Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با حضور محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور، هم زمان با روز جهانی کارگر، آئین رونمایی از طرح ایجاد ۱۴۰۰ مرکز مهارت آموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی،۱۰۰۰ استاندارد جدید آموزش مهارت(فاز دوم)، مراکز تخصصی آموزش‌های کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار و مراکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (دانشگاه‌ها و زندانیان) به صورت ویدئو کنفرانس برای سراسر کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی در این مراسم ضمن تبریک روز و هفته کار و کارگر گفت: صیانت از موقعیت کارگر در روی آوردن به مهارت و فراگیری دانش باید مادام العمر باشد تا بتواند با قرار گرفتن در موضع پایدار شغلی، موج سهمگین سرعت تغییرات  را پشت سر گذارد.

وی آموزش های مهارتی مطابق با سرعت تکنولوژی و زمان را یک نیاز ملی توصیف کرد.

معاون وزیر کار، با اشاره به  روز بزرگداشت مقام معلم و استاد فرزانه شهید آیت الله مطهری، بیان کرد: مربیان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور باید همانند معلمان آموزش و پرورش دیده شوند که در همین خصوص لایحه هم ترازی مربیان سازمان و معلمان تقدیم وزیر تعاون شده است.

هاشمی در ادامه افزود: امروز سخن از کم کردن فاصله دانش و صنعت از طریق مهارت است، پس ضروری است به «جامعه مهارت محور» روی بیاوریم.

لایحه ترفیع مربیان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تقدیم وزیر تعاون شد

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: طی سنوات گذشته 95 مرکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی داشته ایم که امروز تعداد آن به 246 مرکز رسیده است.

وی در توضیح این مطلب گفت: توسعه مراکز کارآموزی جوار محصول مدیریت جمعی بوده است، اکنون تمام کارگاه های کشور اعم از صنفی، صنعتی و خدماتی می توانند به مهارت آموزی پرداخته و تمام مربیان در اصناف و صنعت و استادکاران، شرکای اجتماعی و مربیان ما در سازمان آموزش فنی و حرفه ای خواهند بود.

تعامل، گفتگو و ارتباط سه جزء لاینفک مهارت است

هاشمی با اشاره به اینکه تعامل، گفتگو و ارتباط سه هنر مهارت است، از توجه واحدهای صنعتی در همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفه ای خبر داد.

معاون وزیر کار در خصوص استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: پیش از این تنها استانداردهای شغلی در سازمان تدوین شده بود که با هدف کمک به اشتغال جوانان جویای کار و ارتقای مهارت شاغلان، در استانداردهای نوین ارزشیابی شغلی و شایستگی حرفه ای نیز لحاظ شده و استانداردهای قبل هم بر این اساس به روزرسانی شده است.

هاشمی تصریح کرد: هم فکری با شرکای اجتماعی در صنعت و بازار کار و به اشتراک گذاشتن تجربیات، سطح کیفی مهارت را ارتقا می دهد.

مراکز سنجش مهارت، مرداد ماه سال جاری در هفته ملی مهارت افتتاح می شود

وی در ادامه خبر داد در همین راستا مرداد ماه سال جاری و هم زمان با هفته ملی مهارت، مراکز سنجش مهارت با هدف تضمین اثربخشی آموزش های مهارتی افتتاح می شود.

وی ابراز امیدواری کرد با راه اندازی مراکز سنجش مهارت، پیام مهارت در جامعه تسری یافته و هر ایرانی در موضع شایسته خود قرار گیرد.

آموزش‌های مهارتی هم سو با تقاضا محوری و نیاز شرکای اجتماعی ارائه می‌شود

هاشمی در ادامه گفت: اکنون ما از عرضه محوری در مهارت عبور کرده ایم و نگاه ما معطوف به نیاز بازار و تقاضای لایه های مختلف جامعه است، به گونه ای که اکنون 60 درصد آموزش های مهارتی بر اساس تقاضامحور و بر اساس نیاز کارآفرینان و شرکای اجتماعی سازمان است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، گفت: لازمه جامعه محور کردن مهارت افزایش توان گفتگو است تا در کنار آن توسعه و جریان سازی در جامعه و شناسایی قابلیت های ملی شکل گیرد.

معاون وزیر کار از توسعه اختیارات بخش غیردولتی به عنوان اولویت دیگر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نام برد.
در ادامه علیرضا حاتم زاده، معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به ارائه گزارش از مراکز جوارکارگاهی آماده افتتاح پرداخت.

حاتم زاده گفت: تطبیق کامل آموزش های مهارتی با قانون آموزش های عملی و توسعه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان یک سازمان پیشرو، تغییر حرکت سازمان از تصدی گری و روی آوردن به آموزش های تخصصی و توسعه مراکز جوار کارگاهی به عنوان پل و زبان مشترک بین نظام مهارتی و صنعت، که کیفیت آموزش را ارتقا می دهد، یک ضرورت است.

سپس ناهید مسلمی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان، گفت: امروز یکی از مشکلات مهارت آموزی در جهان «شکاف مهارتی» است، که برای رفع این موضوع دولت، صنایع و اتحادیه ها با مشارکت یکدیگر و هم افزایی می توانند بر این مشکل فائق آیند.

وی ادامه داد: گام اصلی در این راستا « استانداردسازی مهارت» است که در واقع رابط بین دنیای کار و آموزش است و عامل انسجام اجرای آموزش تلقی می شود.

بنا براین گزارش، در این مراسم، افتتاح، تمدید و آغاز به کار 140 مرکز کار آموزی جوارکارگاهی و بین کارگاهی و رونمایی از طرح ایجاد 1400 مرکز مهارت آموزی جوارکارگاهی توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور انجام شد.

در ادامه به صورت متمرکز 31 پروژه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شامل: 7 مرکز تخصصی آموزش های کارآفرینی و مهارت های کسب و کار، 15 مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه ها و 9 مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی زندانیان توسط وزیر تعاون و با حضور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افتتاح شد.

سپس از یک هزار استاندارد جدید آموزش مهارت (فاز دوم) که بر اساس نیاز بازار کار و تقاضا محوری تدوین شده است رونمایی شد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش استاندارد شایستگی حرفه ای رفاه اجتماعی وزیر کار علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آموزش های مهارتی مربیان سازمان شرکای اجتماعی مهارت آموزی سنجش مهارت معاون وزیر وزیر تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان

محمد قورزایی  در جلسه تخصصی حمایت از مهارت آموختگان مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای که با هدف تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" برگزار شد، اظهار کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مناسب‌ترین راهکار برای تحقق شعار سال و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی با اشاره به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهدای وحدت در حاشیه شهر زاهدان، افزود: کارگاه‌های آموزشی کم سرمایه‌بر و زود بازده مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای مانند؛ تولیدات نان و شیرینی‌جات و دارو‌های گیاهی بستری مناسب برای اشتغال جوانان سیستان و بلوچستان است.

جلیل شهریاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حمایت‌های سپاه سلمان از آموزش‌های مهارتی در بحث تولید و اشتغال گفت: عرصه مهارت آموزی، پروسه اشتغال و درآمد را برای جوانان این استان هموار کرده است و کمک سازمان‌های مختلف مانند بسیج سازندگی این امر را تسریع می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور