Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌های علم و فناوری موفق شدند به دانش فنی "گلایکولیک اسید" و "گلی اگزیلیک اسید" دست یابند که این مواد در صنایع نساجی برای رنگرزی و همچنین به عنوان ماده خنثی‌کننده در محصولات مراقبت پوست کاربرد دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با توجه به سایه شدید تحریم‌ها در سال‌های اخیر و مشکلات متعددی که کشور در تامین و واردات مواد اولیه ضروری و بنیادین داشته است، یک شرکت دانش‌بنیان، با تکیه بر تجارب قبلی و بهره‌گیری از تیم تحقیقاتی خود، موفق به کسب دانش فنی و تولید محصولات دانش‌بنیان متعدد شده است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به "گلایکولیک اسید" و "گلی اگزیلیک اسید" اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این محصول همچنین در صنایع نساجی برای رنگرزی پارچه کاربرد دارد؛ "گلی اگزالیک اسید" به عنوان ماده خنثی‌کننده در محصولات مراقبت از پوست و همچنین در تولید کودهای شیمیایی کاربرد دارد.

وی با اشاره به دیگر محصولات این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: از محصولات دیگر این مجموعه می‌توان به آنزیم لیپاز اشاره کرد؛ این آنزیم محلول در آب در متابولیسم تری‌گلیسریدها نقش دارد و موجب گوارش آن‌ها در بدن می‌شود؛ لیپاز بعد از پروتئاز و آمیلاز از نظر فروش در دنیا جایگاه سوم را دارا است که نشان‌دهنده کاربردهای متنوع و فراوان صنعتی آن می‌باشد.

وی ادامه داد: "اپتیکال برایتنر 71 "محصول دیگری است که این شرکت موفق به کسب دانش فنی تولید این محصول شده است؛ این ماده باعث می‌شود اشیاء مانند لباس‌ها سفیدتر و درخشان‌تر به نظر آیند و از این رو به عنوان درخشان‌کننده در انواع پودرهای شوینده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: انتظار این مجموعه دانش‌بنیان، در راستای پیشبرد اهداف تولیدی به عنوان عضو کوچکی از گروه تولیدکنندگان مواد شیمیایی در سال 1400 که با عنوان سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها نامگذاری گردیده، تحقق معنای واقعی کلمه پشتیبانی و مانع‌زدایی در مسیر تولید است چرا که برای مجموعه‌هایی از این دست که با دید باز و اهداف بلندمدت قدم در راه تولید نهاده‌اند، رو به‌رو شدن با چالش‌هایی از همان ابتدای مسیر، جز اتلاف هزینه، زمان و انرژی، آن هم در این شرایط دشوار اقتصادی نتیجه‌ای دربر نخواهدداشت و این مهم تنها با مدیریت کارآمد و اصولی چه در رده‌های تصمیم‌گیرنده و چه در رده‌های اجرایی محقق خواهد شد تا چرخه تولید موازی با سایر امکانات به حرکت خود ادامه دهد.

وی در پایان بر ضرورت حمایت از پارک‌های علم و فناوری تاکید کرد و گفت: پارک علم و فناوری، بستر مناسبی جهت معرفی و استفاده از خدمات و منابع مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را فراهم آورده و باید از حمایت‌های دستگاه‌های مختلف برای نقش‌آفرینی بیشتر در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و فناور برخوردار شود.

فعالیت بیش از 1000 هسته واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در مراکز رشد دانشگاه آزادشرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به ساخت "پهپاد خورشیدی" شد!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری پارک علم و فناوری علمی علم و تکنولوژی معاونت علمی ریاست جمهوری پارک علم و فناوری علمی علم و تکنولوژی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۰۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمود شهریاری مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: ما با رسیدن به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز توانستیم قطعات مورد نیاز صنایع مختلف را طراحی و تولید کنیم که قیمت آن کاملاً مقرون به صرفه است و با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می‌شوند.

وی به مزیت این محصول تولید شده اشاره کرد و گفت: این محصولات در برابر آتش و گرمای زیاد نمی‌سوزند و تجزیه نمی‌شوند.

شهریاری افزود: دستگاه‌های خطوط شیشه، کاشی و سرامیک که به صورت اتومات هستند تکنولوژی بسیار بالایی دارند و با سرعت و دمای بالایی کار می‌کنند که این محصول با این ویژگی می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این پژوهشگر با بیان اینکه این دانش فنی برای صنایع مختلفی کاربرد دارد، گفت: علاوه بر صنایع شیشه و کاشی در حال گسترش این دانش فنی برای صنایعی با دمای بالا، به عنوان قطعات و ملزومات مربوط به کوره‌های عملیات حرارتی، چیدمان کوره‌ها، هیترها، بوته‌ها و به طور کلی تمام قطعاتی که کاربرد دما بالا دارند، هستیم.

گفتنی است، قطعات مختلف مورد استفاده در صنعت شیشه و کاشی با این دانش فنی بومی‌سازی شده است.

کد خبر 6098231

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است