دلیلی به سامانه نسخه الکترونیک متصل نباشد باید در سربرگ مطب یا آن مرکز با درج مشخصات بیماری برای او دارو و خدمات لازم تجویز شود و همه داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیکی موظف هستند با همان سربرگ خدمات را با تعرفه بیمه‌ای ارائه دهند

کد خبر 5202607

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه سلامت مریم حسینی نسخه نویسی الکترونیک ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا آسم و آلرژی ستاد ملی مقابله با کرونا شیوع کرونا سازمان غذا و دارو اهدای خون سعید نمکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سرطان دانشگاه علوم پزشکی ایران علیرضا زالی کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند