Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا گفت: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با توجه به سبقه علمی - تخصصی خود و در تعامل با ناجا می‌تواند نقش سازنده‌ای در توسعه و گسترش سلامت روانی - اجتماعی جامعه داشته باشد.

به گزارش برنا؛ سردار مهدی حاجیان، معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا با حضور در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، نهم اردیبهشت روز جهانی روانشناس و مشاور را به رئیس سازمان نظام روانشناسی و سایر همکاران تبریک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، سردار حاجیان با اشاره به رویکردهای تحولی مدنظر معاونت اجتماعی ناجا، مواردی را بیان و با تاکید بر لزوم نگاه جامع آسیب شناختی نسبت به آسیب های اجتماعی و سبب شناسی دقیق مجرمان و متهمان با نگاه روانشناسی جنایی، بر لزوم باز اجتماعی کردن مجرمان از طریق ارائه خدمات تخصصی یاورانه در همه ابعاد به خانواده این افراد نیز اشاره کرد.

سخنگوی ناجا با بیان اینکه مجرمان نیز عضوی از جامعه ما هستند، گفت: در صورتی که همه دستگاه ها و سازمان ها سهم خود را به صورت واقعی در فرآیند اجتماعی کردن افراد جامعه (پیش از وقوع و پس از وقوع جرم) به سرانجام برسانند، مطمئنا شاهد کاهش وسیع آسیب ها در جامعه خواهیم بود.

معاون اجتماعی ناجا گفت: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با توجه به سبقه علمی - تخصصی خود و در تعامل با ناجا می تواند نقش سازنده ای در توسعه و گسترش سلامت روانی - اجتماعی جامعه داشته باشد.

لزوم توسعه و تقویت همکاری های علمی پژوهشی

مدیر کل مشاوره و مددکاری اجتماعی ناجا نیز در این جلسه، بر لزوم توسعه و تقویت همکاری های علمی - پژوهشی مرتبط، اشاره کرد و تعامل دوسویه در این زمینه را بستر ساز و تسهیل کننده ارائه خدمات به جامعه هدف هر دو سازمان بیان کرد که نتیجه آن ارتقای سلامت روانی-اجتماعی جامعه است.

محمد خاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نیز با تاکید بر اینکه کرونا و آسیب های ناشی از آن، صدمات وسیعی را در جامعه و بالاخص در فرآیند رشد شناختی، عاطفی و اجتماعی دانش آموزان ایجاد کرده است، بر لزوم همکاری همه دستگاه ها در جهت مهار، کنترل و کاهش این بیماری، جهت پیشگیری از آسیب های روانی وارده به جامعه دانش آموزان اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روانشناسی آسیب های اجتماعی خانواده جامعه سلامت رشد دانش آموزان سلامت روان ناجا سازمان روانشناسی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره سلامت روانی آسیب ها بر لزوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم

رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره گفت: تاکید موکد من بر این است که بیمه به کمک جامعه بیاید تا مردم بتوانند از خدمات روانشناسی بهره‌مند شوند.

علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری در رابطه با نبود اسامی برخی از روانشناسان در وبسایت انجمن روانشناسان اظهار داشت: این موضوع دارای اشکال است. انتظار می‌رود تمامی روانشناسان و مشاورانی که کارشناسی ارشد و دکترا دارند عضو سازمان روانشناسی شوند و مراحل دریافت پروانه تخصصی را طی کنند و با طیب خاطر و بدون دغدغه خدماتشان را انجام دهند. کسانی که این کار را نکرده‌اند، کارشان تخلف تلقی می‌شود.

وی تصریح کرد: البته باید در نظر داشت که اسامی یک تعدادی از روانشناسان و مشاوران ثبت نشده است. چراکه سایت سازمان نسبتا جدید است، پس اسامی کسانی که قدیمی هستند (به ویژه در ده سال اول) در سایت نیست. به عبارتی احراز صلاحیت نشده‌اند.

فتحی تاکید کرد: نبود اسامی افراد نامبرده به معنای عدم صلاحیت آن‌ها نیست. بلکه به این دلیل که در آن زمان سایتی وجود نداشت این اتفاق افتاد است. این افراد جزو پیشکسوتان روانشناسی و اعضای اولیه سازمان هستند.

وی افزود: از این دسته از روانشناسان که تعدادشان حدود ۲ الی ۳ هزار نفر است، درخواست می‌کنیم که سازمان مراجعه کرده و مراحل احراز صلاحیت را طی کنند.

رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره در رابطه با تعرفه‌های روانشناسی گفت: خدمات روانشناختی برخلاف خدمات پزشکی که با یک و یا دوبار مراجعه و دریافت یک سری دارو تمام می‌شود، نیاز به مراجعات متعدد دارد. از طرف دیگر هزینه‌های خدمات روانشناسی و مشاوره نسبتا بالاست.

وی افزود: به همین دلیل تاکید موکد من بر این است که بیمه به کمک جامعه بیاید و به مردم سرویس دهد تا مردم بتوانند از خدمات روانشناسی بهره‌مند شوند.

فتحی آشتیانی در رابطه با این موضوع که آیا سن ابتلا به اختلالات روانی و افسرگی کاهش داشته است اذعان داشت: ما پژوهشی در این رابطه نداریم که ثابت کند سن ابتلای به مشکلات روانشناختی پایین آمده باشد. اگر هم باشد در افواه است هیچ پشتوانه پژوهشی پشت آن نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم