Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:09:13 GMT

لذت دوبله سریالی کرونایی در روزهای دشوار بیماری

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۷۴۶۶

لذت دوبله سریالی کرونایی در روزهای دشوار بیماری

مدیر دوبلاژ سریال چینی «با هم» معتقد است، درس بزرگی که می‌توان از این سریال که با موضوع کرونا ساخته شده است گرفت، همدلی و یک‌صدایی ملتی بزرگ و کشوری پرجمعیت است که کرونا را در نطفه خفه کردند.

با حذف یک‌باره سریال مناسبتی «رعد و برق» از آنتن شبکه تهران، سریال چینی «با هم» از سومین شب ماه مبارک رمضان، جایگزین ساخته بهروز افخمی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریم بیانی ـ مدیر دوبلاژ سریال «با هم» ـ درباره این سریال چینی که در سال۲۰۲۰ با موضوع کرونا ساخته شده و هم اکنون از شبکه پنج سیما در حال پخش است، به ایسنا گفت: «با هم» سریال خوش‌ساختی است و داستان‌های قشنگی دارد. همکاری این آدم‌ها با هم و جانفشانی آنها در شرایط دشوار کرونا، در این سریال بسیار آموزنده است و من حین دوبله لذت می‌بردم.

این دوبلور یادآور شد که سریال چینی «با هم» را در شرایطی بسیار دشوار و پیچیده برای پخش در تعطیلات نوروز دوبله کرده‌اند، اما در نهایت این سریال در ماه رمضان و به جای سریال «رعد و برق» به روی آنتن شبکه پنج آمده است.

بیانی در ادامه درباره دشواری‌های دوبله این سریال توضیح داد: بابت دوبله این سریال واقعا پوستم کنده شد. در این سریال بازیگران به خاطر کرونا اغلب ماسک زده‌اند و این از جهتی کار را ساده تر می‌کرد اما از جهتی دیگر کارم را دشوار کرده بود؛ زیرا مترجم فقط از روی انگلیسی ترجمه کرده بود و ممکن بود دیالوگ پنج نفر را پشت سر هم نوشته باشد. من مجبور بودم از روی لباس پرستارها که اسمشان را نوشته بود، علامت‌گذاری کنم و رل‌ها را بدین صورت شناسایی و تقسیم‌بندی کنم که کار خیلی سختی بود.

او افزود: سریال در شرایط ویژه و فوری کار می‌شد و زمان‌بندی نداشتیم. از طرفی کرونا هم بود و من باید یکی یکی صدای گویندها را ضبط می‌کردم. گوینده‌ها یکی یکی وارد اتاق می‌شدند و دوبله می‌کردند. هر کدام در ساعتی مشخص می‌آمدند و کارشان را انجام می‌دادند و می‌رفتند، سختی‌اش برای صدابردار و مدیر دوبلاژ بود.

کریم بیانی

این دوبلور با بیان اینکه پایه و ستون اصلی یک کار در دوبله ترجمه است، عنوان کرد: من فیلم «محاکمه هفت شیکاگویی» را برای تلویزیون دوبله کردم و گفتم از طرف من از مترجمش تشکر کنید. کارِ بی‌نهایت سختی بود اما آنقدر که ترجمه خوبی داشت من از انجامش لذت بردم. برای سریال «با هم» برای هر قسمت ممکن بود دو شب وقت بگذارم؛ در حالی که این وقت را برای فیلمی مثل «محاکمه هفت شیکاگویی» گذاشتم.

بیانی از تمامی دوبلورهای قدیمی و جوان این سریال تشکر کرد و حضورشان را مایه‌ی دلگرمی دانست و افزود: گوینده‌های جوان و بااستعدادی داشتیم که در کنار باتجربه‌ها پشت‌گرمی ما بودند. بچه‌های باهوش، علاقه‌مند و صبوری بودند.

این دوبلور در پاسخ به این پرسش ایسنا که دوبله آثار کره‌ای با چینی چه تفاوت‌هایی دارد؟ توضیح داد: چند کار چینی و کره‌ای بیشتر نداشته‌ام و خانم زهره شکوفنده یا آقای باشکندی استاد کارهای شرقی هستند که خیلی هم خوب کار کرده‌اند. اما با همین چند کار، زبان کره‌ای را با زبان چینی خیلی متفاوت دیدم. چینی‌ها با دهان بسته حرف می‌زدند و لبشان زیاد تکان نمی‌خورد اما کره‌ای‌ها مثل خودمان با دهان باز صحبت می‌کنند؛ کره‌ای‌ها از نظر داستانی و ساخت فیلم و سریال خیلی پیشرفت کرده‌اند.

بیانی در پایان گفت: خروجی کار هر چه که شده است، نتیجه همکاری مطلق بچه‌ها با یکدیگر و با من است و امیدوارم رضایت‌بخش باشد. از رأس کار تا پایین از همه تشکر می‌کنم. اگر این حمایت‌ها نبود کار انجام نمی‌شد. از مردم خوبمان هم تشکر می‌کنم و امیدوارم اگر کم و کسری بوده من را ببخشند و باور کنند من با تمام وجود نه برای اینکار بلکه برای تمام کارهایم مایه گذاشته‌ام؛ زیرا مردمم را دوست دارم و معتقدم بسیار باهوشند و اگر به مردمم احترام بگذارم به خودم احترام گذاشته‌ام، پس برای احترام به خودم به مردمم احترام می‌گذارم و واقعا با تمام وجودم کار می‌کنم. اگر کمبودی هست عامدانه نبوده و شاید سوادم قد نداده یا انرژی‌ام تحلیل رفته است.

به گزارش ایسنا، سریال «با هم» محصول ۲۰۲۰ چین با موضوع شیوع بیماری کرونا و برخورد با این بیماری در کشور چین هر شب ساعت ۲۳ روی آنتن  شبکه پنج می رود. در این سریال اتحاد ملی و مبارزه برای ریشه کن کردن ویروس کووید ۱۹ به تصویرکشیده می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کریم بیانی دوبله همه باهم علیه کرونا کرونا در جهان سریال چینی کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که همانگونه که در گزارش روز ۱۳ اردیبهشت روزنامه همشهری نیز به آن پرداخته شد، ایران هم در زمان اوج ویروس کرونا از وارد کنندگان واکسن کرونا بود، تقریبا ۱۲درصد واکسن‌های وارداتی به ایران هم آسترازنکا بود، چیزی حدود ۲۵ میلیون دوز، به همین دلیل یک نگرانی جدید از تزریق این واکسن در اذهان عمومی شکل گرفت.

هشدارها و توصیه‌ها در ایران

نگرانی‌ که البته به گفته متخصصان تنها در صورت بروز عوارض در همان روزها و هفته‌های ابتدایی تزریق واکسن جدی است اما با گذشت دو سال از زمان تزریق و نبود علائم، دیگر خطری وجود ندارد.

البته در همان ماه‌های شروع واکسیناسیون در ایران و انجام ارزیابی‌های اولیه روی واکسن آسترازنکا توصیه‌هایی به عدم تزریق واکسن آسترازنکا برای گروه‌های سنی خاص(افراد زیر ۴۰ تا ۵۰ سال به ویژه زنان) مطرح شد.

مرگ‌هایی که باعث توقف واکسیناسیون در اروپا شد

البته تزریق آسترازنکا تنها منجر به بروز عوارض نشده و از آنجایی که مهمترین عارضه آن لخته شدن خون است، مرگ‌هایی به دلیل تزریق این واکسن نیز گزارش شده است. در همان ابتدای واکسیناسیون اتریشی‌ها از مرگ یک پرستار به دلیل اختلال انعقاد خون بعد از تزریق آسترازنکا خبر دادند، پس از آن هم مصرف‌کننده دیگری در این کشور دچار آمبولی ریه شد. همزمان در دانمارک هم یک مرگ و بروز خونریزی مغزی در بیمار دیگر ناشی از تزریق واکسن ثبت شد. مرگ‌هایی که به صورت موردی در دیگر کشورها هم گزارش می‌شد و توقف استفاده از این واکسن را در این کشورها در پی می‌آورد. موج توقف تزریق واکسن‌های آسترازنکا در اروپا از اسفند ۹۹ آغاز شد، ابتدا نروژ، ایسلند، بلغارستان، اتریش، هلند،‌ دانمارک و ایرلند و پس از آن‌ها، فرانسه، آلمان و بریتانیا، استونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، رومانی و لاتویا دستور توقف واکسیناسیون با این واکسن را دادند.

بیشتر بخوانید:

واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد

اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید

اکنون و پس از چند روز از تائید بروز عوارض نادر با تزریق واکسن آسترازنکا توسط شرکت سازنده و گذر بیش از دوسال از ممنوعیت آن در تعدادی از کشورهای اروپایی، شرکت آسترازنکا تصمیم به جمع آوری، پس گرفتن و حذف عرضه این واکسن در سراسر دنیا گرفته است.

پس گرفتن، جمع‌آوری و حذف تنها به دلایل تجاری!

به گزارش تلگراف، شرکت سازنده آسترازنکا دلایل تجاری را برای کنار گذاشتن این واکسن ذکر کرده است. این شرکت به طور داوطلبانه «مجوز بازاریابی» خود را در اتحادیه اروپا پس گرفته و در بیانیه‌ای اعلام کرده که واکسن دیگر تولید نمی‌شود و دیگر نمی‌توان از آن استفاده کرد.

مواجهه آسترازنکا با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی

آسترازنکا به دلیل پذیرش اسناد ارائه شده به دادگاه در مورد یک عارضه جانبی نادر ناشی از تزریق این واکسن، با شکایت ۱۰۰ میلیون پوندی در بریتانیا مواجه است. آسترازنکا در دادگاه پذیرفته است است که واکسن‌های آن می‌تواند در موارد بسیار نادری باعث ایجاد TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی شود یا به عبارت ساده تر لختگی خون یا کاهش پلاکت‌های خون شوند. ترومبوز در واقع به موقعیتی گفته می‌شود که یک لخته در داخل عروق سالم تحت شرایطی خاص ایجاد شود که می‌تواند مانع جریان خون در عروق شود. اگر این لخته یا تکه‌ای از آن در بدن شروع به حرکت کند به آن ترومبوآمبولی می‌گویند.

عوارض واکسن چه علائمی دارد؟

ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی (TTS) یک بیماری نادر اما جدی است که با تشکیل لخته‌های خون همراه با سطوح پایین پلاکت‌ها در خون مشخص می شود. این عارضه عمدتا با واکسن‌های خاص COVID-۱۹، به ویژه واکسن‌های ناقل آدنوویروس مانند آسترازنکا و واکسن «جانسون و جانسون» مرتبط بوده است.

ترومبوسیتوپنی معمولا در عرض چند روز تا چند هفته پس از واکسیناسیون ظاهر می شود. علائم شامل سردرد شدید، درد شکم، تورم پا، تنگی نفس و علائم عصبی است. این علائم می‌تواند نشان دهنده تشکیل لخته‌های خون در قسمت‌های مختلف بدن مانند مغز، شکم یا ریه‌ها باشد.

علت دقیق TTS به طور کامل شناخته نشده است، اما اعتقاد بر این است که شامل یک پاسخ ایمنی است که توسط واکسن ایجاد می‌شود، که منجر به لخته شدن غیر طبیعی و تخریب پلاکت می شود. تشخیص این عارضه نیاز به ارزیابی بالینی، مطالعات تصویربرداری برای تشخیص لخته‌های خون و آزمایش‌های آزمایشگاهی برای تایید تعداد پایین پلاکت‌ها دارد.

کد خبر 850366 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا سلامت واکسن آسترازنکا خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا پزشکی

دیگر خبرها

  • ده روسی: باید امیدوار باشیم؛ تیم‌های زیادی به شکست دادن لورکوزن نزدیک شدند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • امشب: ماموریت دشوار شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • جزئیاتی از آخرین وضعیت بیماری رضا رویگری | منتطرم میرباقری برای سریال جدیدش صدایم کند
  • آخرین عکس از این روزهای رضا رویگری
  • امروز مصاف دشوار عالمیان در یک هشتم نهایی
  • بیانیه‌های سریالی سپاهان علیه پرسپولیس با یک محتوا | آفرین؛ چه دیدگاه جالبی!