Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ابوطالب جلالی روز یکشنبه در نشست شورای مهارت آموزی شهرستان شاهرود افزود: تشکیل بانک اطلاعات از افراد دانش آموخته دانشگاهی برای تولیدی که در مسیر رقابت قرار دارد و نیز آموزش به روز در خط تولید موثر و ضروری است.

وی ادامه داد: امروزه آموزش های رسمی نظری در محیط بسته و بدون تعامل با محیط بیرون و مهارت آموزی منسوخ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، آموزش های مهارتی به عنوان ظرفیتی ارزشمند مورد توجه دنیا قراردارد و در برنامه بلندمدت جایگاه مناسبی برای آن دیده می‌شود.

جلالی با بیان اینکه در بیشتر کشورهای توسعه یافته در بحث آموزش و مهارت آموزی تعامل برون و درون بخشی نزدیکی به ویژه در حوزه های اقتصادی و غیررسمی وجود دارد ، تاکید کرد: از سال ۹۷ با مصوبه مجلس نظام جامع آموزش برای فنی و حرفه ای تعریف شد که فرصت تحصیل را از مسیرهای مختلف برای متقاضیان فراهم کند.

 فرماندار شاهرود با بیان اینکه برای کارجویان و شاغلان مهارت آموزی نوین و همیشگی ضروری است، گفت: باید تلاش شود تا مشارکت و همکاری واحدهای اقتصادی و صنعتی بیشتر جذب و بخشی از آموزش ها در این مراکز خصوصی و نیمه دولتی انجام شود.

جلالی با اشاره به اینکه در حوزه مهارت آموزی هم باید تعامل های جدید و پیوندهایی بین نیروهای مهارت آموخته و واحدهای تولیدی، کارفرمایی، اقتصادی به وجود آید ، تاکید کرد: باید تقسیم کار در دانشگاه و دستگاه های اجرایی انجام شود و هر دستگاه برحسب وظایف خود به آن بپردازد.

۳۳ درصد از کارآموزان آموزش دیده در مراکز فنی و حرفه‌ای این شهرستان، بر اساس گزارش های سامانه رصد اشتغال کارآموزان، جذب بازار کار شدند.

در استان سمنان ۱۸ آموزشگاه دولتی و ۱۰۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای فعال است. 

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شاهرود تولید داخلی توسعه اقتصادی اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شاهرود تولید داخلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شاهرود تولید داخلی توسعه اقتصادی اشتغال زایی اخبار کنکور فنی و حرفه ای مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟