Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،  توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران در گفتگو با برنامه «تهران ما سلامت رادیو تهران» درباره هزینه های درمان بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی اظهار داشت: تمامی بیمه های پایه شامل بیمه سلامت، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مورد قبول است و بیمار در بخش بستری فرانشیز 10 درصد را با تعرفه دولتی پرداخت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیه خدمات، تحت پوشش بیمه است و بیشترین هزینه مربوط به داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی است که آن هم تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با ذکر این نکته که فروش داروهای سهمیه پزشکان در بازار آزاد تخلف است گفت: هفته گذشته راه اندازی کلینیک های ویژه بیماران سرپایی به بیمارستان ها ابلاغ شد. داروهای بیماران کرونایی در داروخانه های منتخب شهر موجود است. رمدسیویر، داروی اصلی برای درمان بیماران کرونایی است و با تجویز پزشک مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: نگرانی ما از بابت نبود این  دارو بود که جلسه ای برای تامین آن تشکیل شد. وقتی در بازار کمبود دارو نباشد مشکلی هم نخواهیم داشت. اگرچه به دلیل مصرف زیاد دارو و کمبود آن هشدارهایی از طرف بیمارستان ها داشتیم که در راستای تشکیل جلسه ستاد کرونا با شرکت های داروسازی و سازمان غذا و دارو در تولید و پخش آن هماهنگی لازم انجام شد.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران تصریح کرد: بحث پرستار خصوصی در بیمارستان ها و خروج دارو از سیستم و هدایت آن به بازار آزاد تخلف است. هموطنان با سامانه 190 که مربوط به شکایات وزارت بهداشت است تماس بگیرند و تخلفات را گزارش دهند. با افراد سودجو حتما برخورد خواهد شد. اگرچه تا به امروز گزارش مستقیمی نداشته ایم.

توکلی در واکنش به هزینه های بالای درمان در بیمارستان های دانشگاهی و هزینه پرستار همراه اظهار داشت: هزینه درمان افرادی که از بیمه پایه استفاده نمی کنند بالاتر از افرادی است که بیمه پایه دارند. ضمن اینکه هزینه بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه بستری می شوند متفاوت و بسیار بالاتر از بخش بستری است چون تجهیزات خاصی برای بیمار استفاده می شود و این هزینه در مورد هردو گروه بیمارستان های دولتی و خصوصی مصداق دارد. به این خدمات در اصطلاح هتلینگ می گویند. تعرفه هر تخت و اتاق متفاوت است و بیشترین تعرفه به تخت های ایزوله اختصاص دارد. ولی هرگونه شکایت بابت هزینه باید به 190 گزارش شود تا به احصاء دریافتی رسیدگی شود.

 معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به ابلاغ تعرفه های 1400 خاطرنشان کرد: تعرفه های سال 1400 نسبت به سال 99 حدود 25 درصد افزایش داشته است. اگرچه نسبت به افزایش تورم در کشور کمتر است.

وی در خصوص تشخیص ویروس های جهش یافته توسط کیت های کرونا تصریح کرد: دو موضوع در مورد کرونای جهش یافته وجود دارد. وجود ویروس های جهش یافته هندی، برزیلی و ... یک مفهوم دارد. وقتی سرعت انتشار ویروس و به تبع آن سرعت آن افزایش می یابد جهش هم اتفاق می افتد . این جهش می تواند حتی مربوط به کشور خود ما هم باشد. بنابراین جهش در مورد ویروس امری طبیعی است و می تواند مثبت یا منفی باشد. به طور مثال ویروس جهش یافته انگلیسی در شدت سرایت بالا بود و از جهت کشندگی پایینتر از ویروس کرونای کلاسیک بود. بنابراین کیت های تشخیصی و حتی واکسن بر روی تمامی انواع ویروس های کرونا موثر هستند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران، وضعیت تخت های مورد نیاز بیماران کرونایی را مناسب خواند و با اشاره به ایجاد سامانه تلفنی 6070 برای رزرو تلفنی تخت گفت: هر شخصی در استان تهران که با توصیه پزشک متخصص نیاز به تخت دارد می تواند با این سامانه تماس بگیرد و بر اساس آن منطقه زندگی نزدیکترین بیمارستان به آنها معرفی می شود. نام بیمار به بیمارستان داده می شود و بیمار در بیمارستان مذکور جایابی می شود.

توکلی افزود: ظرفیت ما در استان تهران حدود 10 هزار تخت برای بیماران کرونایی است و در حال حاضر 8 هزار و 500 تخت مورد استفاده بیماران بستری قرار گرفته است. ضمن اینکه هنوز در قله پیک چهارم کرونا قرار داریم و از تعداد بیماران کم نشده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمار کرونا توکلی ستاد کرونای تهران بیماران بستری کرونای استان تهران معاون درمان ستاد بیماران کرونایی بیماران کرونا جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • انواع خدمات پذیرایی هتل‌ ها و تورها | از ‌‌‌BB تا UALL
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • سفر به دنیای زیبایی و ابتکار؛ تور سوئیس با ما
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله