Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@09:10:52 GMT

ماجرای دلهره آور هم خانه شدن دختر ایرانی با یک داعشی + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۶۰۷۴

ماجرای دلهره آور هم خانه شدن دختر ایرانی با یک داعشی + فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برنامه «شهر زیبا» ویژه‌برنامه افطار شبکه پنج سیماست که در ماه مبارک رمضان با اجرای مصطفی امامی روی آنتن می‌رود.

شب گذشته «شهر زیبا» میزبان ترکان قربانزاده نویسنده کتاب «تنها در سامسون» بود.

این اثر براساس واقعیت نوشته شده و داستانِ زندگی دختری است که در کمال آرامش و آسودگی خیال، در شهر سامسون ترکیه مشغول تحصیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا از آنجا آغاز می‌شود که دختری با شکل و شمایل عجیب هم‌خانه او می‌شود. در پیِ این اتفاق، شخصیت اصلی داستان شب‌ها بدون امید به زنده ماندن می‌خوابد. این داستان هم‌زمان شده است با یکی از فجیع‌ترین و هراس‌انگیزترین اتفاقاتی که تمام خاورمیانه و جهان را فرا گرفته بود.

قربان‌زاده درباره دوران دانش آموزی خود گفت: من یک دانش آموز معمولی بودم با آرزو‌هایی که در سر داشتم، تحصیلات خودم را ادامه می‌دادم. همه تلاش من این بود که رشته مهندسی بخوانم و خیلی به این رشته علاقه داشتم.

وی ادامه داد: تصمیم گرفتم برای یکی از درس‌ها کلاس کنکور بروم و داستان از آنجا شروع شد. به خاطر استرس‌هایی که نزدیک کنکور داشتم استاد سعی کرد این استرس را کم کند به ما توصیه کرد خیلی نگران کنکور نباشیم و گفت شما موقعیت‌های بهتری دارید و می‌توانید خارج از ایران هم تحصیل خودتان را ادامه بدهید.

قربان زاده عنوان کرد: بعد از کلاس با همکلاسی‌ها برای کپی کردن جزوه‌های دانشگاه رفته بودیم که یک بیلبورد تبلیغاتی تحصیل در ترکیه را دیدیم. با توجه به اینکه عموی من در ترکیه ساکن بود دوستانم پیشنهاد کردند من شماره این موسسه را بردارم تا شاید بتوانم در آنجا درس بخوانم.

وی افزود: سال اول کنکور شرکت کردم، به خاطر اولین تجربه می‌دانستم که رتبه خوبی نخواهم داشت. با مادرم درباره موسسه که دانشجو برای ترکیه می‌پذیرفت صحبت کردم و باهم به آنجا رفتیم و قرار شد من کلاس‌های این موسسه را شرکت کنم.

قربان زاده توضیح داد: بعد از مدتی با صحبت‌هایی که با خانواده داشتم قبول کردند من دنبال هدف خودم بروم. من در استانبول رشته مورد علاقه ام مهندسی پزشکی را می‌خواندم و همه تمرکز من تحصیل در ترکیه بود. اواخر ترم اول متوجه شدم که زمان ثبت نام رشته دیگری را برای من ثبت نام کردند، چراکه من مهندسی زیستی را می‌خواندم درصورتی که علاقه من مهندسی پزشکی بود!

وی افزود: با مشورت‌هایی که با اساتید داشتم به من گفتند قطب این رشته آلمان و رژیم صهیونیستی است. دوران سختی را سپری کردم، با خانواده مشورت کردم و آن‌ها تصمیم نهایی را به خودم واگذار کردند. دوباره یک سال دیگر تلاش کردم و برای کنکور خواندم و رشته دندانپزشکی شهر سامسون ترکیه قبول شدم.

وی عنوان کرد: به سختی توانستم یک محل برای سکونت پیدا کنم و قرار بود یک هم خانه در کنار من زندگی کند. بعد از چند روز یک دختر خانم با پوشش متفاوت و خاص در اتاق حضور پیدا کرد که کاملا سیاه پوش و با پوشیه بود. قبلا چنین پوششی را ندیده بودم و تنها تصور من از آن پوشش در دوران قاجاریه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


قربانزاده درباره هم خانه عجیبش توضیح داد: ترکیه‌ای بود و رشته الهیات می‌خواند، آهنگ‌های عربی گوش می‌کرد. هر شب اتفاقات عجیب وغریبی برای من تعریف می‌کرد. یک شب نظرم را درباره آهنگ فضل شاکرجویا شد، من گفتم آهنگ هایش را گوش می‌کردم، اما از زمانی که عضو داعش شد دیگر آهنگ هایش را گوش نمی‌کنم. اما او در پاسخ به من گفت خوش به حالش شهید شد. همان شب از من خواست که نظرم را درباره داعش بگویم من گفتم همان چیزی که از اخبار می‌شنوم، اما گفت این‌ها دروغ محض است و باید دنبال حقیقت بگردی!

وی افزود: من این رفتار‌های عجیب را برای دوستانم در ایران توضیح می‌دادم و آن‌ها به من گفتند این دختر وهابی است و باید از او فاصله بگیرم. او به من می‌گفت من برای هدفی بالاتر دوباره مسلمان شدم و هدف من تبلیغ داعش است. هر روز داستان ترسناک‌تر می‌شد و یک بار من را به اتاقش دعوت کرد، پرچم داعش را به من نشان داد. یک دست نوشته به من داد که بخوانم روی آن نوشته بود سر‌ها با لذت و دقت بریده می‌شود زنده باد داعش و تکبیر...

قربانزاده عنوان کرد: همه حرف‌های دوستانم جلوی چشمم رد می‌شد و لحظات بسیار سختی را سپری کردم. شب‌ها در اتاقم را قفل می‌کردم. یک شب با دوستان ترکیه‌ای خودم قرار گذاشتم و آن‌ها متوجه استرس من شدند. من قصه را تعریف کردم و آن‌ها من را با مدیر خوابگاه‌های دانشجویی آشنا کردند، من با او ارتباط گرفتم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی افزود: در نهایت او را خواستند و من هم به خاطر استرس هایم یک ترم مرخصی گرفتم و به ایران برگشتم. در برگشت راهی مشهد شدم و بعد برای اولین بار در مراسم اعتکاف رفتم و تصمیم‌هایی گرفتم و قرار شد برای همیشه به ایران برگردم. من در کتاب تنها در سامسون جزئیات بیشتری درباره آن اتفاقات نوشتم.

در پایان امامی مجری برنامه گفت: یاد می‌کنم از ابر مردی که تا بود قوت قلب برای همه ما بود حاج قاسم سلیمانی و همه همرزمانش در جبهه مقاومت که جلوی داعشی‌ها ایستادند.

ویژه برنامه شهر زیبا به تهیه کنندگی مصطفی فاطمی هر شب حوالی ساعت ۱۹:۴۵ روی آنتن شبکه پنج می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی برنامه شهر زیبا هم خانه من گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود

به گزارش خبرآنلاین، این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

ایسنا در خبری نوشت:کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899170

دیگر خبرها

  • همسر سرمربی سپاهان کیست؟ این دختر ایرانی دل و دین ژوزه مورایس را برد!
  • ببینید | ازدواح سرمربی سپاهان با یک دختر ایرانی؛ ژوزه مورایس مسلمان شد
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا
  • ماجرای بازداشت مرزبانان ایرانی توسط طالبان چه بود؟
  • (ویدئو) ماجرای خواستگاری بازیگر معروف «نون خ» از دختر ترامپ
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • (تصاویر) چهره واقعی زن داعشی سریال پایتخت | نیلوفر رجایی کیست؟!
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • عاملان تعرض به ۲ دختر دانش آموز به اعدام محکوم شدند